Cellulite Behandeling in Enschede met Icoone®

Zoek je een doeltreffende oplossing voor cellulite in Enschede? Smooth Laser Clinic biedt met de Icoone® behandeling een vooruitstrevende optie voor cellulite verwijderen Enschede. Deze geavanceerde techniek is ontworpen om cellulite te verminderen, huid te verstevigen en hardnekkig vet aan te pakken. Door middel van mechanische bindweefselmassage, die zowel voor medische als cosmetische doeleinden geschikt is, wordt een niet-invasieve behandeling aangeboden. Ervaar zelf hoe deze innovatieve methode je helpt jouw ideale lichaamsvorm te bereiken.

Algemene informatie Fill 1
Kenmerken Icoone® behandeling
Toepassingen Icoone®
Werkwijze Icoone®
Gratis intakegesprek

Gratis huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Kenmerken van de Icoone® cellulite behandeling

icoone 1

De Icoone® behandeling in Enschede maakt gebruik van een geavanceerde techniek voor mechanische bindweefselmassage, die het weefsel niet belast.

Dankzij microstimulaties, die tot 21.600 aanzuigingen per minuut uitvoeren op zowel oppervlakkige als diepere huidlagen, wordt de manuele bindweefselmassage nagebootst en zelfs verbeterd. Deze benadering zorgt voor diepere penetratie in het bindweefsel, wat leidt tot betere resultaten bij de aanpak van cellulite.

Uitgerust met de gepatenteerde ROBODERM® technologie en een set van 3 Micro-Heads, is de Icoone® speciaal ontworpen voor precisiebehandelingen, inclusief gevoelige gebieden. De combinatie van mechanische stimulatie met LED en LASER bevordert de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel, stimuleert de productie van collageen en elastine, verbetert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, reduceert vetophopingen en stimuleert vetverbranding.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake!

Resultaten van de Icoone® behandelingen

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Icoone behandeling gezicht voor en na

Icoone
Icoone lichaamsbehandeling ervaring

Icoone
Icoone voor-na Ervaringen gezicht
Icoone lichaamsbehandeling ervaring

Toepassingen van de Icoone®

Cosmetisch:
Effectief tegen cellulite, lokale vetophopingen, huidverslapping, striae, contourverlies en tekenen van huidveroudering.

Medisch:
Behandelt lymfoedeem, lipoedeem, de periode voor en na liposuctie, herstelprocessen na operaties, littekenweefsel, spierproblematiek en meer.

Tijdens een persoonlijke huidintake, stellen onze experts een op maat gemaakt behandelplan voor je samen, met speciale focus op cellulite verwijderen in Enschede.

Icoone-2

Hoe werkt een Icoone® cellulite behandeling?

De Icoone® biedt een baanbrekende behandelwijze die zowel cosmetische als medische problemen, waaronder cellulite, doeltreffend aanpakt. De behandeling stimuleert het bindweefsel intensief op een niet-pijnlijke manier, wat leidt tot verbeterde bloedcirculatie, stimulatie van het lymfestelsel, verwijdering van afvalstoffen, en verhoogde huidelasticiteit.

Vóór en tijdens de behandeling

Een grondige intake om het huidprobleem te beoordelen en een behandeling op maat vast te stellen. Het dragen van een bodysuit tijdens de behandelingen zorgt voor hygiëne en onderhoud van de Icoone®. De behandeling vereist geen specifieke voorbereidingen en kan het hele jaar door plaatsvinden.

Na de behandeling

Mogelijke tijdelijke roodheid en strakheid van de huid, maar met een korte  hersteltijd. Specifieke nazorg is niet noodzakelijk. Over het algemeen wordt een reeks van 10-12 behandelingen aanbevolen voor het beste resultaat, idealiter wekelijks of tweewekelijks uitgevoerd.

Gratis intakegesprek

Voor informatie over de kosten van de Icoone® cellulite behandelingen, bezoek onze tarievenpagina. Onze deskundige huidspecialisten bieden persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidanalyse en begin met de effectieve behandeling van cellulite in Enschede.

Afspraak maken
huidintake

Tarieven

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van de Icoone® behandelingen.

Afspraak maken
whatsapp-logo