Wat is laserontharing?

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei op hun lichaam of gezicht. Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren.

Er zijn veel ontharingsmethodes maar het merendeel van deze methodes is niet definitief. Het zou u veel tijd en moeite besparen als de ongewenste haren definitief wegbleven. Laserontharing kan hiervoor de uitkomst bieden.

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haren definitief worden verminderd. Tijdens een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Met een laserapparaat wordt er een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden. Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar. Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd.

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 6 tot 10 laserbehandelingen nodig. Tussen deze behandelingen zit gemiddeld een periode van zes tot acht weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Ervaar het zelf: maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling.