Als het gaat om een laserbehandeling voor het verwijderen van een tattoo, pigmentvlekken of striae dan kun je bij Smooth Laser Clinic goed terecht. Hiervoor hebben wij een krachtige laser in onze kliniek met de naam PicoLO Premium. Onze ervaren huidspecialisten kunnen effectief en veilig je huidprobleem behandelen.

Algemene informatie Fill 1
Over de PicoLO Premium laser
Ervaringen
Behandelingen
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze verzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis advies.

Laseren met PicoLO Premium, een effectieve en veilige oplossing

Bij Smooth Laser Clinic staan onze experts klaar om je te helpen met ongewenste tattoos, pigmentvlekken en striae. Ze kunnen doeltreffend aan de slag om de huid te behandelen in onze klinieken in Enschede en Zwolle. De therapeuten maken gebruik van de geavanceerde PicoLO Premium laser. Deze behandeling maakt gebruik van meerdere golflengtes, waardoor het mogelijk is om verschillende huidproblemen aan te pakken. Tijdens het proces worden krachtige lichtstralen in de huid geïntroduceerd, wat leidt tot het uiteenvallen van de tatoeage-inkt, of het verminderen van pigmentvlekken en striae.

PicoLO-Premium-Body
tattoo-laseren-voordelen
Voordelen van de PicoLO Premium laser

Bij Smooth Laser Clinic beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur. De PicoLo Premium is de nieuwste generatie laser van LaserOptek. De gepantendeerde DOE( Diffractive Optical Element) fractionele technologie levert ongeëvenaarde hoge piekenergie met de hoogste stabiliteit in zowel uitgangsenergie als de pulsduur.

Uitgangsenergie en stabiliteit van de pulsduur zijn belangrijke elementen waaraan een laser moet voldoen om goede resultaten te behalen. Omdat deze laser werkt op basis van picoseconden hebben de behandelingen met deze laser de volgende voordelen::

  • Minder behandelingen nodig
  • Minder bijwerkingen
  • Minimale hersteltijd
  • Snelle behandeling

Wil je meer weten over de mogelijkheden en behandelingen van deze laser? Een intakegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Maak snel een afspraak zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voor- en na foto's

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Ellen Scheltinga

Merk na elke behandeling al een goed verschil ten opzichte van de vorige keer.

Tatoeage verwijdering
Tattoo verwijderen onderarm

Ik ben erg tevreden over het resultaat. In het begin vond ik het spannend om mijn tattoo te laten verwijderen, maar het valt allemaal best mee. 

Tatoeage verwijdering
Ervaring Tattoo voor en na
Ervaring Tattoo verwijderen arm

Overzicht van de behandelingen met PicoLO Premium laser

Met de pico laser kunnen wij o.a. de volgende indicaties behandelen:

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om een tattoo weg te halen of pigmentvlekken en striae te verminderen hangt af van je huid en bij een tatoeage, de inkt die is gebruikt. Onze ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar en zullen tijdens een gratis intakegesprek een indicatie geven van het aantal behandelingen dat nodig is. Voor een prijsoverzicht verwijzen we je naar onze prijslijst.

behandeling-alma-q-tattooremoval-aspect-ratio-560-440

Tarieven

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Ons team van huidtherapeuten werkt enkel met hoogwaardige merken en apparatuur

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake!

Afspraak maken
whatsapp-logo