Huidproblemen worden vaak als vervelend of storend ervaren en vaak is er professionele hulp nodig om het probleem aan te pakken. Bij Smooth Laser Clinic kan je terecht voor het behandelen van diverse huidproblemen.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Huidproblemen

In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten graag advies over jouw huidproblemen.

De huid is ons grootste orgaan. Het zorgt voor natuurlijke bescherming tegen schadelijke bacteriën en virussen. Als de balans in onze huid verstoord raakt, kan dit leiden tot vervelende huidproblemen. Smooth Laser Clinic is specialist in het behandelen van onder meer de volgende huidproblemen: acne, eczeem, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, couperose en rosacea.

Voor het behandelen van een huidprobleem is vaak professionele hulp nodig. Smooth Laser Clinic biedt een breed aanbod aan in producten en behandelingen voor de huidverbetering, waarbij we gebruik maken van IMAGE Skincare. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en stellen samen met jou een passend behandelplan op.

Ons team van huidtherapeuten werkt enkel met hoogwaardige merken en apparatuur

 

De OBSERV 520x

De Observ maakt foto’s van de verschillende huidlagen waardoor we huidproblemen goed in kaart kunnen brengen in onze klinieken. Op de beelden van de OBSERV wordt de status van de huid en eventuele huidproblemen direct zichtbaar. Op deze manier maken we inzichtelijk hoe jouw huid ervoor staat. We krijgen inzicht in o.a. de structuur, het vochtgehalte en de talgproductie.

In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten graag advies over jouw huidproblemen.
Kies voor Smooth Laser Clinic bij huidproblemen

Voor huidproblemen kun je altijd terecht bij ons in de kliniek. Wellicht ben je vanuit de huisarts of dermatoloog bij ons terecht gekomen. Ze kunnen je een indicatie van het huidprobleem geven. Maar ook als je nog niet weet met welk huidprobleem je kampt of je wilt een second opinion, dan ben je bij ons van harte welkom.

Een huidprobleem is niet iets om je voor te schamen. Onze specialisten zijn getraind en opgeleid om hier op professionele wijze mee om te gaan. Bedenk dat zij al met veel huidproblemen te maken hebben gehad en hier dagelijks mee bezig zijn.

Je hoeft hier in onze klinieken niet onzeker over te zijn, we helpen je graag. Het behandelen van een huidprobleem wordt in sommige gevallen vergoed. Meestal vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat dan om laserontharing, acne en acnelitteken behandelingen, pigmentbehandelingen en camouflagetherapie in het gelaat.

Met de Dermapen 4 heb je een pijnloze microneedling behandeling

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars

zilveren-kruis-logo
unive-logo
menzis-logo
logo-ohra
VGZ-logo
fbto-logo
CZ-logo

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek
Afspraak maken
whatsapp-logo