Laser ontharen met de Soprano ICE

Ongewenst haargroei is een veel voorkomend probleem. Wanneer u last heeft van ongewenst haargroei bent u wellicht dagelijks in de weer om dit weg te scheren of te epileren. Maar er is ook een andere oplossing om definitief van ongewenst haargroei af te komen, namelijk laser ontharen. Met laser ontharen wordt de ongewenste haargroei gereduceerd tot het minimale. Laser ontharen is daarom één van de meest comfortabele en effectieve methodes om ongewenst haargroei te verwijderen.

Bij Smooth Laser Clinic maken wij gebruik van de Soprano ICE. Deze laser is benoemd tot het beste ontharingsplatform tijdens de Aesthetic Awards. Laser ontharen met de Soprano ICE is de meest complete en effectieve manier voor lichaamsontharing en met de speciale ICE kop is het ontharen 100% pijnloos. Daarnaast heeft de Soprano ICE talloze instellingen waardoor de specialist de mogelijkheid heeft om voor iedere persoon laserontharing op maat aan te bieden.

Het verschil tussen laser ontharen en IPL ontharen

Vaak worden laser ontharen en IPL ontharen onder één noemer geplaatst. Er is echter een groot verschil tussen ontharen met een laser en IPL. Laserontharing en IPL ontharen zijn beide methodes om definitief van je ongewenste haargroei af te komen maar laserontharing is effectiever dan IPL. De Soprano ICE laser zendt een krachtige straal uit en is doeltreffender dan een IPL ontharingsapparaat. Doordat IPL minder krachtig en doeltreffend is, kan het relatief goedkoper worden aanboden dan laser ontharen. Maar er zijn wel meer behandelingen nodig om het haar permanent te verwijderen en daarnaast zal er ook procentueel minder resultaat zijn bij IPL. Hierdoor kan IPL ontharen in sommige gevallen aan het eind van de streep zelfs duurder zijn dan laser ontharen en minder resultaat opleveren.

De laserspecialisten bij Smooth Laser Clinic

Bij Smooth Laser Clinic in Enschede werken wij met een kwalitatief team van laserspecialisten. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze behandelingen en de patiëntveiligheid. Laser ontharen met Soprano ICE mag alleen uitgevoerd worden door een huidspecialist die over voldoende kennis van het apparaat en de huid beschikt. Dit verkleint de kans op complicaties voor én na de behandeling en komt ten goede van het uiteindelijke resultaat.

Waar moet u op letten bij laser ontharen

Laser ontharen is een effectieve manier om van ongewenst haargroei af te komen. Echter moet u wel met een aantal dingen rekening houden alvorens u in het behandelingstraject stapt.

Bij laser ontharen heeft u altijd een aantal behandelingen nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Het aantal laserbehandelingen zal per persoon variëren, maar u dient rekening te houden met gemiddeld 6 tot 10 behandelingen. Tussen de behandelingen door mag u de te behandelen huid niet epileren of waxen. Tijdens de behandelingen moeten de haarzakjes intact blijven voor een goede vernietiging van de laser. Bij epileren en waxen wordt de haar in zijn geheel uit het zakje verwijderd en kan het haarzakje hierdoor beschadigd raken. Scheren tussen de behandeling door mag wel. Bij scheren worden alleen de haarpunten verwijderd en blijft het haarzakje intact. Vaak is scheren na 2 tot 3 weken niet eens meer nodig omdat na de laser behandelingen de haren uit zullen vallen.

Voor een optimaal resultaat en om irritatie te voorkomen raden wij u aan om één week voor en één week na een behandeling het gebied niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Na deze week kunt u weer met een gerust hart zonnen. Wij raden u dan wel aan om een zonnebrandcrème te gebruiken met een hoge factor.

Wilt u meer informatie ontvangen over pijnloos laser ontharen met de Soprano ICE? Neem dan contact op met één van onze specialisten.