Heb je last van lichte pigmentvlekken en wil je deze laten verwijderen? Ontdek onze huidbehandelingen en maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Hoe ontstaan pigmentvlekken
De behandeling
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Daniek

Laat jouw lichte pigmentvlekken verwijderen

Lichte pigmentvlekken kunnen ontstaan door hormoonschommelingen, medicijngebruik of bijvoorbeeld door de zon. Pigment beschermt je huid normaal gesproken tegen schadelijke stralingen en invloeden van buitenaf. Toch kun je last krijgen van hyperpigmentatie, dan krijg je witte pigmentvlekken of juist donkere. Lichte pigmentvlekken verwijderen is een steeds vaker voorkomende behandeling bij mensen die geen last meer willen hebben van hun pigment. Lichte pigmentvlekken verwijderen kan op een huidvriendelijke manier bij Smooth Laser Clinic.

Je kunt over je hele lichaam pigmentvlekken krijgen, maar vaak ontstaan deze op plaatsen in het gezicht, de hals en schouders. Daar waar de zon sneller terechtkomt. Lichte pigmentvlekken in het gezicht kunnen als storend worden ervaren en kunnen je onzeker maken. Gelukkig hoef jij hier niet mee door te lopen, maar kun je lichte of witte pigmentvlekken verwijderen in een van onze klinieken.

Onze zeer huidvriendelijke lasers zullen op een pijnloze en effectieve manier de lichte pigmentvlekken verwijderen. Maak direct een afspraak in één van onze klinieken en ontvang tijdens het intakegesprek een gratis huidanalyse. Zo weet je zeker dat ook na het verwijderen van de pigmentvlekken lang van een geweldige huid kunt genieten!

Afspraak maken
Lichte pigmentvlek

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Kimberly

Hoe ziet de behandeling eruit?

Uiteraard is het afhankelijk van je huidtype hoeveel behandelingen je nodig hebt. Over het algemeen zijn de witte pigmentvlekken goed te verwijderen. Onze huidspecialisten zullen je tijdens het intakegesprek direct een gratis huidanalyse geven. Hiermee kun jij beter bepalen wat handig is voor jouw huid en welke producten je in de toekomst kunt gaan gebruiken. Daarnaast weten zij na het intakegesprek hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om de lichte pigmentvlekken te verwijderen. Bij geringe pigmentatie kunnen lichte pigmentvlekken verwijderd worden in één tot een aantal behandelingen.

De lasers van Smooth Laser Clinic zijn zeer professioneel en huidvriendelijk. Jij loopt dus geen enkel risico. Na de behandeling zul je ervaren dat de lichte pigmentvlekken eerst wat donkerder worden. Dat hoort en zij zullen daarna vervagen.

Pigmentvlekken verwijderen met een laser
Oppervlakkige witte of lichte pigmentvlekken verwijderen kan ook door een peeling te gebruiken

Oppervlakkige witte of lichte pigmentvlekken verwijderen kan ook door een peeling te gebruiken. Hierbij wordt een laagje huid verwijderd waardoor de pigmentvlekken vervagen en verdwijnen. Welke behandeling het beste bij jou past is afhankelijk van de mate van pigmentatie. Onze specialisten denken hierbij uiteraard graag met je mee en zullen ervoor zorgen dat je een behandeling op maat krijgt. Voorkomen is beter dan genezen, maar lichte pigmentvlekken kunnen nu eenmaal ontstaan en in dat geval helpen onze specialisten je graag.

Kiezen voor Smooth Laser Clinic

Bij Smooth Laser Clinic werken wij alleen met huidspecialisten met jarenlange ervaring. Zij herkennen de verschillende typen pigmentvlekken en weten welke behandeling het beste zal werken. Maak direct een afspraak in een van onze klinieken om jouw pigmentvlekken te laten verwijderen. Tijdens het intakegesprek zullen we je ook een gratis huidanalyse aanbieden. Zo weet jij wat je in de toekomst kunt gebruiken en zou kunnen doen om eventuele nieuwe pigmentvlekken te voorkomen.

Heb je vragen over de behandelingen of wil je weten of jouw pigmentvlekken verwijderd kunnen worden? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag over alle mogelijkheden binnen onze klinieken. Je hoeft niet door te blijven lopen met pigmentvlekken. Lichte of witte pigmentvlekken verwijderen kan met een laserbehandeling of peeling bij Smooth Laser Clinic. We helpen je graag!

Contact opnemen
Huidanalyse om pigmentvlekken te verwijderen

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over pigmentvlekken en het verwijderen hiervan.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat het te behandelen gebied schoon is en alle make-up verwijderd is. Ook mag je de plek van je pigmentvlek 6 weken van tevoren niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Controleer eventueel of jouw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.

03
De behandeling

Onze specialist verwijdert de pigmentvlekken door middel van een chemische peeling, laserbehandeling of product therapie.

04
Na de behandeling

Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up of andere huidverzorging. Vermijd de komende 24-48 uur hoge temperaturen van bijv. een sauna of hete douche en stel het behandelde gebied 6 weken na de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank. Indien je aanvullend verzekerd bent kan je eventueel jouw behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van pigmentvlekken verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om pigmentvlekken te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over pigmentvlekken verwijderen.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Ik heb erg veel huidirritaties, kunnen jullie dan wel laseren?

Ook met scheerirritaties kunnen wij gewoon laseren. Het kan zijn wanneer er veel irritaties aanwezig zijn dat het laseren wat gevoeliger is. Met open wondjes laseren wij echter niet. Deze moeten we dan even ontzien.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Anna

Afspraak maken
whatsapp-logo