Is er in jouw huid striae ontstaan door bijvoorbeeld een zwangerschap, groeispurt of intensief sporten? Het kan zijn dat je je hieraan stoort. Je kan jouw striae verminderen door middel van een fractionele laser of onze nieuwste Icoone® behandeling. Onze striae behandeling is volkomen veilig. Start vandaag nog met een striae of zwangerschapsstriemen behandeling bij Smooth Laser Clinic!

Algemene informatie Fill 1
Striae behandeling
Wat is striae?
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Laat je striae veilig verwijderen
bij Smooth Laser Clinic

striae-verwijderen-voor-en-na
Striae behandeling

Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres voor een striae behandeling. Veel klanten komen bij ons met de vraag: “wat te doen tegen striae?” Je kan striae verminderen middels een van de volgende behandelingen:

Onze huidspecialisten kunnen tijdens de huidintake bepalen welke behandelmethode het meest geschikt is voor jouw striae.

Bij de collageenbooster behandeling wordt middels een fractionele laser over de striae heen behandeld, waardoor er minuscule gaatjes in de lederhuid gemaakt worden. Dit stimuleert de productie van elastine en collageen in de huid, waardoor deze plaatselijk een enorme boost krijgt!

Om jouw striae zoveel mogelijk weg te krijgen voeren we 5 behandelingen uit die om de 3 tot 6 weken plaatsvinden. Hierdoor zullen de striemen verminderen en zie je dat de huid langzaam steeds egaler wordt.

Icoone-2

Met een Icoone® behandeling wordt middels de nieuwste methode een intensieve, mechanische ‘massage’ aan het bindweefsel afgegeven. Dit stimuleert het alveolaire netwerk waardoor de bloedcirculatie en het lymfestelsel worden geactiveerd. Afvalstoffen worden afgevoerd, collageen en elastine worden gestimuleerd en de huidelasticiteit wordt verbeterd. Daarnaast wordt de natuurlijke vetverbranding ook gestimuleerd.

Werkwijze striae behandeling

Voordat de behandeling start zal de specialist de huid reinigen. Tijdens de collageenbooster behandeling zal het behandelgebied in verschillende stukjes worden ingedeeld en vervolgens wordt er met de laser op verschillende huidniveaus behandeld. Dit gebeurt altijd van diep naar oppervlakkig. Als de specialist klaar is worden de witte aftekenlijnen verwijderd en wordt er een nabehandelingscrème aangebracht.

Na de striae behandeling is er nauwelijks vervelling zichtbaar. Wel kan er wat lichte roodheid te zien zijn of kleine puntbloedinkjes. Deze huidreacties kunnen 1 tot 2 weken aanhouden.

werkwijze-striae-behandelen
wat-is-een-icoone-behandeling

Tijdens de Icoone® behandelingen dient een bodysuit te worden gedragen in verband met de hygiene en het onderhoud van de Icoone®. Er zijn geen specifieke voorzorgmaatregelen. Hierdoor kan de behandeling het gehele jaar worden uitgevoerd. Gedurende de behandeling zelf kan een aanzuigend gevoel van de Icoone® worden ervaren op de huid.

Na de Icoone® behandeling kan de huid wat rood en trekkerig aanvoelen. Dit is echter een minimale huidreactie dat snel zal verdwijnen. Er is geen hersteltijd van de behandelingen. Daarnaast zijn er ook geen specifieke nazorgadviezen waar rekening mee dient te worden gehouden.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Tarieven striae
behandeling

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

wat-is-striae-zwangerschap
Wat is striae?

Striae is een huidaandoening die ontstaat wanneer het onderhuidse bindweefsel in korte tijd veel uitrekt. Dit kan gebeuren tijdens een zwangerschap, groeispurt of bij intensief (kracht)sporten.

Striae is een onschuldige huidaandoening en ongevaarlijk, maar wordt door veel mensen als storend ervaren. Gelukkig zijn er manieren om striae te verwijderen. Veel voorkomende plekken zijn striae op je buik, billen of benen. Maar de striemen kunnen ook ontstaan op je armen of borsten. Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken hebben met striae. Helaas kan je niet altijd striae of zwangerschapsstriemen voorkomen. Gelukkig bestaat er wel een manier om striae te verminderen. Maak daarom snel een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Onze specialisten vertellen je graag meer over onze striae behandeling.

Plan een gratis intakegesprek in
Soorten striae

Beginnende striae kan je herkennen aan een donkere, paarsrode kleur. Dit wordt ook wel striae rubra genoemd. Deze donkere striae verdwijnt langzaam; de striemen verminderen in kleurintensiteit en gaan over in een beige-achtige huidskleur waardoor er lichte strepen op je huid komen. Dit noem je striae alba.

striae-rubra-striae-alba

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo