Smooth Laser Clinic doet er alles aan om jouw behandeling naar tevredenheid te laten verlopen. Hierbij hopen we dat wij jouw verwachtingen kunnen overtreffen. Bekijk hier de ervaringen van klanten die jou voor zijn gegaan met een behandeling bij Smooth Laser Clinic.

25.000+
behandelingen uitgevoerd
sinds onze oprichting in 2017
9.2 / 10
Star
Positieve beoordelingen
95% van onze klanten beveelt ons aan
Succesverhalen
Alle ervaringen

“Vandaag in Zwolle heb ik mijn 1e behandeling gehad, deed absoluut geen pijn, het kietelde zelfs. Ik viel bijna in slaap. Hopelijk na 8e behandeling kan ik zeggen dat het werkt en helpt.”

Naciye
Star
3 weken geleden
XL Hair
Ervaring-XL-Hair-heren

De behandelingen zijn goed te doen. Ben erg blij met het resultaat, je kijkt echt niet meer zo op de huid van de kruin. Nu ik klaar ben wil ik het traject als onderhoud doorzetten.

XL Hair heren
Star
3 maanden geleden
XL Hair
Ervaring-XL-Hair-dames

Na 8 behandelingen is mijn haar voller geworden, de kapster merkt dit ook.

XL Hair dames
Star
3 maanden geleden
XL Hair

Ik kreeg een bon voor een peeling bij de Smooth Laser Clinic en heb die gisteren besteed.
Wat een heerlijk ontspannen relax moment. Vakkundig en gezellig en met een zachte huid als resultaat.
Wat een leuk cadeau, voor een ander of voor jezelf!

Wilma
Star
5 maanden geleden
Huidbehandeling

Geweest voor een proefbehandeling. Erg reëele informatie over hoeveel resultaat je waarschijnlijk gaat zien, hoewel dat bij mijn haarkleur en huid combinatie helaas weinig is. Toch bieden ze geheel vrijblijvend een proefbehandeling aan zodat je voor jezelf een inschatting kunt maken of je het alsnog wilt doen en omdat het voor iedereen anders werkt en ze je nooit met 100% zekerheid kunnen zeggen hoeveel het laseren helpt. Ik was zeer tevreden.

Eva Wienk
Star
10 maanden geleden

Merk na elke behandeling al een goed verschil ten opzichte van de vorige keer.

Ellen Scheltinga (eerste 6 behandelingen)
Star
12 maanden geleden
Tatoeage verwijdering

Ik lag voor het eerst in de stoel in oktober 2018. De eerste keer vond ik ook best spannend, omdat ik bang was dat het pijn ging doen. Er werken hele lieve vrouwen bij Smooth Laser Clinic dus ik was best snel op mijn gemak. Ik kon ook merken dat ze deskundig waren en dat gaf me het gevoel dat ik me een beetje over kon geven.

Na eerste behandeling merkte ik de eerste twee weken niks, zoals ze me ook hadden uitgelegd. Daarna merkte ik dat ik een dag langer tussen de scheerbeurten in kon laten zitten. Alleen dit vond ik al fijn! Na ongeveer 6 weken werd de haargroei weer sneller en na 8 weken kwam ik voor een tweede behandeling. Dit herhaalde zich eigenlijk elke afspraak, en na een aantal afspraken ging ik zien dat ik ook wat kale plekjes her en der kreeg waar het dus überhaupt niet meer terug kwam, ook niet na die 6 weken. Er was nog wel altijd een gedeelte wat wel weer terug kwam, ook al zat er langer tussen de scheerbeurten in. Daarom heb je ook echt wel 8 tot 10 behandelingen nodig. Ik heb er uiteindelijk 12 gehad.

Ik heb na 12 behandelingen op mijn benen een haarvermindering van ongeveer 90% en hoef deze nu bijna niet meer te scheren. Mijn oksels hebben een haarvermindering van ongeveer 80%. Ook fijn; ik had altijd best wel een grijze waas onder mijn oksels van de haartjes die onder de huid gewoon donker aanwezig zijn, en die is nu ook weg. Mijn bikinilijn heeft een haarvermindering van 70%. Dit is bij iedereen dus verschillend maar iedereen merkt EEN resultaat!

Lees hier de volledige ervaring

Emmy Bovenhorst
Star
1 jaar geleden
Laser ontharingsbehandeling

8 behandelingen gehad en mijn laatste behandeling is al meer dan 6 maanden geleden. Wat heerlijk! Ik hoef mijn benen niet meer te scheren. Laat de zomer maar komen:) Verder is het erg hygienisch en zijn de dames vriendelijk en deskundig!!

Pepijn Bosch
Star
2 jaren geleden
Laser ontharingsbehandeling

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Laurien

Afspraak maken