Wil jij af van vervelende rimpels en lijnen rondom je ogen? Maak een afspraak bij Smooth Laser Clinic en laat die rimpels rondom jouw ogen verwijderen.

Algemene informatie Fill 1
Rimpels rondom de ogen
Behandelingen
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Daniek

Rimpels rondom ogen verwijderen

Rimpels rondom ogen verwijderen kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld met de Dermapen 4

Rimpels rondom ogen verwijderen kan op veel verschillende manieren. Denk aan crèmes smeren, een gezichtsbehandeling zoals een peeling of door middel van een pijnloze en effectieve laserbehandeling. Fijne lijntjes onder ogen komen met de jaren, door hormoonschommelingen of staan bekend als de traditionele lachrimpels. Niet iedereen wordt blij van rimpels rond de ogen en willen deze verwijderen. Rimpels onder het oog verwijder je eenvoudig met een laserbehandeling van Smooth Laser Clinic.

We kunnen ons voorstellen dat het spannend is om rimpels rondom je ogen te laten verwijderen. Je ogen zijn gevoelig en de huid eromheen ook. Bij Smooth Laser Clinic gebruiken wij huidvriendelijke apparatuur die geen roodheid veroorzaakt en die zeer pijnloos en effectief is.

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Laurien

Hoe kun je rimpels onder ogen verminderen?

Rimpeltjes en wallen horen erbij als je ouder wordt. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je er niet altijd even vrolijk van wordt. Het ene rimpeltje is ook het andere niet en diepere rimpels rondom de ogen kunnen je een vermoeid uiterlijk geven. Helemaal wallen onder de ogen kunnen je ouder laten lijken dan je bent! Een behandeling om rimpels en wallen rondom de ogen te verwijderen is dan een goede oplossing. Dankzij de Qlift techniek worden groeven minder diep en zie je na een enkele behandeling al dat de huid soepeler en strakker is geworden. Geen last meer van oogrimpels, laat ze verwijderen bij Smooth Laser Clinic en maak direct een afspraak.

Afspraak maken
Rimpels rond de ogen verwijderen met Qlift
Huidintake rimpels rond de ogen verwijderen
Waarom kiezen voor Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic werkt met een groot team van specialisten en huidtherapeuten. Tijdens het intakegesprek kunnen wij bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn om de rimpels rondom de ogen te verwijderen. Fijne lijntjes onder ogen verwijderen kost minder behandelingen dan diepere rimpels rondom de ogen. Tijdens het intakegesprek ontvang je  bovendien een gratis huidanalyse zodat je in de toekomst de rimpeltjes wat kunt blijven verminderen en de juiste huidproducten kunt gebruiken. Maak direct een afspraak en laat je fijne lijntjes onder ogen verwijderen. We staan klaar om je te helpen.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over jouw huidprobleem.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht voor de behandeling schoon is en alle make-up verwijderd is.

03
De behandeling

De peeling, skinbooster of Qlift zal de huidkwaliteit verbeteren en de rimpels verminderen. Optioneel kan de specialist tijdens de behandeling de huid uitreinigen.

04
Na de behandeling

De huidtherapeut zal je, afhankelijk van het type behandeling, adviseren over zongebruik, make-up en andere huidverzorging na de behandeling.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van alle huidbehandelingen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om rimpels rondom je ogen te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Kan je zonder fillers ook rimpels verminderen?

Gelukkig hoef je niet direct naar fillers te grijpen als je rimpels hebt. Onze wrinkle lift vermindert bijvoorbeeld direct oppervlakkige rimpels en de eerste tekenen van huidveroudering.

Kunnen rimpels of fijne lijntjes blijvend verminderd worden?

De wrinkle lift vermindert direct oppervlakkige rimpels en de eerste tekenen van huidveroudering. Het resultaat is een gladde, strakke en egale huid.

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Kimberly
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo