Huidproblemen worden vaak als vervelend of storend ervaren en vaak is er professionele hulp nodig om het probleem aan te pakken. Bij Smooth Laser Clinic kan je terecht voor het behandelen van diverse huidproblemen.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Huidproblemen

In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten graag advies over jouw huidproblemen.

De huid is ons grootste orgaan. Het zorgt voor natuurlijke bescherming tegen schadelijke bacteriën en virussen. Als de balans in onze huid verstoord raakt kan dit leiden tot vervelende huidproblemen. Smooth Laser Clinic is specialist in het behandelen van onder meer de volgende huidproblemen: acne, eczeem, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, couperose en rosacea.

Voor het behandelen van een huidprobleem is vaak professionele hulp nodig. Smooth Laser Clinic biedt een breed aanbod aan in producten en behandelingen voor de huidverbetering, waarbij we gebruik maken van IMAGE Skincare. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en stellen samen met jou een passend behandelplan op.

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars

zilveren-kruis-logo
unive-logo
menzis-logo
logo-ohra
VGZ-logo
fbto-logo
CZ-logo

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Daniek
Afspraak maken