Tijdens een zwangerschap gebeurt er erg veel in je lichaam. Onder invloed van je hormonen kan je dit zeker gaan merken. Dit zal niet voor iedereen hetzelfde zijn, ieder lichaam is immers weer anders.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Zwangerschapsacne
Zwangerschapsmasker
Huidverzorging tijdens zwangerschap
Afspraak maken

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Annemiek

Behandel jouw huidprobleem bij Smooth Laser Clinic, óók tijdens de zwangerschap

Huidproblemen zwangerschap

Je huid is tijdens een zwangerschap aan veel veranderingen onderhevig. Wanneer je zwanger bent verandert je lichaam en maakt je lichaam meer hormonen aan. Met name de toename van oestrogeen en progesteron zorgt ervoor dat je te maken kan krijgen met de volgende huidproblemen tijdens de zwangerschap: 

  • Extra pigmentatie (melasma/zwangerschapsmasker en linea nigra/zwangerschapsstreep)
  • Verandering van de haarstructuur, dit kan zowel op het hoofd als over het gehele lichaam of gezicht voorkomen
  • Striae of zwangerschapsstriemen
  • Een onrustige huid of zwangerschapsacne
  • Spataderen of rode vaatjes
  • Gevoelige of droge huid
  • Jeuk
Behandel jouw huidprobleem bij Smooth Laser Clinic, ook tijdens de zwangerschap

Zwangerschapsacne behandelen bij Smooth Laser Clinic
Zwangerschapsacne

Tijdens je zwangerschap neemt, onder invloed van de hormoonspiegel, de productie van talg toe. Hierdoor kan je huid onrustiger worden en bestaat er ook de kans op zwangerschapsacne. Deze puistjes of pukkels tijdens de zwangerschap kunnen zichtbaar zijn in je gelaat, maar ook op je rug of decolleté. 

Zwangerschapsacne is gelukkig niet schadelijk voor jou of je kindje, maar je kan het cosmetisch wel erg vervelend of storend vinden. Ook kan een slechte huid tijdens de zwangerschap je onzeker maken. Gelukkig kunnen onze specialisten jouw onzuivere huid ook tijdens de zwangerschap behandelen. Smooth Laser Clinic werkt namelijk met de peelings van het merk IMAGE Skincare. De Ormedic lift is bijvoorbeeld bijzonder geschikt omdat deze geen zuren bevat en de huid herstelt en vernieuwt. 

Ormedic Lift

Zwangerschapsmasker

Een zwangerschapsmasker of melasma is een vorm van hyperpigmentatie die bij zwangere vrouwen voor kan komen. De huid maakt hierbij extra pigment aan; wat resulteert in vlekjes in het gezicht, bijvoorbeeld op het voorhoofd, wangen of bovenlip. Een zwangerschapsmasker verdwijnt meestal weer vanzelf na de zwangerschap, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. 

Melasma
Behandel jouw melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, bij Smooth Laser Clinic en ga voor een stralende huid!

Tijdens een zwangerschap is goede huidverzorging extra belangrijk

Huidverzorging zwangerschap

Een goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk, maar tijdens je zwangerschap is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. Hierbij is het belangrijk dat de producten afgestemd zijn op jouw specifieke situatie, namelijk de zwangerschap. Niet alle producten of ingrediënten in producten zijn geschikt om te gebruiken gedurende een zwangerschap. 

Gebruik je make-up? Zorg er dan ook voor dat deze jouw huidveranderingen tijdens de zwangerschap niet verergeren. De make-up producten van Colorescience zijn bijzonder geschikt om ook tijdens je zwangerschap te gebruiken. 

Huidbehandelingen zwangerschap

Wanneer je een huidbehandeling tijdens je zwangerschap wilt of moet ondergaan is het heel belangrijk om dit goed te overleggen met een specialist. De huidtherapeuten van Smooth Laser Clinic hebben veel kennis over de huid en kunnen je goed adviseren of een behandeling voor jou geschikt is gedurende de zwangerschapsperiode. Laat je hierover dus goed informeren. Een huidadvies bij Smooth Laser Clinic is altijd gratis en vrijblijvend. Maak dus snel een afspraak! 

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars

zilveren-kruis-logo
unive-logo
menzis-logo
logo-ohra
VGZ-logo
fbto-logo
CZ-logo

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Nikita
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo