De Dermapen 4 is een medisch apparaat waarmee o.a. een microneedling behandeling uitgevoerd kan worden. De Dermapen 4 is het nieuwste model en zet hiermee een nieuwe standaard op het gebied van microneedling.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Voordelen
De behandeling
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Hoe werkt de Dermapen 4?

Met de Dermapen 4 heb je een ongekend snelle en effectieve microneedling behandeling dankzij 1.920 punctiekanalen per seconde

De Dermapen 4 is een geavanceerd microneedling apparaat waarmee prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering behaald worden. De Dermapen 4 maakt met minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid, waardoor de huidcellen zich gaan vernieuwen. Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zal de huidstructuur zich verbeteren. Het voordeel van deze technologie is dat de huid weinig nevenschade ondervindt. Hierdoor kan de huid met dit type microneedling behandeling het huidprobleem zelf bestrijden in plaats van bezig te zijn eventuele nevenschade veroorzaakt door de behandeling. 

De innovatieve Dermapen 4 combineert bluetooth, RFID, dual power en turbo-cut batterijsystemen zodat een microneedling behandeling snel en effectief uitgevoerd kan worden. Dit digitale microneedling systeem is de eerste ter wereld dat zo werkt. 

De Dermapen 4 heeft een 16-naalds cartridge en kan hiermee tot wel 1.920 punctiekanalen per seconde creëren, wat 104% sneller is dan andere microneedling systemen.

Momenteel is de Dermapen 4 wereldwijd het meest gebruikte microneedling systeem onder huidspecialisten. De Dermapen 4 die Smooth Laser Clinic gebruikt behoort tot de enige echte en originele Dermapennen. Zo weet je zeker dat je een officiële Dermapen 4 behandeling krijgt.

Hoe werkt de Dermapen 4?

Dermapen 4 voordelen

Voordelen Dermapen 4 behandeling

Het grote voordeel van de Dermapen 4 is dat het maximaal resultaat geeft en doelgericht jouw huidprobleem aanpakt. De Dermapen 4 werkt daarnaast snel en er is bovendien geen infectiegevaar of risico op bijwerkingen.

De Dermapen 4 is geschikt voor het behandelen van veel huidproblemen. Daarbij is de Dermapen 4 de enige microneedling pen met een instelling voor littekenweefsel.

Dermapen 4 behandeling

Dermapen 4 behandeling bij Smooth Laser Clinic

Met een Dermapen behandeling kan je diverse huidproblemen aanpakken. Er bestaat echter geen “standaard” protocol voor de beste behandeling. Die is afhankelijk van het huidprobleem en de resultaten van de behandelingen.

De Dermapen 4 kan gebruikt worden voor onder meer de volgende huidproblemen:

Onze huidspecialisten zijn erin getraind om voor jou het beste behandelplan op te stellen afhankelijk van jouw wensen. Dit doen we tijdens de huidintake. Hier krijg je een gratis huidadvies met de OBSERV 520X. Hiermee kunnen we jouw huidprobleem nog beter in kaart brengen. Maak nu snel een afspraak voor een vrijblijvend huidadvies.

Plan gratis huidadvies in
Behandelplan Dermapen 4 in combinatie met Observ 520X

Microneedling behandeling

pijnloze-microneedling-behandeling-dermapen4

Sommige mensen denken dat de Dermapen pijnlijk is tijdens de behandeling. Alle functionaliteiten van de Dermapen 4 zoals snelheid en diepte, kunnen met een druk op de knop door onze huidspecialisten worden aangepast. Hierdoor is er een wat mindere pijnbeleving voor onze klanten. Daarnaast geeft dit betrouwbare resultaten en grotere gebieden kunnen sneller worden behandeld.

Prijs Dermapen 4

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo