Smooth Laser Clinic biedt een breed aanbod aan van producten en behandelingen voor huidverbetering. Onze specialisten zijn experts in de huid en helpen je graag verder.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Huidbehandelingen
Huidproblemen
Huidverzorging
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Een stralende huid voor iedereen

dermapen-4-voordelen

Een stralende, egale huid is voor veel mensen een belangrijk schoonheidsideaal. Een mooie huid straalt gezondheid en vitaliteit uit. Helaas krijgt de huid veel te verduren in een mensenleven. Verschillende factoren zoals de zon, kou, roken, stress of een ongezond voedingspatroon kunnen een negatief effect hebben op de kwaliteit van jouw huid. Een vale droge huid met grove poriën, rimpels, pigmentvlekken of littekens is vaak het gevolg. 

Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen. Smooth Laser Clinic biedt een breed aanbod aan behandelingen voor huidverbetering aan. Onze specialisten geven graag advies over de beste behandelmethodes en stellen samen met jou een passend behandelplan op. Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een huidadvies op maat.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Huidbehandelingen

Met een huidbehandeling kan je jouw huid weer in topconditie krijgen. Een peeling, skinbooster of huidbehandeling door middel van een laser maakt je huid weer egaal en stralend. Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect.

Huidproblemen

Acne verbeteren bij Smooth Laser Clinic
Acne

Acne is een huidaandoening waarbij de huid veel onzuiverheden bevat, zoals mee–eters, puistjes en ontstekingen. Er ontstaat acne als er verstopping of ontsteking van een talgklier optreedt. Talg kan door het opstapelen van dode huidcellen niet meer naar buiten en gaat zich ophopen. Gelukkig is acne heel goed te behandelen, zodat de rode bultjes en andere verschijnselen een stuk verminderen.

Hoe werkt het?
Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening. De voornaamste kenmerken van rosacea zijn roodheden, ontstekingen, een branderig gevoel en verslapte vaatjes in het gelaat. Voor het behandelen van rosacea in het gezicht maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en producten.

Hoe werkt het?
Rosacea verbeteren bij Smooth Laser Clinic

Huidverzorging

Ontvang gratis behandeladvies voor jouw huidprobleem
Gratis behandeladvies over jouw huidprobleem

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten geven graag tips, dus wacht niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

De beste huidverzorgingsproducten

Smooth Laser Clinic biedt een breed assortiment aan huidverzorgingsproducten aan. Wij willen enkel de beste huidverzorging aanbieden en werkt daarom met de huidverzorgingsproducten van IMAGE Skincare en minerale huidvriendelijke make-up van Colorescience.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien
Afspraak maken
whatsapp-logo