XL Hair is dé oplossing voor haaruitval en dunner wordend haar. Voor mannen en vrouwen! Is je haar in de afgelopen jaren uitgevallen of dunner geworden door bijvoorbeeld een zwangerschap, het Coronavirus, stress of andere oorzaken en stoor jij je hieraan? Start dan met onze XL Hair behandelingen.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
XL Hair
Resultaat
Tarieven
Afspraak maken

Gratis haaradvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze verzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis advies.

Wat doet een hairbooster?

Door middel van een hairbooster krijgt het haar een boost en wordt deze gehydrateerd, gevoed en verstevigd. Door middel van oppervlakkige injecties wordt er een cocktail op basis van hyaluronzuur in de hoofdhuid gebracht.

Een hairbooster is zeer geschikt voor:

  • Beginnende haaruitval
  • Uitdunnend haar
  • Kale plekken
  • Symptomatische haaruitval

Ervaringen XL Hair

Star
9.2 / 10
54 beoordelingen
XL Hair dames

Na 8 behandelingen is mijn haar voller geworden, de kapster merkt dit ook. 

XL Hair
XL Hair heren

De behandelingen zijn goed te doen.

XL Hair
XL Hair vrouw voor en na

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik krijg ook veel opmerkingen vanuit mijn omgeving dat mijn haren er voller uit zien.

XL Hair
XL Hair vrouw voor en na

Het haar voelt veel voller aan, mijn man gaf ook aan dat het meer leek te zijn geworden.

XL Hair vrouwen

Al een groot verschil merkbaar na 8 behandelingen.

XL Hair
XL Hair vrouwen

XL Hair
XL Hair alopecia areata

De resultaten die ik nu al heb geven mij al meer zelfvertrouwen terug

XL Hair
Ervaring-XL-Hair-dames
Ervaring-XL-Hair-heren
Ervaring-XL-Hair-dames2
Ervaring-XL-Hair-dames3
Ervaringen XL Hair alopecia

De behandeling

De XL Hair behandeling

Met een meso injector of -gun wordt er een vloeistof met de benodigde voedingsstoffen ingebracht zodat de haarfollikels weer herstellen. De specialist werkt hierbij in baantjes van een halve centimeter. Het dunne naaldje van de injector bereikt een diepte van slechts 2mm, waardoor je geen pijn ervaart tijdens de behandeling. 

Ontdek de XL Hair behandeling van Smooth Laser Clinic
XL hair voor en na
Resultaat XL Hair

XL Hair stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei. De hairbooster wordt in kuurverband van 6-8 behandelingen uitgevoerd, om de 10-14 dagen. 

Heb je interesse in de XL Hair behandeling? Onze specialisten geven graag advies over de mogelijkheden tijdens een gratis intakegesprek. 

Boek een intakegesprek

Tarieven hairboosters

Prijs XL Hair kuur man: 6 behandelingen incl. 3 producten: € 880,-
Een pakket mag ook in termijnen betaald worden, de termijnprijs is dan €147,- per behandeling.

Prijs XL Hair kuur vrouw: 8 behandelingen incl. 3 producten: € 1100,-
Een pakket mag ook in termijnen betaald worden, de termijnprijs is dan €138,- per behandeling.

XL Hair

Wat is XL Hair?

XL Hair is een behandeling tegen haarverlies. De hairbooster wordt toegepast bij beginnende haaruitval, uitdunnend haar en kale plekken. Het activeert de haarfollikels om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Om een optimaal resultaat te kunnen behalen is het daarom belangrijk dat er nog haarfollikels aanwezig zijn in het te behandelen gebied. 

XL Hair is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Meest gestelde vragen over XL Hair

Wat zit er in XL Hair?

XL Hair bevat:
-Hyaluronzuur (0,005 mg/ 5 ml)
-Groeifactoren bFGF (Rh-polipeptide-1, koperpeptide)
-Desoxyribonucleïnezuur
-Aminozuren (alanine, foliumzuur, leucine, valine, tyrosine, glycine, histidine, isoleucine, lysine, methionine, fenylalanine, proline, serine, threonine, enz.)
-Spoorelementen (Ca, Fe,K, Mg, Mn, Na,P, Se)
-Vitaminen (A, PP, B, H, enz.)
-Terpenen (quercetine)
-Vetzuren (oliezuur, linolzuur)
-Flavonoïden (rutine, kampferol)
-Antioxidanten (quercetine, citroenzuur, ginkgolides A-B-C-M)
-NAD
-NADP

Is een XL Hair behandeling pijnlijk?

We begrijpen dat het er pijnlijk uitziet maar dat is het niet. Het naaldje is heel fijn en gaat niet diep. Bovendien is de hoofdhuid veel minder gevoelig waardoor je geen pijn ervaart. Onze klanten voelen dat er wat gebeurt maar ervaren geen pijn.

Wanneer zie je resultaat van een XL Hair behandeling?

De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar (een goed teken!). Na ongeveer 6 maanden kan er echt goed en objectief geëvalueerd worden hoeveel nieuwe haargroei er is ontstaan. Dit omdat de levenscyclus van een haarfollikel 3 maanden is en het kost tijd voordat nieuw geproduceerde haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden.

Zijn de resultaten van XL Hair blijvend?

Nadat de kuur van behandelingen is gedaan, zal dit in de meeste gevallen voor permanente duur zijn. Soms is het noodzakelijk om een jaarlijkse onderhoudsbehandeling te doen maar dit is in de meeste gevallen niet noodzakelijk.

Ons team van huidtherapeuten werkt enkel met hoogwaardige merken en apparatuur

Wist je dat?

Smooth Laser Clinic biedt ook verschillende skinboosters van Skin Tech aan: de RRS HA injectable, de RRS Hyalift 75 ProActive en de RRS HA Eyes. Ben je geïnteresseerd in één van onze skinboosters? Plan dan vrijblijvend een intake in bij onze specialisten. 

Geef jouw haar een boost met XL Hair

Ga voor een volle bos haar met onze hairboosters van Skin Tech
Ga voor een volle bos haar

Met een XL Hair behandeling geef je jouw hoofdhaar een ongekende boost. Een volle bos haar is binnen handbereik na een aantal behandelingen met XL Hair van Skin Tech. Hierdoor zijn onze behandelingen een goed alternatief voor hairextensions, die vaak erg prijzig zijn en bovendien jouw eigen haren kunnen aantasten waardoor je nog verder van huis bent. Onze hairboosters zijn niet schadelijk voor jouw haar of hoofdhuid, dus je kan met een gerust hart onze kliniek binnenlopen voor jouw XL Hair behandeling. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende intake met één van onze specialisten.

Gratis intakegesprek met haaradvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw haarprobleem. Maak snel een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Afspraak maken
whatsapp-logo