Niet iedereen weet van zichzelf wat voor huid hij/zij heeft, laat staan dat je kan weten hoe je huid er vanbinnen uitziet. Door middel van de OBSERV, een huidanalyse apparaat, kunnen we de conditie van de diepere huidlagen bekijken. Zo weet je gelijk wat jouw huid nodig heeft!

Algemene informatie Fill 1
Wat voor huid heb ik?
Over OBSERV 520X
Huidanalyse
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Wat voor huid heb ik? Ontdek het met OBSERV

Wat voor huid heb ik?

Als je weet wat voor huidtype je hebt, dan kan je daar jouw verzorgingsproducten op afstemmen. Vooral bij een gevoelige huid is dit erg belangrijk. Of je hebt een droge en vette huid tegelijk. Ook dan is het van belang om een goede verzorgingsroutine te hebben die jouw huidproblemen niet erger maken dan ze al zijn. 

Welk type huid je hebt kan je ontdekken door goed in de spiegel te kijken naar jouw huidoppervlak. Maar helaas zie je dan niet wat de conditie is van de diepere huidlagen. Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Een huid die er op het oog goed uitziet kan bijvoorbeeld een verhoogde talgproductie ontwikkelen of zonneschade opgelopen hebben in het verleden. Gelukkig is er een apparaat dat deze diepliggende huidproblemen kan analyseren: de OBSERV. Smooth Laser Clinic gebruikt de OBSERV 520X voor een huidanalyse. Dit is het nieuwste en meest geavanceerde OBSERV-model.

OBSERV 520X

De OBSERV 520X is het nieuwste OBSERV-model dat momenteel bestaat. Om een analyse te maken van jouw huid gebruiken wij de OBSERV 520X waarmee we foto’s maken, zodat we de conditie van de diepere huidlagen kunnen bekijken. De OBSERV maakt het mogelijk om met verschillende belichtingen diverse beelden te maken van de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Op de beelden van de OBSERV wordt de status van de huid en eventuele huidproblemen direct zichtbaar. Op deze manier maken we inzichtelijk hoe jouw huid ervoor staat. We krijgen inzicht in o.a. de structuur, het vochtgehalte en de talgproductie.

De OBSERV 520X is het nieuwste model van de OBSERV.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

OBSERV maakt het onzichtbare zichtbaar

Bij een huidintake krijg je een gratis huidanalyse met de OBSERV 520X
De huidanalyse

Tijdens de gratis en vrijblijvende huidintake van Smooth Laser Clinic kan je jouw huidprobleem met één van onze gecertificeerde huidtherapeuten bespreken. Tijdens dit gesprek zal onze specialist ook beelden van jouw huid maken met de OBSERV. Deze worden samen met jou bekeken en besproken, zodat je zeker weet dat jouw behandelplan zo optimaal mogelijk afgestemd is op jouw probleem en wensen. Het maken van foto’s met de OBSERV 520X duurt helemaal niet lang; in 8 seconden worden 8 verschillende foto’s gemaakt van de verschillende diepliggende huidlagen. In deze professionele foto’s zijn zelfs de kleinste problemen zichtbaar.
Kies je voor een behandelplan bij ons, kunnen we tussendoor of aan het einde van het traject optioneel nog een keer beelden met de OBSERV maken, zodat je ook van onder je huid kan zien wat de resultaten van jouw behandeling zijn.

De OBSERV 520X maakt onderliggende huidproblemen in een vroeg stadium zichtbaar.
De OBSERV maakt het onzichtbare zichtbaar

Dankzij de OBSERV 520X wordt het dus mogelijk om eventuele problemen vroegtijdig te ontdekken en daardoor voor te zijn. Tijdens de huidanalyse kunnen de volgende huidproblemen zichtbaar worden gemaakt: 

 • Pigmentatie stoornissen
 • Gedehydrateerde huid
 • Gerstekorrels
 • Overmatige talgklierproductie / vet huidtype
 • Lage talgklierproductie / droog huidtype
 • Huidveroudering zoals rimpels en verslapping
 • Vasculaire gebieden (roodheid, couperose, rosacea)
 • Huidschade door zonlicht
 • Verstopte poriën
 • Huidirritatie
 • Textuur van de huidoppervlakte
 • Verminderde bloedcirculatie
 • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek
Afspraak maken
whatsapp-logo