Veel mensen kloppen bij onze kliniek aan met de vraag: “hoe werkt laserontharing?” Daarom leggen we onze werkwijze hier alvast graag voor je uit. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een intakegesprek in onze kliniek.

Algemene informatie Fill 1
Werkwijze uitgelegd
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien

In goede handen bij Smooth Laser Clinic

Het intakegesprek

Voordat de behandelingen worden uitgevoerd zal er eerst een intakegesprek met je worden ingepland met daaropvolgend een gratis proefbehandeling bij één van jouw oksels. Tijdens dit vrijblijvende gesprek leggen wij uit wat je kunt verwachten van de behandelingen, hoe de lasers van Smooth Laser Clinic werken en wat de voorwaarden zijn van een behandeling.

Voorbereiding van jouw behandeling

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling. Alleen scheren is toegestaan, waxen en epileren dus niet.

Bij een behandeling met de Soprano ICE laser dien je 1 week van tevoren uit de zon te blijven; bij de GentleLase Pro is dit 6 weken. Dit geldt ook voor de zonnebank.

De behandeling

De behandeling zal worden uitgevoerd door één van onze huidtherapeuten of laserspecialisten. De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Tijdens de behandeling wordt er, in het geval van de Soprano ICE laser, een verkoelende gel op de huid aangebracht, die zorgt voor een goede geleiding van de laser. Uiteraard wordt het laserapparaat ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon. Voor een behandeling met de Soprano ICE laser geldt: minimaal 1 week na de behandeling uit de zon blijven. Hierna kan je weer heerlijk zonnen. Bij de GentleLase dien je 6 weken na de behandeling de zon te vermijden. Dit geldt ook voor het gebruik van de zonnebank.

Ook is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik bij voorkeur een zonnebrandcrème met een hoge factor.

Behandeloverzicht

Bij Smooth Laser Clinic word je uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel. We hebben laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten in dienst die ervoor zorgen dat de behandelingen professioneel uitgevoerd worden. Een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic is altijd veilig en effectief. Maak daarom snel een afspraak voor een proefbehandeling.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Elise
Afspraak maken
whatsapp-logo