Laser ontharen is een effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. Een ontharingslaser vernietigt de ongewenste haren inclusief haarzakje. Hierdoor wordt ongewenste haargroei definitief vernietigd.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Verschil laser ontharen en IPL
Tarieven
Onze lasers
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Daniek

Wat is laser ontharen?

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haren definitief worden verminderd. Tijdens een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Met een laserapparaat wordt er een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden. Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar. Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd. Laser ontharen is door middel van een laserbehandeling dus een goede oplossing als je af wilt komen van ongewenste haargroei.

Met laser ontharen ben je definitief van onwelkome haren af op je lichaam. Of je nu kiest voor een laserbehandeling van je gezicht, oksels, of een laserbehandeling voor je schaamstreek. Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres voor het ontharen via laser.

 

Verschil laser ontharen en IPL

Laser ontharen en IPL zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Echter is er tussen deze twee methodes wel een verschil in de effectiviteit van de behandeling. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing effectiever is dan IPL, omdat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor kan een laserapparaat beter bij de dieper gelegen haarzakjes komen.

Ontdek de verschillen

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Onze lasers

GentleLase Pro

De GentleLase is een van de beste laser apparaten die er bestaan voor een pijnloos en effectieve laserbehandeling. De GentleLase Pro vernietigt met korte lichtflitsen de haarzakjes van je haar. De haartjes die in de actieve groeifase zitten worden hiermee vernietigd en groeien niet meer terug. De behandeling met de GentleLase Pro kan op elke huidskleur en op elk huidtype.

Soprano ICE Titanium

De Soprano ICE laser is een hoogwaardige laser die gebruik maakt van een gepatenteerde lasertechniek, die wordt in motion genoemd. De Soprano lasers van Smooth Laser Clinic zijn geschikt voor alle huidtypen. Met andere lasers is het niet altijd mogelijk om bij donkere huidtypen haar definitief weg te laseren. De Soprano ICE Platinum en Soprano Titanium zijn geschikt voor huidtype I-VI.

Daarnaast hebben de Soprano lasers het voordeel dat je slechts één week voor en na een laserontharingsbehandeling met het behandelde gebied uit de zon/zonnebank dient te blijven.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Annemiek
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo