Je huid verandert met de jaren mee. Onze huid verliest kracht, elasticiteit en hydratatie. Ook nemen collageen, elastine en het onderliggend vetweefsel af. Naarmate je ouder wordt, heeft je huid meer moeite om je huid te vernieuwen. Dode huidcellen blijven dus langer op je huid wat zich kan resulteren in een doffe huid.

Algemene informatie Fill 1
Ontstaan grauwe huid
Behandelmethodes
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Grauwe huid behandelen bij Smooth Laser Clinic

Ontstaan grauwe huid

Een grauwe huid ontstaat niet van de één op de andere dag. Het is een proces dat over langere tijd plaatsvindt en waarbij de zon en je huidverzorgingsroutine een grote rol in spelen.

De overige factoren die meespelen voor de huidveroudering zijn een slechte leefstijl: roken, slechte voeding (veel suikers, transvetten of alcohol) of veel en langdurige stress. Het roken van sigaretten zorgt voor een samentrekking van de bloedvaten in de huid en vermindert het zuurstofgehalte in het bloed. Een slechtere huiddoorbloeding tot gevolg: dit zorgt weer voor een doffe/grauwe huid. Er komen door het roken van sigaretten veel vrije radicalen vrij. Deze tasten het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en rimpels ontstaan.

Hoe ontstaat een grauwe huid?

Behandelmethodes grauwe huid

Met een peeling geef je jouw huid een boost en kan je die grauwe huid laten verdwijnen. Maar een Qlift, Dermalux LED therapie of product therapie kan ook heel goed helpen. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek stelt onze huidtherapeut samen met jou een passend behandelplan op.

Behandelmethodes voor een grauwe huid

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Tarieven grauwe huid
verwijderen

De prijs per behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & huidanalyse

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Elise
Afspraak maken
whatsapp-logo