Ben je aanvullend verzekerd? In veel gevallen vergoeden zorgverzekeraars dan een laserbehandeling. Op deze pagina lees je wat de voorwaarden hiervoor zijn.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Laser ontharen vergoeding

Wist je dat je een vergoeding voor laserontharing kan ontvangen van jouw zorgverzekeraar? Veel zorgverzekeraars bieden een laser ontharen vergoeding aan indien je aanvullend verzekerd bent. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden die per verzekeraar kunnen verschillen. Informeer dus bij jouw eigen verzekering of je in aanmerking komt voor een laserontharing vergoeding.

De laser ontharen vergoeding geldt in de meeste gevallen alleen voor het laseren van gezicht voor vrouwen of mensen die in een transitietraject zijn. Toch is het een fijne tegemoetkoming in de kosten van laserontharing.

Om jouw vergoeding voor laserontharing te ontvangen moet je jouw laserontharing behandeling afnemen bij een kliniek die is aangesloten bij jouw verzekeraar. Smooth Laser Clinic is een grote ontharingskliniek in Oost-Nederland en specialist op het gebied van laserontharing. We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, dus met het ontvangen van jouw laser ontharen vergoeding zit dat wel goed.

Meer over ons

Bij Smooth Laser Clinic weet je zeker dat je in goede handen bent voor permanente laserontharing. We zijn aangesloten bij diverse keurmerken, wat inhoudt dat al onze medewerkers geregistreerd zijn en voldoen aan alle wettelijke eisen. De deskundige specialisten van Smooth Laser Clinic zijn allemaal medisch geschoold en hebben veel ervaring in lichaamshaar laseren, zodat je zeker weet dat je bij ons in goede handen bent voor jouw laserontharing behandeling.

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars

zilveren-kruis-logo
unive-logo
menzis-logo
logo-ohra
VGZ-logo
fbto-logo
CZ-logo

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Kimberly
Afspraak maken
whatsapp-logo