Haar laseren | Pijnloos ontharen bij Smooth Laser Clinic

Haar laseren door gebruik te maken van de Soprano ICE is een behandeling die de laatste jaren erg populair is geworden en dit is de beste optie gebleken om zo snel en effectief mogelijk van ongewenste beharing af te komen. Laserontharing met de Soprano ICE betekent dat u na 6 tot 10 behandelingen nooit meer hoeft te scheren op de plekken waar de laserbehandeling plaatsvindt. De Soprano ICE beschikt over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek waardoor het mogelijk is geworden om diverse lichaamsdelen met haar pijnloos haarvrij te maken. Dankzij deze lasertechniek, waar er lagere energie afgegeven wordt in meerdere pulsen, kan ieder huidtype behandeld worden. De laser neem het pigment en ook de eiwitten onder het haarzakje mee.

Bij Smooth Laser Clinic behandelen wij uw ongewenste haargroei met de Soprano ICE, haar laseren is nog nooit zo makkelijk en effectief geweest. De Soprano ICE heeft de Aesthetics Awards gewonnen en is uitgeroepen tot het beste ontharingsplatform dat er anno 2018 op de markt beschikbaar is. Wilt u ook pijnloos afkomen van ongewenste beharing? Neem dan contact op met Smooth Laser Clinic en plan direct online een afspraak in.

Haar weg laten laseren

Wilt u ook haar weg laten laseren? Smooth Laser Clinic heeft de beste huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst die al vele behandelingen hebben mogen uitvoeren voor patiënten uit heel Nederland, waaronder enkele bekende voetballers en vloggers. Wij hechten een grote waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandeling en daarom hebben wij gekozen voor het beste ontharingsplatform, de Soprano ICE.

In het verleden werd er bij het verwijderen van ongewenste beharing gebruik gemaakt van een IPL-apparaat, maar wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat laserontharing met de Soprano ICE effectiever is dan een IPL behandeling. Behandeling met de Soprano ICE zorgt ervoor dat de laser eenvoudiger bij dieper gelegen haarzakjes kan komen omdat deze techniek een sterkere lichtbundel afgeeft in meerdere pulsen. Haar laseren met de Soprano ICE is dus de beste oplossing om snel af te komen van ongewenste beharing!

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak

Gratis proefbehandeling

Bent u nog niet overtuigd van de effectiviteit van haar laseren met de Soprano ICE? U heeft bij Smooth Laser Clinic in Enschede de mogelijkheid om een gratis proefbehandeling uit te laten voeren bij uw oksels. U kunt dus zelf ervaren hoe een laserbehandeling voelt zonder dat u hiervoor hoeft te betalen. Een behandeling met de Soprano ICE is geheel pijnvrij en daarom is deze methode de beste manier om ongewenste haargroei te verwijderen binnen 6 tot 10 behandelingen. Maak direct een afspraak en als u meer informatie wilt ontvangen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.