Laser ontharen is effectiever dan IPL

Laser ontharen en IPL zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Echter is er tussen deze twee methodes wel een verschil in de effectiviteit van de behandeling. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing effectiever is dan IPL.

De reden dat laserontharing effectiever is dan IPL heeft te maken met het feit dat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor kan een laserapparaat beter bij de dieper gelegen haarzakjes komen. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling. Een IPL-behandeling wordt vaak goedkoper aangeboden omdat het minder effectief is in vergelijking met een laserbehandeling.

Laserapparaten zijn vaak in privéklinieken of in grote schoonheids- instituten te vinden. De kleinere schoonheidsspecialisten maken in de meeste gevallen gebruik van een IPL-apparaat. Door deze partijen wordt ten onrechte wel eens de term “laseren” gebruikt terwijl het om een IPL-behandeling gaat.

Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano ICE, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is het ook 100% pijnloos.

 

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel?


Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

MAAK AFSPRAAK