Haar laseren door gebruik te maken van een ontharingslaser is een behandeling die de laatste jaren erg populair is geworden en dit is de beste optie gebleken om zo snel en effectief mogelijk van ongewenste beharing af te komen.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Daniek

Pijnloos ontharen bij Smooth Laser Clinic

Haar laseren

Haar laseren door gebruik te maken van de Soprano ICE of GentleLase Pro is een behandeling die de laatste jaren erg populair is geworden en dit is de beste optie gebleken om zo snel en effectief mogelijk van ongewenste beharing af te komen. Laserontharing met de Soprano ICE of GentleLase Pro betekent dat je na 8 tot 10 behandelingen nooit meer hoeft te scheren op de plekken waar de laserbehandeling plaatsvindt. De Soprano ICE beschikt over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek waardoor het mogelijk is geworden om diverse lichaamsdelen met haar pijnloos haarvrij te maken. Dankzij deze lasertechniek, waar er lagere energie afgegeven wordt in meerdere pulsen, kan ieder huidtype behandeld worden. De laser neem het pigment en ook de eiwitten onder het haarzakje mee.

Bij Smooth Laser Clinic behandelen wij jouw ongewenste haargroei met de Soprano ICE en GentleLase Pro; haar laseren is nog nooit zo makkelijk en effectief geweest. De Soprano ICE heeft de Aesthetics Awards gewonnen en is uitgeroepen tot het beste ontharingsplatform dat er op de markt beschikbaar is. Wil jij ook pijnloos afkomen van ongewenste beharing? Neem dan contact op met Smooth Laser Clinic en plan direct online een afspraak in.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Haar weglaseren met de Soprano of GentleLase Pro laser

Wil je ook haar weg laten laseren? Smooth Laser Clinic heeft de beste huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst die al vele behandelingen hebben mogen uitvoeren voor patiënten uit heel Nederland, waaronder enkele bekende voetballers en vloggers. Wij hechten een grote waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandeling en daarom hebben wij gekozen voor een unieke combinatie van de twee beste ontharingsplatformen: de Soprano ICE en GentleLase Pro.

In het verleden werd er bij het verwijderen van ongewenste beharing gebruik gemaakt van een IPL-apparaat, maar wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat laserontharing met de Soprano ICE en GentleLase Pro effectiever is dan een IPL behandeling. Behandeling met deze lasers zorgt ervoor dat de laser eenvoudiger bij dieper gelegen haarzakjes kan komen omdat deze techniek een sterkere lichtbundel afgeeft. Haar laseren met de Soprano ICE en GentleLase Pro is dus de beste oplossing om snel af te komen van ongewenste beharing!

Gratis proefbehandeling haar laseren

Ben je nog niet overtuigd van de effectiviteit van haar laseren met de Soprano ICE of GentleLase Pro? Je hebt bij Smooth Laser Clinic in Enschede en Zwolle de mogelijkheid om een gratis proefbehandeling uit te laten voeren bij één van jouw oksels. Je kan dus zelf ervaren hoe een laserbehandeling voelt zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Een behandeling met de Soprano ICE en GentleLase Pro is geheel pijnvrij en daarom is deze methode de beste manier om ongewenste haargroei te verwijderen binnen 8 tot 10 behandelingen. Maak direct een afspraak en als je meer informatie wilt ontvangen dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Anna

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo