Als het gaat om een CO2 laser behandeling dan kun je bij Smooth Laser Clinic hiervoor goed terecht. Hiervoor hebben wij een krachtige CO2 laser in onze kliniek in Zwolle met de naam Alma Hybrid. Met deze CO2 laser kunnen we de huid goed verstrakken en verjongen. De Alma is het enige apparaat dat een combinatie van een CO2 laser, 1570nm Erbium Glass laser en Impact ultrasoontechnologie is. Met deze CO2 laser is er een kortere hersteltijd van de huid en de resultaten zijn echt waanzinnig. Met deze CO2 laser kunnen we je echt de ultieme behandeling voor huidverstrakking, verjonging en littekens aanbieden.

Algemene informatie Fill 1
Over Alma Hybrid
Ervaringen
Behandelingen
Voordelen
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze verzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis advies.

Over onze CO2 laser

We schreven het al even in de inleiding, maar onze laser CO2 is het eerste en enige apparaat dat een combinatie is van een CO2 laser, 1570nm Erbium Glass laser en Impact ultrasoontechnologie. Dit zorgt voor een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid en de resultaten zijn fenomenaal. Door de combinatie van deze energieën zijn de behandelmogelijkheden eindeloos en geeft de Hybrid CO2 laser dé ultieme behandeling voor huidverstrakking, huidverjonging en littekens met minder hersteltijd dan andere vergelijkbare lasers.

over-alma-hybrid
huidintake
Behandelindicaties

Een CO2 laser is goed in te zetten bij:

  • Diepe rimpels
  • Huidveroudering
  • Grauwe huid
  • Fijne lijntjes
  • Huidverslapping
  • (acne)littekens
  • Grove poriën

Ervaringen Alma Hybrid

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Ervaring Hybrid Co2 laser

Co2 laser behandeling voor en na

Hybrid OScar behandeling

Huidverbetering
Co2 Hybrid behandeling litteken

Co2 laser resultaat

Hybrid behandeling ervaringen

Voor en na Alma Hybrid behandeling

Alma Hybrid pigment behandeling

Hybrid voor-na Ervaringen website
Hybrid voor-na Ervaringen website 6
Hybrid voor-na Ervaringen website 4
Co2 Hybrid behandeling litteken
Hybrid co2 laser voor-na Ervaringen
Hybrid voor-na Ervaringen
Voor en na Alma Hybrid behandeling
Hybrid voor-na Ervaringen pigment

CO2 laser behandelingen

Hybrid lift

Ervaar een volledige huidtransformatie met onze exclusieve Hybrid Lift behandeling. Deze innovatieve aanpak combineert de kracht van de ablatieve CO2 laser, thermische 1570nm Erbium Glass laser en IMPACT ultrasoontechnologie. Hierdoor zijn de effecten van deze geavanceerde CO2 behandeling al binnen enkele dagen zichtbaar. Dankzij het unieke scanpatroon van de CO2- en 1570 nm-lasers wordt de huid strakker, waardoor zowel fijne lijntjes als diepe rimpels worden verminderd. Bovendien wordt huidpigmentatie aangepakt, terwijl de ultrasone golven van de Impact ervoor zorgen dat de actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Hierdoor blijft de collageenopbouw tot wel 6 maanden na de behandeling aanhouden. Het resultaat is verbluffend: een gladdere, jeugdig ogende huid!

De aanbevolen behandelinterval voor de Hybrid Lift is 8 weken, waarbij over het algemeen 1 tot 3 sessies nodig zijn voor optimale resultaten.

Hybrid voor-na Ervaringen pigment
In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten graag advies over jouw huidproblemen.
CO2 laserbehandeling met Pixel applicator

Onze professionele huidtherapeuten maken gebruik van de Pixel applicator als ze specifiek kiezen voor een CO2 laserbehandeling. Deze geavanceerde CO2 behandeling dringt diep door in de huid, waardoor de effecten van de therapie aanzienlijk worden versterkt. Hoewel een CO2 laser gezichtsbehandeling een downtime van 7 tot 10 dagen met zich kan meebrengen vanwege de diepe penetratie in de huid, biedt het grote voordeel dat slechts één behandeling per jaar nodig is. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor het verminderen van (diepe) rimpels, het verstevigen van de huid en het bevorderen van huidverjonging.

CO2 laser behandeling prijs

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Voordelen van een CO2 laser behandeling

De laser die we voor de behandeling gebruiken is een zeer krachtige CO2 laser waarmee we heel doelgericht de huid kunnen verjongen en verstrakken. Deze behandeling kan volledig worden afgestemd op jouw individuele huidproblemen en voorkeuren, waarbij de intensiteit en het aantal sessies worden aangepast op basis van een persoonlijk behandelplan.

Een van de voornaamste voordelen van de CO2 laser is dat het zorgt voor een jeugdige uitstraling met een relatief korte hersteltijd. De resultaten van de behandeling zijn sneller merkbaar dan bij andere huidverjongende behandelingen.

voordelen-alma-hybrid

Ons team van huidtherapeuten werkt enkel met hoogwaardige merken en apparatuur

De CO2 laser behandeling

Voorafgaand aan de behandeling met de Hybrid CO2 laser geeft onze ervaren huidtherapeut een gedetailleerde uitleg over wat je kunt verwachten tijdens de CO2 laserbehandeling. De intensiteit van de behandeling wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Voordat de behandeling begint, wordt de huid zorgvuldig gereinigd en ontsmet om optimale resultaten te garanderen. Ook brengen we een verdovende crème aan. 

Tijdens de behandeling wordt de huid blootgesteld aan gecontroleerde laserstralen, waardoor microscopisch kleine gaatjes in de huid ontstaan. De geavanceerde laserstralen van de Alma Hybrid zijn gericht op het water in de huidcellen, wat resulteert in gecontroleerde verdamping. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van de huid gestimuleerd, waarbij nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Dit proces bevordert tevens de productie van collageen, wat leidt tot een natuurlijke verstrakking van de huid.

Hoewel de behandeling als gevoelig kan worden ervaren, kan onze huidtherapeut vooraf een verdovende zalf aanbrengen om eventueel ongemak te verminderen, waardoor de behandeling comfortabeler wordt.

Na de Hybrid laserbehandeling heeft je huid tijd nodig om te herstellen. Het is normaal dat de huid warm aanvoelt en mogelijk licht gezwollen, trekkerig of gevoelig is. Roodheid in het behandelde gebied kan enkele dagen aanhouden, en het is ook mogelijk dat er korstjes en schilfers op de huid ontstaan als onderdeel van het natuurlijke genezingsproces. Dit is allemaal normaal en hoort bij het herstelproces.

In de weken na de behandeling zal je huid een toename van collageen en elastine ervaren, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid een jeugdige uitstraling krijgt. Het is belangrijk om na de behandeling blootstelling aan directe lichtbronnen zoals de zon of zonnebanken gedurende minstens 3 maanden te vermijden, en we raden aan om dagelijks een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 te gebruiken om de huid te beschermen.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake!

Afspraak maken
whatsapp-logo