Wil je graag permanent van ongewenste haargroei af? Dan is laserontharing bij Smooth Laser Clinic Enschede een goede optie. Met geavanceerde apparatuur zoals de Soprano ICE Titanium laser kunnen onze specialisten verschillende weefseldiepten en structuren binnen de haren richten voor een mooi en snel resultaat. Neem contact op voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Laserontharing bij Smooth Laser Clinic Enschede

laserontharing-smoothlaserclinic-omgeving-enschede

Als je jouw lichaam of gezicht permanent wilt ontharen, is laser ontharen de beste definitieve ontharingsmethode die er is. Dit is prima mogelijk bij ons in de kliniek in Enschede. Bij Smooth Laser Clinic Enschede maken we gebruik van geavanceerde apparatuur voor laserontharing. Zo gebruiken we voor een laserbehandeling bijvoorbeeld de Soprano ICE Titanium laser.

Deze laser is uniek omdat deze verschillende golflengtes gebruikt. De combinatie van deze golflengten zorgt ervoor dat we ons tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en op de verschillende structuren binnen de haren kunnen richten. Met uiteindelijk doel: een mooi en snel resultaat als het gaat om ontharen.

Heb je last van overmatige haargroei? Of heb je op bepaalde plekken van je lichaam last van ongewenste haargroei? Neem dan contact op met onze laser kliniek Enschede voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling.

Kom je bij ons langs in Enschede, dan willen je wel vooraf alvast meegeven, dat over het algemeen geldt dat blonde, lichte en rossige haren minder goed verwijderd kunnen worden met laser dan donkere haren. 

Toch is het door de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE Titanium laser goed mogelijk om lichtere haarkleuren en donkere huidtypes te behandelen in onze kliniek in Enschede (nabij Hengelo en Almelo).

laser-ontharen-enschede-smoothlaserclinic-aspect-ratio-560-440-560x440
pijnloos-ontharen-enschede
Hoe gaat de behandeling in Enschede voor laser ontharen in zijn werk?

Om te beginnen controleert één van onze specialisten van onze laserkliniek Enschede het gebied dat je wilt behandelen. Er wordt gekeken of er beschadigingen, lange haren of pigmentaties aanwezig zijn. 

De volgende stap is het aanbrengen van vakken van ongeveer 10 bij 10 centimeter, waarbinnen gelaserd zal gaan worden. Bij haar laseren Enschede is de volgende stap het aanbrengen van een speciaal ontwikkelde gel, deze werkt verkoelend en zorgt voor een betere geleiding.

Dan starten onze huidtherapeuten met de behandeling en ieder vakje wordt in een korte periode met een bewegende methode gelaserd. We sluiten de laserbehandeling Enschede af met het verwijderen van de gel en we zullen de huid hierna insmeren met een verzachtende gel.

Afspraak maken

Voor de beste resultaten zijn er gemiddeld tussen de 8 en 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen te noemen, ieder mens en iedere huid is anders. Onze specialisten in Enschede zorgen ervoor dat het traject optimaal verloopt voor jou.

Na een laser behandeling bij onze kliniek in Enschede kunnen we geweldige resultaten boeken. Een 100% vermindering van de haargroei is niet realistisch, in de huid kunnen slapen haarzakjes aanwezig zijn die opnieuw geactiveerd kunnen worden.

Het effect van de behandeling is afhankelijk van het haartype en de hormoonhuishouding van jouw lichaam. We durven wel te stellen dat na een behandeling bij onze kliniek in Enschede een vermindering van de beharing tussen de 80% en 95% heel realistisch is.

Onze specialisten zullen je altijd bij een intakegesprek meer vertellen over het te verwachten resultaat bij de combinatie van jouw haar- en huidtype.

laseren-enschede

Wat kost een behandeling bij onze laser kliniek Enschede en hoeveel tijd neemt het in beslag?

laserkliniek-enschede

Als je meer wilt weten over de tarieven die we hanteren voor laseren Enschede, verwijzen we je graag naar onze tarieven pagina. Afhankelijk van het te behandelen gebied varieert de behandeltijd. 

Oksels, bovenlip en navelstreep zijn relatief korte behandelingen van een kwartier. Wil je graag je complete benen laseren, dan zal dit meer tijd in beslag nemen. Onze laserspecialisten vertellen je er graag meer over. 

Zoals eerder beschreven kun je gratis en vrijblijvend een proefbehandeling uit laten voeren. Dit is ook prima mogelijk bij onze vestiging in Enschede. Ben jij op zoek naar een laser clinic in Enschede? Neem dan contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak. We staan voor je klaar om je te helpen bij laser ontharen.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Afspraak maken
whatsapp-logo