Spijt van een tattoo? Het kan zijn dat je in de loop der jaren van mening verandert over jouw gezette tattoo. Indien je graag jouw tattoo wilt laten verwijderen of indien je klachten hebt, kan Smooth Laser Clinic jou hierbij van dienst zijn. Onze ervaren huidspecialisten kunnen effectief en veilig jouw tatoeage verwijderen.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Werkwijze
Voor- & na foto's
Veelgestelde vragen
Tarieven

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze behandelmethode is.

Tattoo laseren met PicoLO Premium:
een effectieve en veilige oplossing

De specialisten van Smooth Laser Clinic kunnen ongewenste zwarte en meerkleurige tattoos effectief en veilig verwijderen in Zwolle of in Enschede met de PicoLO Premium laser. De verschillende golflengtes van deze laserbehandeling zorgen ervoor dat zowel zwarte als gekleurde tatoeages kunnen worden behandeld. Bij het verwijderen van tatoeages worden bundels met hoge lichtintensiteit in de huid gebracht. Hierdoor wordt de inkt in kleine deeltjes afgebroken. De kleine inktdeeltjes worden vervolgens in de weken na de behandeling afgevoerd door het lymfesysteem van het lichaam. De inkt wordt lichter van kleur en vermindert.

tattoo-laseren-veilig-alma-q-aspect-ratio-560-440
behandeling-alma-q-tattooremoval-aspect-ratio-560-440

De behandeling met de PicoLO Premium breekt de inktdeeltjes in de tattoo op mechanische wijze af, zonder thermische schade aan te richten. Bij de vervolgbehandeling breekt de laser steeds de onderste inktlaag af tot alle lagen zijn behandeld en de tattoo volledig is verwijderd. Op deze manier verbleekt de tattoo met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie. Het resultaat? Een gave en inktloze huid!

Aantal behandelingen verschilt per tattoo

Elke tattoo is opgebouwd uit verschillende inktlagen. Hoeveel lagen dit zijn, verschilt per tattoo. Onze huidspecialisten kunnen aan de buitenkant van jouw huid niet zien hoeveel inktlagen er onder de huid zijn aangebracht. Een cover-up tattoo of tribal is meestal dik gezet, terwijl schaduwwerk uit een dun laagje bestaat. Dit heeft invloed op het benodigde aantal behandelingen.

Daarnaast maken tatoeëerders gebruik van verschillende inktpigmenten: sommige inktdeeltjes worden makkelijker verwijderd dan andere inktdeeltjes. Tot slot verschilt ook het lymfesysteem van persoon tot persoon. De combinatie van deze factoren maakt het voor onze specialisten niet mogelijk om een precieze inschatting te maken van het aantal behandelingen. Wel zullen we samen met jou kijken naar de beste behandelwijze.

Werkwijze tattoo verwijderen

01
Intakegesprek

Tijdens de intake legt een specialist uit hoe de behandeling bij ons eruitziet en hoe wij jouw behandeling het beste kunnen vormgeven.

02
De behandeling

De PicoLO Premium laser breekt de inktdeeltjes in de tattoo op mechanische wijze af, zonder thermische schade aan te richten. Op deze manier verbleekt de tattoo met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

03
Na de behandeling

De inkt wordt lichter van kleur en vermindert. Het lichaam heeft minimaal 8 weken de tijd nodig om de vernietigde inktdeeltjes op te ruimen.

04
Resultaten

Het resultaat van het tattoo laseren? Een gave en inktloze huid!

Voor- en na foto's

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Ellen Scheltinga

Merk na elke behandeling al een goed verschil ten opzichte van de vorige keer.

Tatoeage verwijdering
Tattoo verwijderen onderarm

Ik ben erg tevreden over het resultaat. In het begin vond ik het spannend om mijn tattoo te laten verwijderen, maar het valt allemaal best mee. 

Tatoeage verwijdering
Ervaring Tattoo voor en na
Ervaring Tattoo verwijderen arm

Overzicht tattoo behandelingen

Overzicht tattoo verwijderen behandelingen

Onze huidspecialisten kunnen aan de buitenkant van jouw huid niet zien hoeveel inktlagen er onder de huid zijn aangebracht. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om een precieze inschatting te maken van het aantal benodigde behandelingen. Wel zullen we samen met jou kijken naar de beste behandelwijze. Dit doen wij tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek. Maak snel een afspraak zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

  • Tatoeage 1 tot 3 (bestralings)puntjes
  • Tatoeage tot 10 cm²
  • Tatoeage tot 5 cm²
  • Tatoeage tot 20 cm²
  • Tatoeage tot 35 cm²
  • Tatoeage tot 100 cm²
  • Tatoeage tot 50 cm²
  • Tatoeage tot 150 cm²

Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om een tattoo te verwijderen?

Het slagen van het verwijderen van een tatoeage is afhankelijk van de dikte van de inktlagen, de leeftijd van de tattoo en jouw eigen lymfesysteem. Zonder de tattoo gezien te hebben is het lastig inschatten hoeveel behandelingen er benodigd zijn. Daarom adviseren we altijd om eerst langs te komen voor een gratis huidintake zodat onze specialisten de tatoeage goed kunnen bekijken. 

Kunnen zowel zwarte als meerkleurige tattoo’s verwijderd worden?

Ja, met onze PicoLO Premium laser kunnen zowel gekleurde als zwarte tattoo’s verwijderd worden. Dit omdat er tijdens de behandeling van verschillende golflengtes gebruik wordt gemaakt.

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een afspraak annuleren?

Indien je verhinderd bent, verzoeken wij om minimaal 48 uur voorafgaand aan de behandeling de afspraak per mail of telefonisch te annuleren. Doe je dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om 40% van het te betalen bedrag te factureren.

Hoe oud moet een tattoo zijn om te laten verwijderen?

Een tatoeage dient minimaal 6 maanden geleden gezet te zijn of langer. Dan weten we zeker dat de tattoo goed is ingekapseld en wij dit veilig kunnen laseren.

Is het pijnlijk om een tattoo te verwijderen?

Het verwijderen van een tatoeage wordt wel eens vergeleken met prikjes in je huid of elastiekjes die tegen je huid geschoten worden. Dit is uiteraard per persoon verschillend en hangt ook af van de plek van een tattoo.

Tarieven tattoo
verwijderen

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om de tattoo weg te halen hangt af van het type tattoo, de gebruikte inkt en de status van het lymfestelsel. Voor een prijsoverzicht verwijzen we je naar onze prijslijst.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze behandelmethode is.

Afspraak maken
whatsapp-logo