Is er in jouw huid striae ontstaan door bijvoorbeeld een zwangerschap, groeispurt of intensief sporten? Het kan zijn dat je je hieraan stoort. Je kan jouw striae verminderen door middel van een fractionele laser. Onze striae behandeling is volkomen veilig en nagenoeg pijnloos. Start vandaag nog met een striae of zwangerschapsstriemen behandeling bij Smooth Laser Clinic!

Algemene informatie Fill 1
Striae behandeling
Wat is striae
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Laat je striae veilig verwijderen
bij Smooth Laser Clinic

striae-verwijderen-voor-en-na
Striae behandeling

Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres voor een striae behandeling. Veel klanten komen bij ons met de vraag: “wat te doen tegen striae?” Je kan striae verminderen met een collageenbooster (Qlift) behandeling. Onze huidtherapeuten gaan dan met een fractionele laser over de striae heen waardoor er minuscule gaatjes in de lederhuid gemaakt worden. Dit stimuleert de productie van elastine en collageen in de huid, waardoor deze plaatselijk een enorme boost krijgt!

Om jouw striae zoveel mogelijk weg te krijgen voeren we 5 behandelingen uit die om de 3 weken plaatsvinden. Hierdoor zullen de striemen verminderen en zie je dat de huid langzaam steeds egaler wordt.

Werkwijze striae behandeling

Voordat de behandeling start zal de specialist de huid reinigen. Het behandelgebied wordt in verschillende stukjes ingedeeld en vervolgens wordt er met de laser op verschillende huidniveaus behandeld. Dit gebeurt altijd van diep naar oppervlakkig.

Als de specialist klaar is worden de witte aftekenlijnen verwijderd en wordt er een nabehandelingscrème aangebracht.

Na de striae behandeling is er nauwelijks vervelling zichtbaar. Wel kan er wat lichte roodheid te zien zijn of kleine puntbloedinkjes. Deze huidreacties kunnen 1 tot 2 weken aanhouden.

werkwijze-striae-behandelen

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Tarieven striae
behandeling

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

wat-is-striae-zwangerschap
Wat is striae?

Striae is een huidaandoening die ontstaat wanneer het onderhuidse bindweefsel in korte tijd veel uitrekt. Dit kan gebeuren tijdens een zwangerschap, groeispurt of bij intensief (kracht)sporten.

Striae is een onschuldige huidaandoening en ongevaarlijk, maar wordt door veel mensen als storend ervaren. Gelukkig zijn er manieren om striae te verwijderen. Veel voorkomende plekken zijn striae op je buik, billen of benen. Maar de striemen kunnen ook ontstaan op je armen of borsten. Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken hebben met striae. Helaas kan je niet altijd striae of zwangerschapsstriemen voorkomen. Gelukkig bestaat er wel een manier om striae te verminderen. Maak daarom snel een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Onze specialisten vertellen je graag meer over onze striae behandeling.

Plan een gratis intakegesprek in
Soorten striae

Beginnende striae kan je herkennen aan een donkere, paarsrode kleur. Dit wordt ook wel striae rubra genoemd. Deze donkere striae verdwijnt langzaam; de striemen verminderen in kleurintensiteit en gaan over in een beige-achtige huidskleur waardoor er lichte strepen op je huid komen. Dit noem je striae alba.

striae-rubra-striae-alba

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Afspraak maken
whatsapp-logo