Een rokershuid komt voor bij mensen die al lang roken of langdurig hebben gerookt. Door het roken veroudert de huid sneller waardoor deze er vaal, dof en grauw uit kan gaan zien. Hierbij kunnen (fijne) lijntjes en rimpels ontstaan rond het mondgebied. Veel mensen ervaren dit als cosmetisch storend. Bij Smooth Laser Clinic helpen wij graag om huidveroudering door roken te verminderen!

Algemene informatie Fill 1
Kenmerken rokershuid
Rokershuid verbeteren
Behandelmethode
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy

Een rokershuid behandelen doe je bij Smooth Laser Clinic

Kenmerken rokershuid

De kenmerken van een rokershuid zijn een vaal, dof en grauw uiterlijk. Dit komt doordat roken de zuurstofopname in het bloed vermindert, waardoor cellen zich minder snel vernieuwen. Het resultaat is een slechtere doorbloeding van de huid, wat een dikkere huidstructuur met een vale teint oplevert. 

Daarnaast komen er door het roken van sigaretten veel vrije radicalen vrij, die schadelijk zijn voor ons lichaam. Deze tasten het bindweefsel aan, waardoor de rokershuid minder elastisch wordt en er rimpels ontstaan.

De kenmerken van een rokershuid zijn een vaal, dof en grauw uiterlijk.

Rokershuid verbeteren met Dermalux LED therapie
Rokershuid verbeteren

De belangrijkste manier om een rokershuid te verbeteren is door te stoppen of te minderen met roken. Op die manier krijgt de huid minder gifstoffen binnen en zal er meer zuurstof worden opgenomen in het bloed, wat de huid weer ten goede komt. 

Daarnaast kan je een rokershuid verbeteren met een behandelmethode die de celvernieuwing stimuleert. Smooth Laser Clinic biedt verschillende behandelingen aan die de rokershuid herstellen zodat jouw huid weer kan stralen. Maar de belangrijkste tips voor een rokershuid blijven toch wel het laten staan van, of minderen met die sigaret. Je huid zal je dankbaar zijn! 

Rokershuid behandelen

Je kan een rokershuid behandelen op diverse manieren. Binnen Smooth Laser Clinic worden de volgende behandelmethoden aangeboden: 

Al deze behandelingen hebben het doel om jouw rokershuid te herstellen van de vale teint. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en samen met jou stellen we een passend behandelplan op. 

Rokershuid behandelen met een peeling

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een gratis intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over een rokershuid en wordt er beoordeeld welke behandelmethode het beste bij jouw huid past.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en alle make-up verwijderd is. De specialist zal je, afhankelijk van jouw type behandeling, adviseren hoe je met zongebruik dient om te gaan voorafgaand aan de behandeling.

03
De behandeling

Jouw rokershuid wordt behandeld met een chemische peeling, derampen behandeling, collageenbooster (Q-lift), icoone® behandeling of product therapie.

04
Na de behandeling

Informeer bij de huidtherapeut hoe je met zongebruik, make-up en andere huidverzorging om moet gaan na afloop van de behandeling.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Jet
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo