Dat goede huidverzorging voor vrouwen erg belangrijk is, hoeven we je hopelijk niet uit te leggen. Een verzorgende skincare routine zorgt ervoor dat je huid er gezond en fris uitziet. Daarnaast kun je op dagelijkse basis minerale make-up gebruiken om je huid nog stralender te maken en bovendien te beschermen tegen verschillende schadelijke invloeden.

Bij Smooth Laser Clinic adviseren we je graag over het gebruik van minerale make-up. Onze specialisten op het gebied van huidtherapie voorzien je graag van persoonlijk advies en de juiste informatie.

Algemene informatie Fill 1
Wat is minerale make-up?
Voor wie is minerale make-up geschikt?
Het aanbod minerale make-up producten
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Daniek

minerale-make-up-kopen
Wat is minerale make-up?

Minerale make-up is een verzamelterm voor alle make-up producten die op basis van natuurlijke mineralen zijn gemaakt. Doordat de make-up uitsluitend natuurlijke ingrediënten en extracten bevat, is deze geschikt voor alle huidtypen, waaronder de gevoelige huid.

Bij Smooth Laser Clinic werken we met het merk Colorescience. Dit toonaangevende merk biedt een veelzijdige collectie hoogwaardige make-up en huidverzorgingsproducten aan, waaronder minerale make-up. De verschillende producten van Colorescience bestaan uit een unieke formule op basis van mineralen. Hierdoor geeft het bescherming en heeft u het hele jaar door een stralende en gezonde huid.

De voordelen van minerale make-up

Een gezonde huid of glowy skin begint met een goede basis. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je je huid soms niet een beetje extra mag verzorgen. De minerale make-up van Colorescience is geschikt om dagelijks te gebruiken voor een extra stralend effect. Daarnaast behandeld, corrigeert en beschermt het de huid dankzij de natuurlijke en pure ingrediënten. Met het gebruik van minerale make-up ziet u er gelijk frisser uit!

Daarnaast biedt dit type make-up het voordeel dat de precisieformules bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hiermee bedoelen we onder andere Uv-straling van de zon, maar ook talloze andere invloeden die de huid negatief kunnen beïnvloeden.

Andere voordelen die make-up met mineralen met zich meebrengen zijn:

  • Geheel natuurlijke bescherming tegen invloeden van buitenaf
  • Huidverzorgingsingrediënten: peptiden, antioxidanten, mineralen en vitaminen
  • Verstopt de poriën niet
  • Verergert huidaandoeningen niet
  • Geschikt voor zelfs de gevoeligste huid
  • Dermatologisch getest
huidverjonging

Voor wie is minerale make-up geschikt?

Minerale make-up is geschikt voor iedereen die op natuurlijke wijze make-up wil gebruiken en tegelijkertijd de huid wil verzorgen met voedende ingrediënten. Minerale make-up voorkomt een verstopte huid en sluit de poriën niet af. Dit in tegenstelling tot vele andere make-up producten.

Hoewel make-up op basis van mineralen geschikt is voor ieder huidtype, is het goed om te weten dat het bij huidproblemen geen op zichzelf staande behandeling is. Aanvullende huidproducten van merken als IMAGE Skincare en huidbehandelingen zoals de Dermapen en/of peelings zijn nodig om een optimaal resultaat te kunnen behalen.

huidbehandelingen-peeling-aspect-ratio-560-440

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

 

Marlin

Het aanbod minerale make-up producten

minerale-make-up-kopen

Om in ieder wens te kunnen voorzien, bieden we bij Smooth Laser Clinic een veelzijdig assortiment aan van minerale make-up. We vertellen je graag meer over de populairste producten van Colorescience.

Primer voor het gezicht

De primers van Colorescience staan voor goede bescherming, het verminderen van fijne lijntjes en het realiseren van een prachtige huidtextuur en teint. Afhankelijk van je huidtype kun je een keuze maken uit de verschillende primers. Denk hierbij aan een primer met een matterend effect of bijvoorbeeld een gezichtsprimer speciaal voor de doffe huid. De specialisten van Smooth Laser Clinic adviseren je graag over de verschillende primers.

Foundation

Op het gebied van foundations zijn er drie verschillende keuzes qua substantie, namelijk een vloeibare foundation, een losse poeder of een compact powder. Afhankelijk van de dekking en het gewenste effect adviseren onze specialisten graag welke minerale foundation het beste aansluit bij jouw huid.

Total eye producten

De huid onder de ogen is erg dun en met name donkere kringen en/of wallen kunnen een frisse blik en uitstraling in de weg zitten. Met een repair cream ga je zichtbare tekenen van veroudering tegen en vul je de hydratatie van binnen aan. Een ander product voor de ogen is de Totale Eye 3-in-1 Renewal Therapy. Dit is een concealer, anti-rimpel oogcrème en zonbescherming in een, speciaal voor onder de ogen.

Wat is de beste huidverzorging?

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Minerale make-up bij Smooth Laser Clinic

Huidanalyse voor een peeling in het gezicht

Ben je benieuwd naar de werking van Colorescience minerale make-up op jouw huid? Onze huidtherapeuten adviseren je graag op basis van jouw wensen. Bovendien kunnen we een persoonlijk behandelplan op maat opstellen voor jou, zodat je met het gebruik van minerale make-up de gewenste resultaten kunt behalen. Plan een vrijblijvende huidintake in bij een van onze specialisten!

Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Annemiek
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo