Met een huidbehandeling kan je jouw huid weer in topconditie krijgen. Een peeling, skinbooster of huidbehandeling door middel van een laser maakt je huid weer egaal en stralend.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Overzicht behandelingen

Overzicht huidbehandelingen Smooth Laser Clinic

Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Denk aan peelings, skinboosters en huidbehandelingen door middel van een laser. Een huidbehandeling is niet alleen voor mensen met een huidprobleem. Ook als jouw huid van zichzelf al mooi en egaal is kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat je huid weer stralen!

Wil je meer weten over een behandeling? Of ben je benieuwd of een behandeling geschikt is voor jouw huidprobleem of bij jouw type huid past? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten.

Ons team van huidtherapeuten werkt enkel met hoogwaardige merken en apparatuur

De verschillende behandelingen

Peeling huidbehandeling
Peelings

Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, een peeling is één hiervan. Er bestaan veel verschillende soorten peelings; elk bedoeld om een ander huidprobleem aan te pakken.

Meer over behandeling
Microneedling huidbehandeling met Dermapen 4
Microneedling

Microneedling wordt ingezet voor het behandelen van (acne)littekens, fijne lijntjes, huidveroudering, pigmentvlekken, grove poriën en een grove huidstructuur.

Meer over behandeling

Wist je dat?

Smooth Laser Clinic biedt ook behandelingen aan voor laserontharing en tattoo verwijderen. Ben je geïnteresseerd in deze behandelingen? Plan dan vrijblijvend een intake in bij onze specialisten. 

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Afspraak maken
whatsapp-logo