Smooth Laser Clinic werkt met de GentleLase Pro. Dit is een Alexandriet ontharingslaser die heel effectief dunne, medium en dikke haren kan behandelen.

Algemene informatie Fill 1
Over de GentleLase Pro Laser
De voordelen
Werkwijze
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is met de GentleLase Pro laser.

Elise

Ontdek de krachtige werking van de GentleLase Pro

De GentleLase Pro verwijdert zelfs fijne haartjes, laat jouw lichaam dus snel ontharen
Verwijdert zelfs lichte en fijne haartjes

Dankzij de krachtige werking van de GentleLase Pro kunnen ook lichte en hele fijne haartjes verwijderd worden. De GentleLase Pro wordt daarom ook gezien als één van de meest krachtige lasers ter wereld.
Met de GentleLase Pro raak je dus definitief af van ongewenste haargroei. Ben je geïnteresseerd in één van onze laserbehandelingen? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek bij één van onze specialisten.

GentleLase Pro laser

De GentleLase Pro is een van de beste laser apparaten die er bestaan voor een pijnloos en effectieve laserbehandeling. Je hebt meerdere varianten van de GentleLase laser. Je hebt de GentleMax, de GentleYag Pro, de GentleLase Pro U en de GentleLase Pro. Bij Smooth Laser Clinic werken wij met de GentleLase Pro voor het pijnloos en effectief ontharen van de gekozen gebieden. De behandeling met de GentleLase Pro kan op elke huidskleur en op elk huidtype. Zelfs als je een gevoelige huid hebt, is de GentleLase Pro laser erg huidvriendelijk. Geen rode bultjes na de tijd of een geïrriteerde huid, de GentleLase Pro zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de onthaarde gedeeltes van je lichaam.

Definitief ontharen met GentleLase Pro
De GentleLase Pro is ook geschikt voor lasertherapie in het gezicht
Ook geschikt voor gevoelige plekken

Op elk lichaamsdeel kan de GentleLase Pro gebruikt worden. Of je nu je benen, oksels of gevoelige plekken als het gezicht of de schaamstreek laat laseren. Wil je zelf de GentleLase Pro ervaren? Maak direct een afspraak bij Smooth Laser Clinic. Tijdens dit intakegesprek zullen we je kennis laten maken met onze lasers en deze op een van je oksels testen. Zo ervaar je zelf dat een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic echt pijnloos en effectief is.

Het gepatenteerde Dynamic Cooling Device™ (DCD™) koelt de huid tijdens de behandeling, waardoor jij niets voelt en een pijnloze ervaring hebt. Hierdoor zijn de behandelingen veel aangenamer dan met de andere lasers die er bestaan.

Hoe werkt de GentleLase Pro?

Effectieve lichtflitsen pakken jouw ongewenste haar aan

De GentleLase Pro vernietigd met korte lichtflitsen de haarzakjes van je haar. De haartjes die in de actieve groeifase zitten worden hiermee vernietigd en groeien niet meer terug. Hierbij zit er een groot verschil met de IPL lasers die ook gebruikt worden voor het ontharen van het lichaam. Met een IPL laser worden de haarzakjes niet vernietigd en zal het haar teruggroeien. Met een behandeling met de GentleLase Pro zal je dus veel meer resultaat behalen.

De GentleLase Pro laser werkt aan de hand van het pigment in het haar, maar werkt ook op de lichtere haartypes. Mensen met blond haar hebben vaak minder effect met de gewone laserbehandelingen, vanwege het weinige pigment in het haar. De GentleLase Pro is zelfs op de allerlichtste haartypes erg effectief.

Het pigment van het haar neemt het licht van de laser op, waarna het licht wordt omgezet in warmte. Deze warmte wordt omgezet naar hitte en breekt het haarzakje af. Na een aantal behandelingen keert het haar niet meer terug. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, bepalen we na het intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek zullen we een proefbehandeling uitvoeren op één van je oksels om te bepalen hoe je haar reageert op de behandeling. Daarna kunnen we bepalen hoeveel je er nodig hebt.

gentlelase-pro-achselhaare-lasern

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Hoe ziet een laserbehandeling eruit?

kies voor Smooth Laser Clinic voor een behandeling met e GentleLase Pro

GentleLase Pro is een krachtige laser, bedoeld om permanent haar te verwijderen. De Alexandrite-laser straalt hoog-energetisch licht uit in langere golflengten dan die van andere lasers, zodat het diepere haarfollikels kan vernietigen. Het kan op elk gebied van je lichaam gebruikt worden. Na de proefbehandeling op een van je oksels zullen we samen een behandelplan maken en het aantal behandelingen bepalen.

