Vaak worden laser ontharen en IPL ontharen in één adem genoemd. Zowel met laser ontharen als IPL kan je ongewenste haargroei definitief verminderen. Er is echter een groot verschil in effectiviteit tussen deze ontharingsmethodes.

Algemene informatie Fill 1
Verschil laser ontharen en IPL
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Wat is het verschil tussen laserontharing en IPL?

Verschil laser ontharen en IPL

Laser ontharen en IPL zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Echter is er tussen deze twee methodes wel een verschil in de effectiviteit van de behandeling. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing effectiever is dan IPL.

De reden dat laserontharing effectiever is dan IPL heeft te maken met het feit dat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor kan een laserapparaat beter bij de dieper gelegen haarzakjes komen. Dit verklaart ook het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling. Een IPL-behandeling wordt vaak goedkoper aangeboden omdat het minder effectief is in vergelijking met een laserbehandeling.

Laserapparaten zijn vaak in privéklinieken of in grote schoonheids- instituten te vinden. De kleinere schoonheidsspecialisten maken in de meeste gevallen gebruik van een IPL-apparaat. Door deze partijen wordt ten onrechte wel eens de term “laseren” gebruikt terwijl het om een IPL-behandeling gaat.

 

Ontdek de unieke combinatie van verschillende lasers bij Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Het combineren van deze twee lasers is uniek en wordt alleen bij de beste ontharingsklinieken toegepast.

Meer over combinatie van de beste lasers

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie
Afspraak maken
whatsapp-logo