Microneedling wordt ingezet voor het behandelen van (acne)littekens, fijne lijntjes, huidveroudering, pigmentvlekken, grove poriën en een grove huidstructuur. Smooth Laser Clinic gebruikt de Dermapen 4 voor een microneedling behandeling.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
De behandeling
Resultaten
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Microneedling bij Smooth Laser Clinic

Wat is Microneedling?
Wat is microneedling?

Bij microneedling maakt de Dermapen 4 met een opzetstukje van minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid, waardoor de huidcellen zich gaan vernieuwen. 

Meer over Dermapen 4

Zo wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zal de huidstructuur zich verbeteren. Microneedling kan ook ingezet worden in combinatie met een diepe peeling, om littekens en huidveroudering optimaal aan te pakken.

Bij Smooth Laser Clinic kan je zowel je wangen als je hele gelaat voorzien van een microneedling behandeling. Andere gebieden kunnen ook behandeld worden; onze specialisten geven hier graag advies hierover. Plan hiervoor een gratis intakegesprek in. 

Hoe gaat een microneedling behandeling in zijn werk?
De behandeling

Voorafgaand aan de microneedling behandeling zal de specialist de huid grondig reinigen en het te behandelen gebied voorzien van een serum. Vervolgens wordt elk gebied horizontaal, verticaal en diagonaal behandeld. Als de specialist hiermee klaar is wordt de huid voorzichtig schoongemaakt met watjes of een nat kompres. Indien nodig wordt de huid gekoeld. 

Wat zijn de resultaten van een microneedling behandeling? Na een week merk je al verandering van de huid!
Resultaten microneedling

Op de dag van de behandeling zal de huid wat strak en gevoelig zijn en kunnen er puntbloedinkjes ontstaan. De roodheid die na de behandeling optreedt houdt ongeveer 3 dagen aan. Tevens kunnen er na een paar dagen wat schilfertjes en onzuiverheden ontstaan. Na een week is er verandering van de huid zichtbaar en na 6 maanden is het eindresultaat optimaal. 

De behandeling wordt eens in de drie weken uitgevoerd, met uitzondering van lichaamsonderdelen (1x per 4-6 weken). Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen verschilt per persoon. 

Tarieven microneedling

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Dermapen 4

hoe-werkt-dermapen-4

De Dermapen 4 is wereldwijd het meest gebruikte microneedling systeem.

De innovatieve Dermapen 4 combineert bluetooth, RFID, dual power en turbo-cut batterijsystemen zodat een microneedling behandeling bijzonder snel en effectief uitgevoerd kan worden.

De Dermapen 4 heeft een 16-naalds cartridge. Hiermee kunnen tot wel 1.920 punctiekanalen per seconde gecreëerd worden, wat 104% sneller is dan andere microneedling systemen.

De Dermapen 4 die Smooth Laser Clinic gebruikt behoort tot de enige echte en originele Dermapennen. Zo weet je zeker dat je een officiële Dermapen 4 behandeling krijgt.

Meer over Dermapen 4

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo