Wil jij af van ongewenste haargroei in jouw gezicht? Laat je gezicht ontharen bij Smooth Laser Clinic. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Je gezicht ontharen
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita

Laseren in het gezicht

Pijnloos en effectief je gezicht laten ontharen? Dat is prima mogelijk bij Smooth Laser Clinic! Het is algemeen bekend dat mannen gezichtsbeharing hebben. Maar het komt ook voor dat vrouwen last hebben van overmatige gezichtsbeharing. Hier is vrij gemakkelijk iets aan te doen, in de vorm van een laserbehandeling voor het gezicht. Er zijn zowel voor mannen en vrouwen verschillende mogelijkheden om het gezicht te ontharen. Vaak wordt er gekozen voor scheren, epileren of waxen. Maar met een laserbehandeling is het mogelijk om het gezicht pijnloos, effectief en definitief te ontharen. Bij Smooth Laser Clinic hebben wij veilige en professionele apparatuur. Ons personeel is geschoold en deskundig en kan je meer vertellen over het ontharen van het gezicht met een laser.

Verwijderen van gezichtsbeharing met laser

Vaak is de keuze voor ontharing van het gelaat met laser geen beslissing die snel of gemakkelijk wordt genomen. Dit omdat je mogelijk twijfelt over de resultaten. Je wilt zeker weten dat de haren uit je gezicht echt zullen verdwijnen. Verder vind je het misschien spannend en ben je bang dat de behandeling pijnlijk is. We kunnen je verzekeren dat dit zeker niet het geval is. Laat je door ons deskundig personeel goed informeren over de mogelijkheden. Dit kan in een gratis intakegesprek.

Hier is het ook mogelijk om een proefbehandeling te ondergaan, dit doen we dan bij een van de oksels. Zo kun je zelf ervaren dat de behandeling pijnloos en effectief zal zijn. Tijdens het intakegesprek kun je alle vragen stellen die je mogelijk hebt en kom je erachter of de behandeling met laser ook echt iets voor jou is. De lasers die wij in onze kliniek gebruiken zijn de Soprano ICE laser en de GentleLase Pro. Deze lasers kenmerken zich door een zeer effectieve en pijnloze behandeling, ook in het gezicht.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

De voordelen van lasertherapie in het gezicht

Er zijn tal van voordelen te noemen wanneer je kiest voor laserontharing van het gezicht. Het grootste voordeel van deze behandeling is wel dat je geen last meer hebt van irritatie van de huid. Bij beharing in het gelaat kan het gebeuren dat je last krijgt van ingegroeide haartjes, helemaal wanneer je de haartjes afscheert. Na een laserbehandeling is dit verleden tijd. Geen irritatie meer van de huid door het scheren en geen ingegroeide haartjes meer.

Verder kunnen wij ons voorstellen dat overbeharing van het gezicht vooral bij vrouwen iets is wat onzekerheid met zich meebrengt. Met laserontharing van het gezicht kunnen we ervoor zorgen dat de haren minder worden of compleet verdwijnen. Dit zal voor veel meer zelfvertrouwen zorgen wanneer de resultaten zichtbaar zijn. Het gezicht ontharen voor vrouwen is hiervoor een ideale oplossing.

Wat veel mensen niet weten, is dat je bij de verzekering terecht kunt voor een vergoeding. Dit is in de meeste gevallen alleen mogelijk als de overbeharing zich in het gezicht concentreert. Voor het ontharen van het gezicht met laser zit dit bij bijna alle verzekeringen in het aanvullende pakket. Dit heeft wel een voordeel, je hoeft niet van je eigen risico gebruik te maken. Wanneer je hier meer over wilt weten, dan kun je uiteraard met je eigen zorgverzekeraar contact opnemen.

Zoals we eerder beschreven, begint het met een intakegesprek bij ons op locatie. Daaropvolgend vindt een gratis proefbehandeling plaats bij één van de oksels. Tijdens het gesprek leggen we uit wat je kunt verwachten van de behandeling en hoe de Soprano ICE laser werkt. Hierna volgt de daadwerkelijke behandeling. Op de dag van de laserbehandeling in het gezicht dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. We raden aan om het gezicht 24 uur voor de behandeling te scheren.

De behandeling zelf zal worden uitgevoerd door een van onze huidtherapeuten en laser specialisten. Tijdens de laserbehandeling in je gezicht wordt er een verkoelende gel op de huid aangebracht. De gel zorgt tevens voor een goede geleiding van de Soprano ICE laser. Na de laserbehandeling in het gezicht is het verstandig om zeker 1 week uit de zon te blijven. Wanneer deze week voorbij is, kun je weer heerlijk zonnen. Gebruik hierbij wel een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Waar wacht je nog op? Neem afscheid van ongewenste haargroei in je gezicht en begin met pijnloos en effectief laserontharen bij Smooth Laser Clinic. Onze klinieken zijn te vinden in Enschede en Zwolle. Heb je vragen over het laten laseren van je gezicht? Neem dan uiteraard contact met ons op.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo