Cellulite behandeling in Zwolle met Icoone®

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor cellulite in Zwolle? De Icoone® behandeling bij Smooth Laser Clinic biedt een geavanceerde aanpak voor cellulite verwijderen Zwolle. Deze state-of-the-art technologie helpt bij het verminderen van cellulite, het strakker maken van de huid, en het aanpakken van vet dat moeilijk te verliezen is. Dankzij de mechanische bindweefselmassage kunnen zowel medische als cosmetische huidproblemen effectief en niet-invasief worden aangepakt. Ontdek de voordelen van deze innovatieve methode om jouw gewenste lichaamscontouren te bereiken.

Algemene informatie Fill 1
Wat is een Icoone® behandeling?
Behandelbaarheid met Icoone®
Werkwijze Icoone®
Gratis intakegesprek

Gratis huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Wat is een Icoone® cellulite behandeling?

icoone 1

De Icoone® technologie maakt gebruik van de nieuwste technieken voor een mechanische bindweefselmassage, zonder het weefsel stress te geven.

Door middel van microstimulaties, die 21.600 aanzuigingen per minuut uitvoeren op zowel de bovenste als de onderste huidlagen, simuleert de Icoone® een diepe bindweefselmassage. De technologie is zo ontworpen dat het dieper in het bindweefsel kan werken, waardoor optimale resultaten worden behaald bij de behandeling van cellulite.

De Icoone® is tevens uitgerust met de ROBODERM® technologie en een set van 3 Micro-Heads die speciaal zijn ontworpen voor de behandeling van gevoelige zones. De combinatie van mechanische stimulatie met LED en LASER verhoogt de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel, stimuleert de fibroblasten, verbetert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, elimineert vetophopingen, en activeert vetverbranding.

Behandelbare huidproblemen met Icoone®

Cosmetisch:
Cellulite, lokale vetophopingen, huidverslapping, striae, verlies van bodycontour, huidveroudering.

Medisch:
Lymfoedeem, lipoedeem, pre- en post-liposuctie, herstel na operatie, littekens, spierproblemen, bevordering van de spijsvertering.

Onze huidspecialisten zullen tijdens een huidintake, het beste behandelplan voor jou samenstellen, specifiek gericht op cellulite verwijderen in Zwolle.

Icoone-2

Resultaten van de Icoone® behandelingen

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Icoone behandeling gezicht voor en na

Icoone
Icoone lichaamsbehandeling ervaring

Icoone
Icoone voor-na Ervaringen gezicht
Icoone lichaamsbehandeling ervaring

Hoe werkt een Icoone® cellulite behandeling?

De Icoone® biedt een geavanceerde behandeling die zowel op cosmetisch als medisch niveau ingezet kan worden tegen cellulite. De behandeling stimuleert het alveolaire netwerk in het bindweefsel, wat leidt tot verbeterde bloedcirculatie en lymfestelsel, afvoer van afvalstoffen, en stimulatie van collageen en elastine.

Vóór en tijdens de behandeling

Een intakegesprek met onze huidtherapeuten in Zwolle om het huidprobleem in kaart te brengen en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Tijdens de behandelingen wordt een bodysuit gedragen voor hygiëne en onderhoud van de Icoone®. De behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd zonder specifieke voorbereiding.

Na de behandeling

De huid kan wat rood en trekkerig aanvoelen, maar dit is tijdelijk. Er is geen hersteltijd nodig, en specifieke nazorgadviezen zijn niet vereist. Over het algemeen wordt een kuur van 10-12 behandelingen aanbevolen voor een optimaal resultaat, idealiter eenmaal of tweemaal per week.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake!

 

Gratis intakegesprek

Voor prijzen van de Icoone® cellulite behandelingen, bezoek onze tarievenpagina. Onze huidspecialisten staan klaar om advies te geven over jouw specifieke huidprobleem. Maak nu snel een afspraak voor een vrijblijvend huidadvies en zet de eerste stap naar een effectieve cellulite behandeling in Zwolle.

Afspraak maken
huidintake

Tarieven

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van de Icoone® behandelingen.

Afspraak maken
whatsapp-logo