Werkwijze


Om de patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen hanteert Smooth Laser Clinic de volgende werkwijze:

Voordat de behandelingen worden uitgevoerd zal er eerst een intakegesprek met u worden ingepland met daaropvolgend een gratis proefbehandeling bij één van uw oksels. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit wat u kunt verwachten van de behandelingen, hoe de Soprano ICE laser werkt en wat de voorwaarden zijn van een behandeling.

Maak online een afspraak of boek een afspraak telefonisch in +31(0)53 573 87 42.

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling.

Let op:
1) Het te behandelen gebied niet epileren of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur, scheren is wel toegestaan.
2) Het te behandelen gebied 1 week voor en 1 week na de behandeling niet blootstellen aan de zon of een zonnebank.

De behandeling zal worden uitgevoerd door één van onze huidtherapeuten en laser specialisten. Tijdens de behandeling wordt er een verkoelende gel op uw huid aangebracht. De gel zorgt voor een goede geleiding van de Soprano ICE laser en heeft ook een verkoelende werking

Ter indicatie: er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen benodigd om het gewenste resultaat te behalen.

Het is verstandig om na de behandeling minimaal 1 week uit de zon te blijven. Na deze week kunt u weer heerlijk zonnen, gebruik dan wel bij voorkeur een zonnebrandcrème met een hoge factor.