Om een zo groot mogelijk succes te hebben met de GentleLase Pro laser zul je 24 uur voor de behandeling het gebied dat je wilt ontharen moeten scheren. Op die manier kan de laser de beginnende stoppels aanpakken en weglaseren. Tijdens de behandeling krijg je een bril op zodat de lichtflitsjes gedempt worden. De behandeling kan een beetje aanvoelen alsof er een elastiekje tegen de huid komt, maar voelt niet pijnlijk.

Na de behandeling kun je gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten. Het grote voordeel van de GentleLase Pro laser is dat deze geen roodheid, irritaties of pijn veroorzaakt. Je zult dus geen ongemak ervaren na de behandeling, al kan de huid op speciale plaatsen iets gevoeliger aanvoelen. Vermijd tussen de behandelingen door directe blootstelling aan de zon. Dit kan leiden tot huidbeschadiging, irritatie en hyperpigmentatie, uiteraard zaken die gemakkelijk voorkomen kunnen worden door niet te gaan zonnen.

Zorg er dus voor dat je ruim op tijd voor de vakantie start met je laserbehandelingen met de GentleLase Pro. Onze huidspecialisten adviseren je hier graag bij.  Gebruik een zonnebrandcrème van SPF 30 of hoger als je naar buiten gaat en de delen toch wat ontbloot in de zon komen.

Definitief af van ongewenste haargroei op de benen

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Unieke combinatie
met verschillende
soorten lasers

Naast de GentleLase Pro maakt Smooth Laser Clinic ook gebruik van de Soprano laser. Lees hier meer over deze unieke combinatie en waarom deze zo effectief is.

Onze huidspecialisten zijn ervaren professionals die je alle informatie over de behandelingen en de lasers kunnen geven.
Kies voor Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic werkt naast de GentleLase Pro met de Soprano ICE laser. Twee zeer huidvriendelijke lasers voor een pijnloze en effectieve laserbehandeling. We zullen nooit zomaar starten met een behandeling. Als je een afspraak maakt in een van onze klinieken krijg je eerst een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek maken we graag kennis met je en kun je ons alle vragen die je hebt stellen. Uiteraard kun je alle vragen ook al eerder aan ons stellen, hiervoor neem je contact met ons op.

Tijdens het intakegesprek bieden we je ook een gratis proefbehandeling aan op een van je oksels aan. Aan de ene kant betekent de proefbehandeling dat jij de GentleLase Pro laser kunt ervaren. Op die manier ervaar je dat het weg laten laseren van je haar echt pijnloos en effectief is met de GentleLase Pro. Aan de andere kant weten wij hoe jouw haar reageert op de behandeling. Daarna kunnen we bepalen hoeveel behandelingen je waarschijnlijk nodig hebt.

Onze huidspecialisten zijn ervaren professionals die je alle informatie over de behandelingen en de lasers kunnen geven. Maak snel een afspraak in Enschede of Zwolle en ervaar zelf het gemak van Smooth Laser Clinic en de GentleLase Pro laser.

GentleLase Pro proefbehandeling op één van je oksels

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Uiteraard staan onze specialisten in onze klinieken in Zwolle en Enschede je ook graag te woord over alles wat met permanente ontharing te maken heeft.

Hoe verloopt een laserbehandeling met de Soprano of GentleLase laser?

Om te beginnen controleert één van onze specialisten het gebied dat je wilt laten behandelen. Er wordt gekeken of er huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haren aanwezig zijn.
Vervolgens worden er vakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.

Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.

Ieder vak wordt in een korte periode met een bewegende methode gelaserd.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende gel.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Ben ik na een laserbehandeling voor altijd van mijn haren af?

Helaas is een vermindering van 100% is niet realistisch i.v.m. de slapende haarzakjes die geactiveerd kunnen worden. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
Het effect is afhankelijk van het haartype en de hormoonhuishouding van het lichaam. In veel gevallen kan de beharing tussen de 80% en 95% verminderen.

Het te verwachten resultaat in combinatie met haartype/huidtype:
·      Bij zwarte tot donker gepigmenteerde haren is 80% – 95% haarreductie haalbaar
·      Indien het haar donkerblond is, wordt het percentage haarreductie minder: namelijk 70%
·      Bij rode of blonde haren zal de reductie rond de 40% liggen
·      Een grijze (witgrijze haar) heeft 0 % slagingskans
·      Is de haar grijs gepigmenteerd? (dus bevat het nog pigment?) Dan heb je nog enige kans op slagen, maximaal 40%

Daarnaast is de groeifase is de enige fase waarin een haar effectief kan worden behandeld met de laser. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

Als ik na mijn laserbehandelingen zwanger raak, komen dan alle haren weer terug?

Het kan zijn dat er door de zwangerschap wat slapende haarzakjes actief worden. Dit is per persoon en per zwangerschap verschillend. Het kan dus zo zijn dat er enkele haren teruggroeien, maar dit hoeft geen reden te zijn om te wachten met een laserbehandeling.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethodemet de GentleLase Pro Laser is.

Melanie
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo