Laserontharing met de Soprano ICE

Laserontharing is een effectieve manier om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Het definitief verwijderen van ongewenste beharing door middel van een laserbehandeling is de laatste jaren enorm populair geworden. Dit komt in de eerste plaats door de opkomst van de Soprano ICE laser, waardoor het mogelijk is geworden om pijnloos af te komen van ongewenste haargroei op uw lichaam. Laserontharing is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Soprano ICE beschikt over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek die lagere energie afgeeft in meerdere pulsen, dit in tegenstelling tot laserontharing met andere laserapparaten. Door deze techniek verloopt laserontharing geheel pijnloos en dit is een ware innovatie gebleken. Voorheen was het ook niet mogelijk om laserontharing toe te passen op ieder huidtype, dit is vandaag de dag wel mogelijk omdat deze laser de eiwitten onder het haarzakje én het pigment meeneemt.

De meest effectieve manier

De Soprano ICE is een revolutionaire ontharingslaser en dankzij de unieke eigenschappen van het apparaat heeft het ook een prijs in de wacht gesleept, de Aesthetics Award. Laserontharing met dit apparaat is de meest effectieve manier en vele gerenommeerde cosmetische bedrijven en organisaties maken tegenwoordig gebruik van het apparaat. Voorheen werd er ook nog wel gebruik gemaakt van IPL ontharen, maar uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing met een Soprano ICE effectiever is. IPL wordt ten onrechte ook wel eens als laseren aangeduid, maar dit is niet het geval.

Als u kiest voor een laserontharing behandeling bij Smooth Laser Clinic, dan zal de behandeling uitgevoerd worden met het meest effectieve laserontharing apparaat, de Soprano ICE. Al uw ongewenste haargroei zal zorgvuldig en geheel pijnloos verwijderd worden. Permanente ontharing is voor veel mensen een aangenaam resultaat, omdat men dan niet meer wekelijks hun beharing hoeft weg te scheren.

Smooth Laser Clinic laserontharing kliniek

Bent u op zoek naar een goede laserontharing kliniek? Smooth Laser Clinic zit gevestigd in Enschede en heeft de beste huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst die u graag helpen bij het definitief verwijderen van uw ongewenste beharing. Op een effectieve manier vernietigen wij ongewenste haargroei met de Soprano ICE laser. Binnen 6 tot 10 behandelingen bent u voorgoed af van beharing op verschillende plekken op uw lichaam. Deze behandeling is effectiever dan IPL, 100% pijnloos en kan uitgevoerd worden op alle huidtypes. Meer weten? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak.

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel?

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak