Laser Clinic Zwolle

Smooth Laser Clinic in Zwolle en Enschede is dé specialist op het gebied van pijnloos en effectief laser ontharen. Wij voeren de behandelingen in onze Laser Clinic in Zwolle uit met de Soprano ICE Platinum ontharingslaser. Dit is het meest effectieve laserapparaat dat er momenteel op de markt beschikbaar is. 100% Pijnloos ontharen is mogelijk met de Soprano ICE Platinum en dit is dus de ideale oplossing om af te komen van ongewenste beharing.

Bent u het ook zat om u wekelijks te moeten scheren, waxen of epileren om af te komen van ongewenste haargroei? Kies er dan voor om u te laten behandelen met de Soprano ICE Platinum. Binnen 6 tot 10 behandelingen bent u voorgoed af van de ongewenste beharing op uw lichaam. Wilt u eerst een proefbehandeling ondergaan? Tijdens deze proefbehandeling kunt u erachter komen hoe een behandeling met het laserapparaat voelt. Maak direct online een afspraak voor een proefbehandeling bij onze Laser Clinic in Zwolle. U kunt de afspraak inplannen via ons online afsprakensysteem, of u kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Medisch geschoold personeel

Als u kiest voor een laserontharing behandeling in één van onze laserklinieken, dan wordt u uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel. We hebben meerdere gecertificeerde huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst die veel waarde hechten aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen. Zij zijn gespecialiseerd in het realiseren van permanente ontharing door gebruik te maken van de beste ontharingslaser die er op de markt verkrijgbaar is, namelijk de Soprano ICE Platinum. Laserontharing is tegenwoordig 100% pijnloos en daarom kiezen steeds meer Nederlanders voor deze methode van permanente ontharing. Bent u woonachtig in de omgeving van Zwolle en wilt u af van ongewenste beharing? Maak dan een afspraak bij onze Laser Clinic in Zwolle.

Laserontharing in Zwolle

Wij weten hoe onprettig ongewenste beharing kan zijn en daarom kunt u in onze ontharingskliniek in Zwolle er binnen 6 tot 10 behandelingen permanent vanaf komen. De Soprano ICE Platinum is de vernieuwde uitvoering van de Aesthetics Awards winnende Soprano ICE ontharingslaser. Dit nieuwe laserapparaat combineert de drie meest effectieve golflengtes in één kop waardoor het tegenwoordig nog gemakkelijker is om van ongewenste beharing af te komen. Het is geheel pijnloos en kan vandaag de dag op ieder huidtype toegepast worden. Een ander voordeel van de behandeling is dat er geen hersteltijd is en er geen zwelling plaatsvindt op de plek van de behandeling. Het is dus mogelijk om op vrijwel het hele lichaam van ongewenste beharing af te komen! Ons medisch geschoolde personeel staat voor u klaar om de behandeling met de Soprano ICE Platinum uit te voeren. We verwelkomen u graag bij Smooth Laser Clinic in Zwolle!

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak