Wil jij jouw schaamstreek laten laseren? Effectief ontharen bij Smooth Laser Clinic. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Schaamstreek laseren
Kiezen voor Smooth Laser Clinic
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy

Laat je schaamstreek laseren

Laat je schaamstreek laseren bij Smooth Laser Clinic

Schaamhaar laseren betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenste haargroei. Geen pijnlijke en ingegroeide haren meer. Nooit meer scheren, epileren of waxen. Je schaamstreek laten laseren bij Smooth Laser Clinic staat garant voor een effectieve laserbehandeling. Wij maken gebruik van de Soprano ICE Titanium laser en de GentleLase Pro.

De behandelingen met de Soprano ICE Titanium zijn zeer snel en effectief. Bij de Soprano ICE Titanium laser dien je een week voor en na de behandeling uit de zon te blijven. Bij de GentleLase Pro is dat zes weken. Houd hier dus rekening mee als je jouw schaamstreek laat laseren. Bijvoorbeeld vlak voor de vakantie.

Inmiddels wordt er steeds meer aandacht besteed aan uiterlijke verzorging, ook van de intieme zones. Veel vrouwen kiezen ervoor om schaamhaar weg te laseren. Laseren biedt hierbij veel voordelen. Vraag direct een gratis intakegesprek aan inclusief gratis proefbehandeling op een van je oksels.

Afspraak maken
tepelhof-laseren-soprano-titanium

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Meike

De voordelen van schaamhaar laseren

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om haren permanent te laten verwijderen. Scheren, epileren en waxen kan namelijk leiden tot bultjes, ingegroeide haren en pijnlijke irritaties. Om over het vaak herhalen van de behandeling maar te zwijgen. Met het laseren van de schaamstreek weet je zeker dat je niet alleen in de zomer er haarloos bijloopt, maar dat dit permanent is. Je hoeft dus nooit meer ontharings spullen te kopen, nadat je jouw schaamstreek hebt laten laseren.

Bij Smooth Laser Clinic heb je de keuze uit verschillende laserbehandelingen voor je schaamstreek of bikinilijn. We maken hierbij onderscheid tussen:

  • Bikinilijn klein
  • Bikinilijn groot

Bij de bikinilijn klein laserbehandeling betekent het dat we de haren rond de liezen voor je weglaseren. Hierdoor heb je geen last meer van ongewenste schaamharen rond de bikinilijn. Dankzij deze effectieve behandeling kun je vol zelfvertrouwen over het strand of bij het zwembad liggen, zonder je zorgen te hoeven maken over je bikinilijn.

De bikinilijn groot houdt in dat wij de complete schaamstreek zullen laseren. Uiteraard bepaal jij precies wat je weg gelaserd wilt hebben. Onze specialisten staan voor je klaar en laseren de schaamstreek alleen op jouw aangeven.

De kosten van het laten laseren van je schaamstreek

Afhankelijk van je haartype kunnen wij bepalen hoeveel behandelingen je nodig hebt. We kunnen ons voorstellen dat je de schaamstreek laseren prijs wilt weten. Bij Smooth Laser Clinic kun je kiezen voor losse behandelingen of pakketten.

Hoe donkerder je haarkleur hoe effectiever de laserbehandeling zal zijn. Groot voordeel van de Soprano ICE Titanium laser is dat deze geschikt is voor alle haarkleuren. Veel lasers zijn vanwege het weinige pigment niet geschikt voor lichte- of roodharige types. De Soporano ICE Titanium gelukkig wel! Daarnaast is deze professionele laser zeer huidvriendelijk. Hierdoor kunnen we echt garanderen dat we effectief jouw schaamhaar weglaseren.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Kiezen voor Smooth Laser Clinic

We kunnen ons voorstellen dat schaamhaar laseren wat ongemakkelijk voor je aan kan voelen. Je zult je letterlijk bloot moeten geven, zodat we je schaamhaar weg kunnen laseren. Onze specialisten doen er alles aan om jou volledig op je gemak te stellen. Zij zijn professioneel en bezitten over alle nodige papieren om jou de beste ervaring te bieden die je verdient. Bij Smooth Laser Clinic ben je verzekerd van professioneel opgeleid personeel, een effectieve laserbehandeling met de beste apparatuur.

Graag maken we eerst kennis met je tijdens een intakegesprek. In dit intakegesprek zullen we alle vragen die je hebt beantwoorden. Daarnaast zullen we ook een proefbehandeling starten voor een van je oksels. Op die manier kun jij alvast kennismaken met onze Soprano ICE laser en ontdekken wat de behandeling doet en dat het echt effectief is.

Daarna starten we pas met de schaamlippen ontharen. Neem nu contact met ons op en ervaar het gemak van een laserbehandeling voor je schaamstreek. We plannen graag een afspraak met je. Je schaamstreek laseren was nog nooit zo effectief.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo