De Alma Hybrid is een zeer krachtige CO2 laser waarmee we heel doelgericht de huid kunnen verjongen en verstrakken. Het is het eerste en enige apparaat dat een combinatie is van een CO2 laser, 1570nm Erbium Glass laser en Impact ultrasoontechnologie. Hierdoor is er een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid en zijn de resultaten fenomenaal. De Alma Hybrid CO2 laser dé ultieme behandeling voor huidverstrakking, huidverjonging en littekens!

Algemene informatie Fill 1
Over Alma Hybrid
Ervaringen
Behandelingen
Voordelen
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze verzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis advies.

Wat is de Alma Hybrid?

Over Alma Hybrid

De Alma Hybrid is het eerste en enige apparaat dat een combinatie is van een CO2 laser, 1570nm Erbium Glass laser en Impact ultrasoontechnologie. Hierdoor is er een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid en zijn de resultaten fenomenaal. Door de combinatie van deze drie energieën zijn de behandelmogelijkheden eindeloos en geeft de Hybrid CO2 laser dé ultieme behandeling voor huidverstrakking, huidverjonging en littekens met minder hersteltijd dan andere vergelijkbare lasers.

over-alma-hybrid
huidintake
Behandelindicaties

De Alma Hybrid is zeer geschikt om in te zetten bij: 

  • huidveroudering
  • diepe rimpels
  • fijne lijntjes
  • grauwe huid
  • huidverslapping
  • grove poriën
  • (acne)littekens

Ervaringen Alma Hybrid

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Ervaring Hybrid Co2 laser

Co2 laser behandeling voor en na

Hybrid OScar behandeling

Huidverbetering
Co2 Hybrid behandeling litteken

Co2 laser resultaat

Hybrid behandeling ervaringen

Voor en na Alma Hybrid behandeling

Alma Hybrid pigment behandeling

Hybrid voor-na Ervaringen website
Hybrid voor-na Ervaringen website 6
Hybrid voor-na Ervaringen website 4
Co2 Hybrid behandeling litteken
Hybrid co2 laser voor-na Ervaringen
Hybrid voor-na Ervaringen
Voor en na Alma Hybrid behandeling
Hybrid voor-na Ervaringen pigment

Behandelingen

Hybrid Lift

Ga voor een totale vernieuwing van je huid met de Hybrid Lift. Tijdens deze behandeling worden de ablatieve CO2 laser, thermische 1570nm Erbium Glass laser en IMPACT ultrasoontechnologie gecombineerd, waardoor de resultaten van deze CO2 behandeling al na enkele dagen merkbaar zijn. Door het unieke scanpatroon van de CO2- en 1570nm-lasers trekt de huid samen, zodat fijne lijntjes en diepe rimpels worden geëlimineerd. Ook wordt pigmentatie van de huid ‘afgepeld’, terwijl de ultrasone golven van de Impact ervoor zorgen dat de producten tot diep in de huid komen. Hierdoor werkt de opbouw van collageen tot wel 6 maanden na de behandeling door. Het spectaculaire eindresultaat: je huid voelt en ziet er gladder en jonger uit!

De behandelinterval van de Hybrid Lift is 8 weken en gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor de mooiste resultaten.

Hybrid voor-na Ervaringen pigment
In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten graag advies over jouw huidproblemen.
Soft Lift

Verfijn je huidtextuur met vrijwel geen hersteltijd met de Soft Lift. Bij deze behandeling wordt alleen de Erbium Glass laser ingezet. De krachtige 1570 nm Erbium Glass laser stimuleert door zijn thermische werking de aanmaak van collageen. Hierdoor zullen fijne lijntjes en rimpels vervagen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zorgt ervoor dat je huid glad aanvoelt en straalt. De behandeling met de Soft Lift heeft een minimale hersteltijd, dit houdt in dat je slechts één dag rekening hoeft te houden met downtime in de vorm van bijvoorbeeld roodheid na de behandeling. De huid blijft namelijk intact aan de oppervlakte, maar dieper in de huid vindt de werking van de behandeling plaats: een strakkere huid, het verfijnen van de huidteint, verminderen van lijntjes en rimpels en het creëren van een vollere en stevigere huid.

