XL Hair is een hairbooster van het merk Skin Tech die haarfollikels lokaal voedt, stimuleert en (re)activeert.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
XL Hair
Resultaat
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Wat doet een hairbooster?

Door middel van een hairbooster krijgt het haar een boost en wordt deze gehydrateerd, gevoed en verstevigd. Door middel van oppervlakkige injecties wordt er een cocktail op basis van hyaluronzuur in de hoofdhuid gebracht.

Een hairbooster is zeer geschikt voor:

  • Beginnende haaruitval
  • Uitdunnend haar
  • Kale plekken
  • Symptomatische haaruitval (alopecia androgenetica en alopecia areata)

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

XL Hair

Wat is XL Hair?

XL Hair is een behandeling tegen haarverlies. De hairbooster wordt toegepast bij beginnende haaruitval, uitdunnend haar en kale plekken. Het activeert de haarfollikels om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Om een optimaal resultaat te kunnen behalen is het daarom belangrijk dat er nog haarfollikels aanwezig zijn in het te behandelen gebied. 

XL Hair is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

De XL Hair behandeling

Met een meso injector of -gun wordt er een vloeistof met de benodigde voedingsstoffen ingebracht zodat de haarfollikels weer herstellen. De specialist werkt hierbij in baantjes van een halve centimeter. Het dunne naaldje van de injector bereikt een diepte van slechts 2mm, waardoor je geen pijn ervaart tijdens de behandeling. 

Ontdek de XL Hair behandeling van Smooth Laser Clinic

Wist je dat?

Smooth Laser Clinic biedt ook verschillende skinboosters van Skin Tech aan: de RRS HA injectable, de RRS Hyalift 75 ProActive en de RRS HA Eyes. Ben je geïnteresseerd in één van onze skinboosters? Plan dan vrijblijvend een intake in bij onze specialisten. 

Geef jouw haar een boost met XL Hair

Ga voor een volle bos haar

Met een XL Hair behandeling geef je jouw hoofdhaar een ongekende boost. Een volle bos haar is binnen handbereik na een aantal behandelingen met XL Hair van Skin Tech. Hierdoor zijn onze behandelingen een goed alternatief voor hairextensions, die vaak erg prijzig zijn en bovendien jouw eigen haren kunnen aantasten waardoor je nog verder van huis bent. Onze hairboosters zijn niet schadelijk voor jouw haar of hoofdhuid, dus je kan met een gerust hart onze kliniek binnenlopen voor jouw XL Hair behandeling. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende intake met één van onze specialisten.

Afspraak maken
Resultaat hairbooster

XL Hair stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei. De hairbooster wordt in kuurverband van 6-8 behandeling uitgevoerd, om de 10-14 dagen. 

Heb je interesse in de XL Hair behandeling? Onze specialisten geven graag advies over de mogelijkheden tijdens een gratis intakegesprek. 

Boek een intakegesprek

Tarieven hairboosters

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Afspraak maken