fbpx

Mooi oud worden wil iedereen wel. Meestal verschijnen tussen je 25e en 30e levensjaar de eerste tekenen van veroudering. Het is daarom belangrijk om op tijd te beginnen met het verzorgen van jouw huid.

Algemene informatie Fill 1
Ontstaan huidveroudering
Huidverzorging
Behandelmethodes
Afspraak maken

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Marlin

Rimpels verminderen bij Smooth Laser Clinic

Ontstaan huidveroudering

Ouder worden hoort erbij. Met het verstrijken van de tijd verliest de huid volume door het verlies aan bindweefsel (collageen) en elastine. Ook verliest de huid vocht, omdat de samenstelling van hormonen verandert gedurende het ouder worden. Deze veranderingen uiten zich in droogtelijnen en rimpels. Rimpels rondom je ogen en rondom je bovenlip. Gelukkig zijn deze rimpels niet altijd al vanaf jonge leeftijd zichtbaar, maar vergeet niet dat het proces al wel is gestart in de onderste lagen van jouw huid. Huidveroudering wordt tevens beïnvloed door externe factoren zoals UV-straling, eenzijdige voeding, slaapgebrek, te weinig beweging, stress, alcoholmisbruik en roken.

Wat is goede huidverzorging tegen rimpels?

Het is belangrijk om op tijd (dus rond 25 jaar) te beginnen met goede verzorging van jouw huid. Wanneer cellen zich sneller vernieuwen, worden zij aangezet tot het produceren van collageen en elastine. Voldoende vocht zorgt ervoor dat jouw huid er voller en steviger uitziet.

Een combinatie van een goede verzorgingsroutine en een gezonde levensstijl is belangrijk om fijne lijnen en rimpels te bestrijden. Veelvoorkomende rimpels zijn de rimpels rondom de ogen. Deze kraaienpootjes verwijderen is gelukkig niet moeilijk en wordt veel gedaan.

Behandelmethodes

Een huid- of gezichtsbehandeling verbetert de huidstructuur en zorgt ervoor dat de huid vernieuwd wordt. Zo kan je verzorgd en mooi oud worden.

Bij Smooth Laser Clinic worden de volgende behandelmethoden aangeboden om huidveroudering te minimaliseren:

In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en samen met jou stellen we een passend behandelplan op.

Ontdek onze effectieve behandelmethodes tegen huidveroudering en rimpels

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Nikita
Afspraak maken