Permanente ontharing met de Soprano ICE Platinum

Permanente ontharing van ongewenste haargroei was in het verleden bijna niet voor te stellen, maar met de huidige ontwikkelingen op het gebied van laserontharing technieken is het tegenwoordig realiteit geworden. Door middel van het uitvoeren van meerdere laserbehandelingen op de plek van de ongewenste haargroei is het mogelijk om van ongewenste haargroei af te komen op een geheel pijnloze manier. De Soprano ICE ontharingslaser werd in 2015 geïntroduceerd en sinds de opening van onze kliniek in Enschede is Smooth Laser Clinic begonnen met het uitvoeren van laserontharing behandelingen met deze ontharingslaser om zo permanente ontharing te realiseren op verschillende plekken van het lichaam. Na onze primeur met de Soprano ICE hebben wij wederom het voorrecht om als eerste de Soprano ICE Platinum, de opvolger van de Soprano ICE, aan u te mogen presenteren.

Wilt u ook af van ongewenste haargroei? Maak dan direct een afspraak met een van onze huidtherapeuten en laserspecialisten. U heeft ook de mogelijkheid om eerst een gratis proefbehandeling te ondergaan waarbij we uw okselhaar zullen behandelen. Zo kunt u eerst ervaren hoe het voelt om een laserbehandeling te ondergaan bij Smooth Laser Clinic en kunt u alvast wennen aan de werkwijze die wij hanteren.

Pijnloos ongewenste haargroei verwijderen

Als u kiest voor permanente ontharing van ongewenste haargroei door een laserbehandeling te ondergaan bij Smooth Laser Clinic, dan wordt u uitsluitend geholpen specialisten en gediplomeerde huidtherapeuten. De behandelingen worden uitgevoerd met de Soprano ICE Platinum. Deze ontharingslaser is het neusje van de zalm op het gebied van pijnloos laser ontharen. Deze vernieuwde uitvoering van de Soprano ICE combineert nu de ICE-technologie met de drie meest effectieve golflengtes in één kop. Voor de behandeling van licht en dun haar wordt gebruik gemaakt van de Alexandrite 755nm. De Diodelaser 810nm is de meest effectieve golflengte om donker haar aan te pakken en de ND:YAG laser 1064nm is ideaal voor de zongebruinde huid en donkere huidtypes. Al deze unieke eigenschappen tezamen maken de Soprano ICE Platinum de meest effectieve ontharingslaser waarmee u permanente ontharing kunt realiseren. Alle huidtypes en haarkleuren kunnen behandeld worden met dit kwalitatief hoogwaardige laserapparaat. Als u pijnloos ongewenste haargroei wil laten verwijderen dan kunt u een afspraak maken voor een behandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten

U wordt bij Smooth Laser Clinic uitsluitend behandeld door vakkundig personeel zoals gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten die een passie voor ontharen hebben. Onze specialisten zijn zeer te spreken over de resultaten die behaald worden met de Soprano ICE en de nieuwe Soprano ICE Platinum. Het is de beste manier om pijnloos voor permanente ontharing te zorgen op plekken waar u liever geen haargroei meer wil hebben. Na 6 tot 10 behandelingen hoeft u nooit meer te scheren, waxen of epileren en dit scheelt u heel veel tijd en moeite. U kunt direct online een afspraak maken zodat u op korte termijn geholpen kan worden in onze ontharingskliniek. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak