Rosacea in het gezicht is een chronische huidaandoening, die vaak gepaard gaat met roodheid en rode vlekken in het gezicht als gevolg van chronische en ongecontroleerde ontstekingen. Symptomen waaraan rosacea is te herkennen naast de roodheid, zijn bultjes, snel blozen (flushing/opvlammingen), puistjes en oogirritatie. 

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Elise

Helaas zijn rosacea bultjes in het gezicht niet te genezen, maar een rosacea behandeling van Smooth Laser Clinic kan wel helpen om de huidaandoening onder controle te krijgen. Om te bepalen welke huidbehandelingen het beste effect hebben op jouw huid, stellen we graag een persoonlijk behandelplan op. Reken af met onzekerheid en zorg ervoor dat de rosacea in je gezicht niet (meer) je dagelijks leven beïnvloedt. Onze huid experts zoeken graag samen met jou naar een passende oplossing.

Rosacea in het gezicht behandelen

Werkwijze rosacea behandelen

Rosacea in het gezicht kan ontstaan door verschillende factoren die verband met elkaar houden. Dit verschilt per persoon en daarom wordt een rosacea behandeling voor iedereen persoonlijk samengesteld. De specialisten van Smooth Laser Clinic nodigen je graag uit voor een vrijblijvende huidintake. Tijdens deze kennismaking maken we een huidscan middels de Observ 520X om de huid goed van buiten en van binnen te bekijken en te beoordelen.

Heb je bijvoorbeeld veel last van rosacea op de neus of zie je juist dat de rosacea op de wangen zit? Dan verwerken onze huidtherapeuten dit in jouw persoonlijke behandelplan. Met de juiste behandelingen en producten kan de rosacea in het gezicht aanzienlijk worden verminderd. 

Rosacea behandelingen bij Smooth Laser Clinic

Voor rosacea in het gezicht zijn verschillende behandelmogelijkheden:

 

Gebruik de juiste skincare producten

Naast behandelingen in onze kliniek, kun je zelf ook de huid ondersteunen om zo de roodheid te verminderen en/of camoufleren. De juiste skincare routine is hierbij erg belangrijk. Veel mensen met rosacea klagen over een ruwe, droge huid die trekkerig aan kan voelen. Om toch een glowy skin te kunnen realiseren is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. De Vital C producten van IMAGE Skincare zijn zeer geschikt voor een huid met rosacea. Onze huidspecialisten adviseren je hier graag over! 

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Kimberly

Raadpleeg onze huidtherapeuten

Microneedling

Wil je graag de roodheid en rode vlekken in het gezicht aanpakken met een behandeling, passende huidverzorging of minerale make-up? Bij Smooth Laser Clinic luisteren we naar jouw rosacea probleem, zodat we een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen om een zo mooi mogelijk resultaat te kunnen behalen. Plan via onze website online een afspraak en breng een bezoek aan onze specialisten in Enschede of Zwolle.

pijnloze-microneedling-behandeling-dermapen4

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Esmee
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser

Afspraak maken
whatsapp-logo