Wil jij af van vervelende rimpels en lijnen bij je bovenlip? Maak een afspraak bij Smooth Laser Clinic en laat die rimpels op je bovenlip verwijderen.

Algemene informatie Fill 1
Rimpels op de bovenlip
Behandelingen
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Rimpels bovenlip verwijderen

Peeling voor het verwijderen van rimpels op je bovenlip

Rimpels op de bovenlip verwijderen kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Je kunt hierbij denken aan crèmes smeren, een gezichtsbehandeling zoals een peeling of skinbooster, of door middel van een Qlift behandeling. Maar hoe ontstaan de rimpels op de bovenlip nu eigenlijk? Om eerlijk te zijn is het onvermijdelijk, bij het ouder worden kunnen rimpels ontstaan op de bovenlip. Bij de ene persoon wordt het wat duidelijker dan bij de andere persoon maar nagenoeg iedereen krijgt ermee te maken.

De voornaamste redenen voor rimpels op de bovenlip zijn door de expressie, dus de beweeglijkheid van de huid rond de lippen, de tweede reden is het ouder worden. De huid verliest volume en daardoor worden de lijntjes op de bovenlip beter zichtbaar. Zoals beschreven is er gelukkig genoeg aan te doen. Rimpels op de bovenlip verwijder je eenvoudig met een behandeling van Smooth Laser Clinic.

We kunnen ons heel erg goed voorstellen dat het spannend is om rimpels op de bovenlip te laten behandelen. De huid in het gezicht en vooral rond de ogen en lippen is gevoelig. Bij Smooth Laser Clinic gebruiken wij huidvriendelijke apparatuur die geen roodheid veroorzaakt en die zeer pijnloos en effectief is.

Rimpels op bovenlip

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Hoe kun je rimpels op de bovenlip verwijderen?

Rimpeltjes horen er nu eenmaal bij als je ouder wordt. Toch is het goed voor te stellen dat je er niet altijd even vrolijk van wordt. Het ene rimpeltje is natuurlijk het andere niet en diepere rimpels rondom de lippen kunnen als erg storend worden ervaren. Het geeft een wat hardere uitstraling en ook met het dragen van lippenstift kan het gebeuren dat deze in de rimpels op de bovenlip terecht komt. Wil je hier graag vanaf komen? Ga dan in gesprek met onze gespecialiseerde huidtherapeuten en laat je goed adviseren. Een behandeling om rimpels op de bovenlip te verwijderen is een goede oplossing. Dankzij de technieken van Smooth Laser Clinic worden groeven minder diep en zie je na een enkele behandeling al dat de huid soepeler en strakker is geworden. Geen last meer van rimpels, laat ze verwijderen bij Smooth Laser Clinic en maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Smooth Laser Clinic werkt met een team van specialisten en huidtherapeuten. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek kunnen wij bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn om de rimpels op de bovenlip te verwijderen. Fijne lijntjes op de bovenlip verwijderen kost minder behandelingen dan diepere rimpels. Tijdens het intakegesprek ontvang je  bovendien een gratis huidanalyse zodat je in de toekomst de rimpeltjes wat kunt blijven verminderen en de juiste huidproducten kunt gebruiken. Maak direct een afspraak en laat je lijntjes op de bovenlip verwijderen. We staan klaar om je te helpen.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over jouw huidprobleem.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht voor de behandeling schoon is en alle make-up verwijderd is.

03
De behandeling

De peeling, skinbooster of Qlift zal de huidkwaliteit verbeteren en de rimpels verminderen. Optioneel kan de specialist tijdens de behandeling de huid uitreinigen.

04
Na de behandeling

De huidtherapeut zal je, afhankelijk van het type behandeling, adviseren over zongebruik, make-up en andere huidverzorging na de behandeling.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van rimpels bovenlip verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om rimpels op de bovenlip te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over rimpels en de huid.

Kan je zonder fillers ook rimpels verminderen?

Gelukkig hoef je niet direct naar fillers te grijpen als je rimpels hebt. Onze wrinkle lift vermindert bijvoorbeeld direct oppervlakkige rimpels en de eerste tekenen van huidveroudering.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Kunnen rimpels of fijne lijntjes blijvend verminderd worden?

De wrinkle lift vermindert direct oppervlakkige rimpels en de eerste tekenen van huidveroudering. Het resultaat is een gladde, strakke en egale huid.

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo