Laser ontharen

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei op hun lichaam of gezicht. Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren.

Er zijn veel ontharingsmethodes maar het merendeel van deze methodes is niet definitief. Het zou u veel tijd en moeite besparen als de ongewenste haren definitief wegbleven. Laser ontharen kan hiervoor de uitkomst bieden.

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haren definitief worden verminderd. Tijdens een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Met een laserapparaat wordt er een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden. Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar. Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd. Laser ontharen is door middel van een laserbehandeling is dus een goede oplossing als u af wil komen van ongewenste haargroei.

U moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 6 tot 10 laserbehandelingen nodig. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van zes tot acht weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Ervaar het zelf: maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling.

Laser ontharen met de Soprano ICE Platinum

Bij Smooth Laser Clinic voeren wij de laser ontharen behandelingen uit met de Soprano ICE Platinum ontharingslaser. Deze laser combineert de-ICE technologie met de drie meest effectieve golflengtes in één kop. Het is mogelijk om deze behandeling toe te passen op alle huidtypen en haarkleuren. Door gebruik te maken van dit hoogwaardige laser apparaat is het mogelijk geworden om permanent af te komen van ongewenste haargroei op diverse plekken van je lichaam. Laser ontharen is bijvoorbeeld mogelijk onder de oksels, bij de schaamstreek en op de benen en armen. Bij ons wordt u uitsluitend geholpen door laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten. Wilt u ongewenste haargroei 100% pijnloos laten verwijderen? Kies er dan voor om een afspraak te maken voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Omdat ongewenste beharing een veel voorkomend probleem is, wordt de vraag naar huidtherapeuten in laserspecialisten steeds groter. Vanaf eind 2018 is het ook mogelijk om een laser ontharen behandeling in Zwolle te ondergaan. Smooth Laser Clinic is krijgt dus een ontharingskliniek in Zwolle. Hierdoor kunnen cliënten die wat verder van Enschede af wonen ook terecht in de kliniek in Zwolle.

100% Pijnloos ontharen

Laser ontharen met de Soprano ICE Platinum is een effectieve manier om 100% pijnloos van ongewenste beharing af te komen. Voordat u begint met een behandeling bij Smooth Laser Clinic is het wel verstandig om met een aantal punten rekening te houden. U gaat een behandelingstraject aan wat zal bestaan uit 6 tot 10 laserbehandelingen, afhankelijk van de plek op uw lichaam waaraan u zich laat behandelen. Het aantal behandeling varieert per persoon, maar u moet dus zeker rekening houden met minimaal 6 laserbehandelingen. Het is belangrijk dat u tussen de behandelingen door het haar op de huid niet gaat scheren, epileren of waxen. Als u dit wel doet dan bestaat er de kans dat de haarzakjes niet intact blijven en dit bemoeilijkt de uitwerking van onze behandeling. De laser moet namelijk de haarzakjes kunnen vernietigen om ervoor te zorgen dat de haargroei definitief verwijderd wordt. Het grote voordeel is dat u na 3 tot 4 behandelingen waarschijnlijk niet eens meer hóeft te scheren, omdat de haartjes in het haarzakje dankzij de laserontharing behandeling al uit zullen vallen.

Als u een optimaal resultaat wil behalen raden wij aan om één week voor en één week na een behandeling niet in de zon en onder de zonnebank te gaan. Het kan zijn dat er irritatie gaat ontstaan op de huid als u besluit toch onder de zonnebank of in de zon te gaan. Na deze week kunt u gerust weer in de zon gaan, het is wel verstandig om dan een hoge factor zonnebrand crème op te smeren.  Voor overige tips of vragen omtrent het laser ontharen kunt u altijd contact met ons opnemen of eerst de veelgestelde vragen pagina bekijken. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden om van ongewenste beharing af te komen? Plan direct online een intakegesprek en proefbehandeling in bij Smooth Laser Clinic Enschede of Zwolle.

Permanente ontharing met een laserbehandeling

Ongewenste haargroei kan tot erg veel frustratie leiden. Het scheren, waxen of epileren van beharing op plekken waar u liever geen haar zou willen hebben kost veel tijd en het kan leiden tot rode bultjes en andere huidirritatie. Kortom, permanente ontharing met een laserbehandeling is de ideale oplossing voor mensen die nooit meer willen scheren, epileren of waxen. Wij maken bij de laserbehandelingen gebruik van de Soprano ICE Platinum ontharingslaser. Deze laser bezit over de trio geclusterde diode technologie waarmee het nog eenvoudiger is geworden om haarverwijdering plaats te laten vinden. De drie effectiefste golflengten worden gecombineerd en richten zich op de verschillende structuren in de haarfollikel.  Er vindt penetratie plaats bij de haarbulbus, de haarpapil en de haarmatrix tijdens de laser behandeling en dit zorgt ervoor dat na 6 tot 10 behandelingen de ongewenste haargroei definitief verwijderd wordt. De 3 verschillende golflengtes in één innovatieve handgreep maken de Soprano ICE Platinum tot het beste en meest effectieve laserapparaat wat er op dit moment verkrijgbaar is op het gebied van ontharingslasers.

U kunt terecht bij Smooth Laser Clinic in Enschede en Zwolle (vanaf November 2018) voor laser ontharen. Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze huidtherapeuten en laserspecialisten die grote waarde hechten aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen. De laserbehandeling is 100% pijnloos en na 6 tot 10 behandeling bent u voorgoed af van de ongewenste haargroei op uw lichaam. Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een proefbehandeling bij uw oksels. Laser ontharen met de Soprano ICE Platinum is mogelijk bij alle haarkleuren en huidtypen.