Oksels laseren? | Smooth Laser Clinic

De oksels laten laseren is een populaire behandeling onder de Nederlanders en het is een effectieve manier om definitief af te komen van ongewenste beharing op deze plek. Deze behandeling kan natuurlijk bij vrouwen én mannen uitgevoerd worden, maar op het moment is het merendeel van de klanten die de behandeling door ons laten uitvoeren van het vrouwelijke geslacht. De meeste dames vinden het fijn om op diverse plekken van het lichaam geen beharing te hebben en dit geldt meestal ook voor de oksels.

U heeft bij Smooth Laser Clinic de mogelijkheid om uw oksels te laten laseren en deze permanent te laten ontharen zodat u nooit meer zelf deze plekken hoeft te harsen of te scheren. Deze laserbehandeling wordt uitgevoerd door onze medisch geschoolde huidtherapeuten en laserspecialisten die al veel ervaring hebben opgedaan in onze kliniek. Oksels laseren wordt gedaan met de meest effectieve ontharingslaser op de markt, namelijk de Soprano ICE en deze behandeling is 100% pijnloos.

Pijnloze behandelingen

Door één keer in de zoveel tijd ongewenste beharing weg te moeten scheren of weg te harsen kan de huid geïrriteerd raken en het is ook niet prettig om dit wekelijks te moeten doen. Gelukkig is er nu een eenvoudige oplossing om hier voor altijd vanaf te zijn. Smooth Laser Clinic in Enschede biedt u de mogelijkheid om ongewenste beharing bij de oksels weg te laten laseren. Laserontharing is een pijnloze behandeling want deze wordt uitgevoerd met de Soprano ICE die tot beste ontharingsplatform is gekozen bij de Aesthetic Awards. Oksels laseren met deze effectieve ontharingslaser zorgt ervoor dat u na 6 tot 10 behandelingen nooit meer uw oksels hoeft te scheren. De ongewenste haargroei zal zorgvuldig en zonder enige pijn permanent verdwijnen na afloop van de serie behandelingen.

Oksels laseren bij ieder huidtype

Wilt u voorgoed af zijn van ongewenste haargroei bij uw oksels? Laat u behandelen door een van de huidtherapeuten en laserspecialisten van Smooth Laser Clinic in Enschede en u bent binnen 6 tot 10 behandelingen af van de ongewenste beharing bij de oksels. De oksel laserbehandeling wordt uitgevoerd met de Soprano ICE en deze behandeling kan toegepast worden op ieder huidtype want de laser neemt de eiwitten onder het haarzakje en ook het pigment mee. Naast oksels laseren kunt u bij ons ook op andere plekken haar permanent laten verwijderen. Informeer naar de mogelijkheden of maakt direct online een afspraak op onze website. U heeft ook de mogelijkheid om eerst een proefbehandeling te krijgen.  Graag tot ziens bij Smooth Laser Clinic!

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak