Wil jij jouw oksels laten laseren? Neem afscheid van ongewenste haargroei en je hoeft nooit meer te epileren, scheren of te waxen.

Algemene informatie Fill 1
Oksels laten laseren
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien

Effectief je oksels laten laseren

De oksels laten laseren is een populaire behandeling die door steeds meer mannen en vrouwen wordt gebruikt. Het is een effectieve manier om definitief af te komen van ongewenste haargroei. Oksels laseren betekent dat je niet meer zelf hoeft te scheren, epileren of waxen. Geen last meer van ongewenste haargroei, ingegroeide haren en rode irritatiebultjes onder je oksels. Een laserbehandeling op je oksels bij Smooth Laser Clinic is zeer effectief.

Door één keer in de zoveel tijd ongewenste beharing weg te moeten scheren of weg te harsen kan de huid geïrriteerd raken. Om er nog maar van te zwijgen dat je deze behandeling vaak zult moeten herhalen.

Je okselhaar laseren gebeurt met de Soprano ICE Titanium of GentleLase Pro laser. Onze laserbehandeling wordt uitgevoerd door onze medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten die veel ervaring hebben. Oksels laseren wordt gedaan met de meest effectieve ontharingslaser op de markt.

Definitief je oksels laseren doe je met de Soprano Titanium van Smooth Laser Clinic

Je oksels laseren en hoeveel behandelingen je nodig zal hebben bepalen we samen. Het laseren van je oksels en het succes ervan is afhankelijk van jouw haartype en -kleur. Samen zullen we na de proefbehandeling zien hoeveel behandelingen je nodig hebt. Gemiddeld heb je acht tot tien behandelingen nodig als je jouw oksels laat laseren. De ongewenste haargroei zal zorgvuldig permanent verdwijnen na afloop van de serie behandelingen.

Maak direct een afspraak voor jouw laserbehandeling op je oksels. Tijdens het intakegesprek ontvang je direct een gratis proefbehandeling op een van je oksels. Zo ervaar je direct snel het gemak je oksels laten laseren.

Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Jet

Laat je okselhaar laseren

Laat je okselhaar laseren bij Smooth Laser Clinic

Wil je voorgoed af zijn van ongewenste haargroei bij je oksels? Laserontharing op de oksels wordt uitgevoerd met de Soprano ICE Titanium of GentleLase Pro. De oksels laten laseren kan toegepast worden op ieder huidtype.

Boek nu direct een afspraak met gratis proefbehandeling op een van je oksels. Neem contact met ons op en onze specialisten beantwoorden alle vragen die je hebt. Oksels laseren is zeer effectief bij Smooth Laser Clinic.

Gratis proefbehandeling

Onze specialisten staan voor je klaar. Je hebt de mogelijkheid om bij Smooth Laser Clinic voor elke behandeling apart te betalen of om een pakket af te sluiten. De oksel laseren kosten liggen misschien wat hoger dan dat je normaal uitgeeft aan producten. Maar tel die producten eens allemaal op. En besef dat als je nu misschien 30 bent, je nog heel wat jaren zult scheren, epileren of waxen. De okselhaar laseren prijs valt dan ineens mee. Helemaal als je het gemak ervaart van een zeer effectieve behandeling.

Laser je oksels en wees definitief af van ongewenste haargroei

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo