IMAGE Skincare heeft de missie om iedereen een gezonde huid te kunnen bieden. Met hun producten willen ze dit op een effectieve manier realiseren.

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Effectieve huidverbetering bij elk huidprobleem

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. De missie van IMAGE Skincare is dat iedereen recht heeft op een gezonde huid én dat je dit op een zo eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

IMAGE Skincare werkt nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. Door de peelings van IMAGE Skincare in te zetten kunnen we intensieve huidverbetering realiseren. Naast de peelings van IMAGE Skincare biedt Smooth Laser Clinic ook nog andere peelings aan.

Bekijk peelings
IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering.

Smooth Laser Clinic biedt de volgende productlijnen van IMAGE Skincare aan:

ageless
AGELESS

Geschikt voor: fijne lijntjes en rimpels, huidveroudering, zonneschade, pigmentvlekken, een doffe teint of vermoeide structuur van de huid. Met de AGELESS lijn van IMAGE Skincare wordt de huidstructuur aanzienlijk verbeterd.

BODY-SPA_IMAGE_skincare
BODY SPA

Geschikt voor: het bevorderen van een mooie, gezonde en stralende huid. De BODY SPA producten van IMAGE Skincare beschermen en voeden de huid tegelijkertijd.

clear cell
CLEAR CELL

Geschikt voor: acne en de vette huid. Met CLEAR CELL van IMAGE Skincare wordt de overmatige talgproductie afgeremd en wordt de huid intensief gereinigd.

ORMEDIC_IMAGE_skincare
ORMEDIC

Geschikt voor: de gevoelige huid, gedehydrateerde huid, beschadigde huid, huid die uit balans is en een geïrriteerde huid. Mag ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden. De ORMEDIC producten van IMAGE Skincare bevatten enkel biologische ingrediënten en herstelt en ondersteunt de huid op natuurlijke wijze.

iluma
ILUMA

Geschikt voor: oneffenheden, pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes, een doffe huid en een huid met donkere vlekjes. De ILUMA productlijn van IMAGE Skincare bevat een intense formule die je huid weer laat stralen.

the max
THE MAX

Geschikt voor: de verouderde huid, gedehydrateerde huid, gerimpelde huid, gevoelige huid, grauwe (rokers)huid en een vochtarme huid. THE MAX van IMAGE Skincare bevat stamceltechnologie uit planten voor een maximale voeding, preventie en correctie van de huid.

vital c
VITAL C

Geschikt voor: de gevoelige huid, rode huid, droge gedehydrateerde huid en een zonbeschadigde of verbrande huid. De VITAL C lijn van IMAGE Skincare bevat een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten. Ideaal voor het behandelen van rosacea.

prevention
PREVENTION+

Deze zonbeschermingsproducten van IMAGE Skincare zijn geschikt voor iedere huid! Met PREVENTION+ kan je jouw huid dagelijks bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling én tegelijkertijd werken aan de verbetering van de huid.
Voor de gecombineerde huid, vettige huid, acne-gevoelige huid, droge huid, gedehydrateerde huid, gepigmenteerde huid, vlekkerige huid en rosacea.

MD_IMAGE_skincare
IMAGE MD

Geschikt voor: de verouderde huid, zonbeschadigde huid, gepigmenteerde huid, acne-gevoelige huid en een doffe huid. De IMAGE MD productlijn is met plastische chirurgen geformuleerd en ondersteunt het huideigen natuurlijke afweermechanisme. Daarnaast biedt het bescherming tegen vrije radicalen en is IMAGE MD vrij van parabenen.

I-MASK-ANTI-AGING-HYDROGEL-SHEET-MASK_IMAGE_skincare
I MASK

Geschikt voor iedere huid! Zowel de vochtarme huid, grauwe, beschadigde huid en de vermoeide huid. Met de hydrogel gezichtsmaskers van IMAGE Skincare I MASK kom je helemaal tot rust en krijgt je huid weer nieuwe energie. 

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Afspraak maken
whatsapp-logo