De Soft Lift behandeling van de Alma Hybrid kan je om de 4 tot 6 weken laten uitvoeren en gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig voor de mooiste resultaten.

OScar littekenbehandeling

De OScar is de ultieme behandeling voor het herstellen van littekens. Met de OScar kunnen we namelijk alle soorten littekens behandelen: van acne littekens tot trauma littekens en ook operatieve littekens. De OScar behandeling kunnen we op maat maken doordat we de combinatie van de CO2- en 1570nm-laser zo kunnen instellen dat hij optimale resultaten maakt bij jouw litteken. Ook kunnen we gebruik maken van de Impact ultrasoontechnologie om het eindresultaat nog verder te verbeteren.

De Alma Hybrid littekenbehandeling kan elke 8 weken uitgevoerd worden. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig.

oscar-littekenbehandeling
CO2-behandeling-met-Pixel-applicator
CO2 behandeling met Pixel applicator

Onze huidtherapeuten zetten de Pixel applicator in als ze enkel een CO2 laserbehandeling uit willen voeren. Met een CO2 behandeling kunnen we de huid nog dieper en intensiever behandelen, wat het effect van de behandeling ten goede komt. Doordat de behandeling dieper in de huid treedt, moet je wel rekening houden met een downtime van 7 tot 10 dagen, maar het grote voordeel is dat je maar één behandeling per jaar nodig hebt. Een CO2 behandeling is ideaal voor het behandelen van (diepere) rimpels, het strakker maken van de huid en huidverjonging.

Tarieven

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Voordelen Hybrid behandeling

De Alma Hybrid is een zeer krachtige CO2 laser waarmee we heel doelgericht de huid kunnen verjongen en verstrakken. De behandeling is geheel aan te passen aan jouw huidprobleem en wensen, door onder meer de intensiteit en het aantal behandelingen in te stellen aan de hand van jouw persoonlijke behandelplan.

Het grote voordeel van de Hybrid is dat je een jeugdige uitstraling krijgt in een relatief korte hersteltijd. Je merkt veel sneller resultaat van de behandeling in vergelijking met andere huidverjongende behandelingen.

voordelen-alma-hybrid

Ons team van huidtherapeuten werkt enkel met hoogwaardige merken en apparatuur

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling met de Hybrid CO2 laser geeft de huidtherapeut nog een keer uitleg over de CO2 laserbehandeling. Aan de hand van jouw wensen wordt de intensiteit van de behandeling afgestemd. Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en ontsmet. Ook brengen we een verdovende crème aan. 

Tijdens de behandeling wordt de huid verhit met de laserstralen. Dankzij deze verhitting ontstaan er minuscule gaatjes in de huid. De laserstralen van de Alma Hybrid richten zich heel gecontroleerd op het aanwezige water in de huidcellen, waardoor verdamping optreedt. De gezonde huid gaat vervolgens de minuscule gaatjes zelf genezen met nieuwe huidcellen. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de huid krijgt een ‘natuurlijke lift’. 

De behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Dit kan de huidtherapeut verdoven met een zalf die we van tevoren aanbrengen. Dan is de behandeling goed te verdragen.

Na de Hybrid laserbehandeling zal jouw huid tijd nodig hebben om te herstellen. Na de behandeling kan de huid warm, gevoelig, licht gezwollen en trekkerig aanvoelen. De warmte van de CO2 laser veroorzaakt roodheid in het gelaat, die enkele dagen kan aanhouden. Ook moet je rekening houden met korstjes en schilfers op de huid. Maar dit is heel normaal en hoort bij het herstelproces! In de weken na de behandeling zal de huid meer collageen en elastine aanmaken en zullen fijne lijntjes en rimpels vervagen. Belangrijk om rekening mee te houden: na de behandeling dienen lichtbronnen zoals de zon (zoals zonnebaden) en zonnebanken tot 3 maanden na de behandeling vermeden te worden, en adviseren we te smeren met minimaal spf 30. 

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidspecialisten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake!

Afspraak maken
whatsapp-logo