Wordt jouw zelfvertrouwen aangetast door rosacea op je wangen? De aanhoudende roodheid, de aanwezigheid van bultjes en ontstekingen kunnen erg vervelend zijn. Maar geen paniek! Bij Smooth Laser Clinic hebben we de oplossing om rosacea op je wangen effectief aan te pakken.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Elise

Een persoonlijke behandelplan tegen rosacea

Werkwijze rosacea behandelen

Maatwerk staat bij ons centraal. Onze deskundige huidtherapeuten begrijpen dat rosacea op de wangen speciale aandacht vereist. Daarom stellen ze graag een persoonlijk behandelplan voor je op. We willen de symptomen van rosacea op je wangen effectief verminderen, zodat je je weer zelfverzekerd en comfortabel voelt.

We beginnen met een vrijblijvende huidintake, waarbij we geavanceerde technologieën, zoals de Observ 520X, inzetten om je huid grondig te analyseren. Deze diepgaande analyse stelt ons in staat om een combinatie van effectieve behandelingen aan te bevelen die specifiek gericht zijn op het verminderen van roodheid, bultjes en ontstekingen op je wangen.

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Kimberly

Ontdek de kracht van onze behandelingen

Bij Smooth Laser Clinic vind je een ruim aanbod aan behandelingen die specifiek zijn ontworpen om rosacea aan te pakken. Denk aan peeling, microneedling met de geavanceerde Dermapen 4, verkwikkende dermalux (LED-therapie voor het gezicht) en doeltreffende vaatlaserbehandelingen. Onze deskundige huidtherapeuten zullen de perfecte opties voor jou selecteren.

Maar het stopt niet bij de kliniek. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; dagelijkse huidverzorging is essentieel, ook buiten onze muren. Een goede huidverzorgingsroutine kan helpen bij het verminderen en verbergen van roodheid. Voor mensen met rosacea raden onze huidspecialisten de fijne Vital C-producten van IMAGE Skincare aan. Deze speciaal ontwikkelde producten verzachten symptomen van rosacea en geven je huid een stralende gloed. Ontdek ze zelf!

pijnloze-microneedling-behandeling-dermapen4

Welke producten gebruik je voor jouw gevoelige huid?

Benieuwd naar welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid met rosacea? Bij rosacea is het essentieel om milde producten te gebruiken die je huid niet irriteren. Daarnaast speelt zonlicht een rol, maar maak je geen zorgen! Onze specialisten hebben de kennis en expertise om je hierover uitgebreid te informeren en je te voorzien van passend advies. Laat ons je helpen bij het kiezen van de ideale producten die jouw geïrriteerde huid verzachten en beschermen.

Rosacea op wang

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Esmee

Ontdek de oplossing voor jouw rosacea bij Smooth Laser Clinic

Huidadvies bij couperose en rosacea

Wil je eindelijk af van de klachten en de controle krijgen over jouw rosacea? Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om je te vertellen hoe onze revolutionaire rosacea behandelingen jou kunnen helpen. Wacht niet langer en plan vandaag nog een vrijblijvende huidintake in bij een van onze specialisten in Enschede of Zwolle. Samen gaan we op zoek naar de perfecte oplossing voor jou.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser

Afspraak maken
whatsapp-logo