Laat je niet tegenhouden door lelijke beenvaatjes en laat ze in onze kliniek verwijderen.

Algemene informatie Fill 1
Wat zijn beenvaatjes?
Beenvaatjes verwijderen
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & huidanalyse

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Wat zijn beenvaatjes?

Wat zijn beenvaatjes?

Beenvaten kunnen lelijke plekken geven op de benen. Ze worden ook wel varices of berkentakjes genoemd. Het kan gebeuren dat hierdoor rode, blauwe of in sommige gevallen paarse plekken op de benen ontstaan. We kunnen ons bij Smooth Laser Clinic heel goed voorstellen dat je er onzeker van wordt en dat je het gewoon niet zo mooi vindt. In de zomer durf je misschien minder goed je blote benen te laten zien door de beenvaatjes die zichtbaar zijn. De mate waarin het voorkomt is heel verschillend per persoon.

Het kan zijn dat je aanleg hebt voor zichtbare beenvaatjes of dat het erger is geworden omdat je veel staat of moet lopen. Denk bijvoorbeeld aan een staand beroep in de winkel, het kan zomaar gebeuren dat je dan sneller zichtbare beenvaatjes krijgt.

Gelukkig is er wat aan beenvaatjes te doen en zijn ze met een laser goed te verwijderen.

Bij Smooth Laser Clinic maken we gebruik van de beste lasers die er op de markt zijn om beenvaatjes te verwijderen. De behandeling met laser is veilig en uitermate effectief. Laat je niet tegenhouden door lelijke beenvaatjes en laat ze in onze kliniek verwijderen. We werken met zeer huidvriendelijke lasers die jou definitief van lelijke vaatjes af kunnen helpen. Maak direct een afspraak in een van onze klinieken en ontdek zelf wat we voor je kunnen doen.

Afspraak maken
Het kan zijn dat je aanleg hebt voor zichtbare beenvaatjes of dat het erger is geworden omdat je veel staat of moet lopen.

Gratis intakegesprek & huidanalyse

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Hoe werkt het verwijderen van beenvaatjes?

Wanneer we de beenvaatjes behandelen met laser, dan zal het laserlicht geabsorbeerd worden door de rode, blauwe of paarse kleur van het beenvaatje. De laser verhit de wand van het vaatjes waardoor de bloedtoevoer stopt. In het vaatje zelf zitten eiwitten, die door de warmte van de laser zullen stollen en uiteindelijk wordt hiermee het beenvaatje uitgeschakeld. Dit is in essentie wat er gebeurt als we beenvaatjes verwijderen met laser.

Hoe werkt het verwijderen van beenvaatjes?

Na de behandeling gaat het lichaam zelf aan de slag met het opruimen van de restanten van de beenvaatjes. Onze ervaren specialisten kunnen jou er uiteraard alles over vertellen en staan open voor vragen die je hebt. Na de behandeling kan het gebeuren dat de benen wat gevoelig zijn, helemaal op de plaatsen waar we de vaatjes verwijderen.

In de meeste gevallen zijn er 2 à 4 behandelingen nodig voor het beste resultaat voor het verwijderen van de beenvaatjes. Tussen de behandelingen zal er een periode van herstel zitten, uiteraard zullen onze specialisten je hier meer over vertellen en zullen ze altijd een persoonlijk behandelplan met je opstellen.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over jouw huidprobleem.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en alle make-up verwijderd is.
Tot slot mag je 6 weken voor de behandeling het te behandelen gebied niet blootstellen aan de zon of zonnebank.

03
De behandeling

Onze vaatlaser zorgt ervoor dat de beenvaatjes verminderen en op den duur ook verdwijnen. In twee tot vier behandelingen krijg je het beste resultaat.

04
Na de behandeling

Vermijd de eerste 24-48 uur na de behandeling hoge temperaturen van bijv. een douche, sauna of jacuzzi. Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up of andere huidverzorging en pas tot 6 weken na de behandeling op met de zon en zonnebank.

Tarieven beenvaatjes
verwijderen

De prijs per behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Kies voor Smooth Laser Clinic

Het is niet nodig om te blijven lopen met beenvaatjes waar je last van hebt, laat ze bij ons professioneel verwijderen. Maak direct online een afspraak in een van onze klinieken en ervaar zelf hoe de laserbehandeling voor jou kan werken.

We beginnen met een intakegesprek waarbij we je ook een gratis huidanalyse geven. Zo weet jij dat je ook na de laserbehandeling jouw huid in de beste conditie houdt. Maak direct een afspraak met ons en ervaar zelf het gemak van een effectieve laserbehandeling tegen beenvaatjes.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de behandelingen voor het verwijderen van beenvaatjes? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen gebundeld.

Wanneer mag er niet behandeld worden met de laser?

Een laserbehandeling wordt onder andere afgeraden als je:
· zwanger bent
· borstvoeding geeft
· aan epilepsie lijdt
· koorts of een infectie hebt
· medicijnen gebruikt die je huid lichtgevoelig maken
· ontstekingsremmers slikt
· een pacemaker hebt
· piercings, tatoeages of een implantaat hebt in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt een huidbehandeling/huidproducten vergoed door mijn zorgverzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen, maar bijvoorbeeld ook behandelingen voor eczeem. Informeer naar de exacte vergoeding bij jouw eigen zorgverzekeraar. Smooth Laser Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Gratis intakegesprek & huidanalyse

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Jet
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo