Wil jij jouw benen laten laseren en zo afkomen van scheren, epileren of waxen? Maak een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Voordelen van benen laseren
Onze werkwijze
Tarieven
De behandeling
Maak een afspraak

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Definitief af van ongewenste haargroei op de benen

Er zijn veel manieren om van ongewenste haargroei op de benen af te komen. Denk aan scheren, epileren of waxen. Het nadeel bij deze manieren van ontharen: je moet het regelmatig herhalen en er kunnen ingegroeide haren, bultjes en irritatie ontstaan. Je kunt ook permanent ontharen door middel van laser. Op deze manier ben je effectief en definitief van ongewenste haargroei op je benen af.

Bij Smooth Laser Clinic gebruiken wij de meest huidvriendelijke lasers die beschikbaar zijn. De lasers in ons klinieken zijn de Soprano ICE Titanium laser en de GentleLase Pro. Dit zijn op dit moment de beste lasers die beschikbaar zijn voor het ontharen van de huid. Het is met deze lasers heel goed mogelijk om het beenhaar te laseren zodat jij voorgoed van de ongewenste haren af bent.

Wanneer je de benen wilt laten ontharen met een laser, dan vraag je je misschien af of het werkelijk een definitief resultaat zal geven. Met de lasers die wij gebruiken om de benen te laseren, vernietigen we doelgericht de haarwortels. Hierdoor is het resultaat van de behandelingen blijvend. De haargroei kan terugkomen wanneer er veranderingen in de hormonen zijn, bijvoorbeeld bij een zwangerschap of in de overgang. Uiteraard kunnen onze collega’s hier meer over vertellen tijdens het intakegesprek.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Esmee

Voordelen van benen laten laseren

Het laten laseren van de benen heeft veel voordelen. Zo is het niet meer nodig om met een scheermes aan de slag te gaan, dit zal je direct geld besparen op de mesjes die je hier voor gebruikt. Epileren of waxen is ook niet meer nodig, dus ook hier zul je geld besparen. Waarschijnlijk heel herkenbaar, na het scheren of waxen ontstaan er vervelende bultjes, ingegroeide haartjes of andere irritaties. Dit is na het laseren van de benen voor altijd verleden tijd. Met laseren zijn gladde mooie haarloze benen eenvoudig binnen handbereik.

Het laten laseren van de benen heeft veel voordelen.

Het is bij Smooth Laser Clinic mogelijk om alleen de onderbenen, de bovenbenen of de complete benen te laten laseren. Als je wilt weten weten wat de prijzen zijn van het laseren van de benen, dan verwijzen we je graag naar onze tarieven pagina, hier vind je alle tarieven die wij hanteren terug. Hier zul je ook zien dat we onderscheid maken tussen de onderbenen, bovenbenen of complete benen.

Wil jij dus je bovenbenen ontharen? Of wil je van de haargroei op je volledige been af? En wil je dat het resultaat permanent is? Maak dan de keuze voor het ontharen met een van onze lasers. Onze huidtherapeuten kunnen je veel meer vertellen over de apparatuur en de behandelingen die wij aanbieden in onze klinieken. Twijfel niet langer en vraag vandaag nog een gratis intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg je een gratis proefbehandeling op één van de oksels, zo kun je zelf ervaren dat de behandeling werkelijk effectief is.

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Hoe werkt een behandeling van de benen

Hoe werkt een laserbehandeling

Zoals we al even eerder beschreven, begint het met een intakegesprek bij ons op locatie in de kliniek in Enschede of Zwolle. Daaropvolgend voeren we een gratis proefbehandeling uit bij één van de oksels. Tijdens het gesprek leggen we uit wat je kunt verwachten van de behandeling en hoe de Soprano ICE laser of Gentlelase Pro werkt. Hierna volgt de daadwerkelijke behandeling. Op de dag van de behandeling van de benen dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. We raden aan om je benen 24 uur voor de behandeling te scheren. De behandeling zelf wordt uitgevoerd door een van onze huidtherapeuten of laser specialisten. Waar wacht je nog op? Neem afscheid van ongewenste haargroei op je benen en begin met effectief laseren bij Smooth Laser Clinic.

Kies voor Smooth Laser Clinic

We leren je graag beter kennen tijdens het intakegesprek, we kunnen je dan direct meer over de behandeling en de te verwachten resultaten vertellen. Eventuele vragen die je hebt over het laseren van je benen kunnen we dan direct beantwoorden. Verder zullen we dan de eerder genoemde proefbehandeling uitvoeren. Neem gemakkelijk contact met ons op en ervaar zelf het gemak van een laserbehandeling voor je benen. We plannen graag een afspraak met je in bij een van onze klinieken.

Afspraak maken

Onze klinieken zijn te vinden in Enschede en Zwolle. Beide klinieken zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 21:00. In het weekend zijn we geopend van 10:00 tot 17:00. Heb je vragen over het laten laseren van je benen of een van de andere gebieden van je lichaam? Neem dan uiteraard contact met ons op. Je kunt ons bereiken via mail op info@smoothlaserclinic.nl en telefonisch. Verder kun je ons online contactformulier invullen.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Als ik na mijn laserbehandelingen zwanger raak, komen dan alle haren weer terug?

Het kan zijn dat er door de zwangerschap wat slapende haarzakjes actief worden. Dit is per persoon en per zwangerschap verschillend. Het kan dus zo zijn dat er enkele haren teruggroeien, maar dit hoeft geen reden te zijn om te wachten met een laserbehandeling.

Ben ik na een laserbehandeling voor altijd van mijn haren af?

Helaas is een vermindering van 100% is niet realistisch i.v.m. de slapende haarzakjes die geactiveerd kunnen worden. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
Het effect is afhankelijk van het haartype en de hormoonhuishouding van het lichaam. In veel gevallen kan de beharing tussen de 80% en 95% verminderen.

Het te verwachten resultaat in combinatie met haartype/huidtype:
·      Bij zwarte tot donker gepigmenteerde haren is 80% – 95% haarreductie haalbaar
·      Indien het haar donkerblond is, wordt het percentage haarreductie minder: namelijk 70%
·      Bij rode of blonde haren zal de reductie rond de 40% liggen
·      Een grijze (witgrijze haar) heeft 0 % slagingskans
·      Is de haar grijs gepigmenteerd? (dus bevat het nog pigment?) Dan heb je nog enige kans op slagen, maximaal 40%

Daarnaast is de groeifase is de enige fase waarin een haar effectief kan worden behandeld met de laser. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoe verloopt een laserbehandeling met de Soprano of GentleLase laser?

Om te beginnen controleert één van onze specialisten het gebied dat je wilt laten behandelen. Er wordt gekeken of er huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haren aanwezig zijn.
Vervolgens worden er vakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.

Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.

Ieder vak wordt in een korte periode met een bewegende methode gelaserd.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende gel.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo