Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro lasers: de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Definitief ontharen dankzij combinatie van de beste lasers

Unieke combinatie van de beste lasers wereldwijd

Smooth Laser Clinic combineert de voordelen van de Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro lasers. Deze unieke combinatie van de Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro zie je alleen bij de beste klinieken voor laserontharing en is uniek in de wereld van laserontharing. Vanzelfsprekend word je bij Smooth Laser Clinic behandeld door een professioneel team van laserspecialisten en huidtherapeuten die als geen ander dit unieke traject succesvol kunnen uitvoeren.

Smooth Laser Clinic maakt gebruik van een unieke combinatie van de beste lasers wereldwijd
Werkwijze

Het behandeltraject wordt gestart met de ‘in-motion’ techniek van de Soprano ICE Titanium laser. Deze laser geeft heel snel pulsjes af na elkaar, waardoor de warmte geleidelijk in de huid wordt gebracht. Ook koelt de laserkop continu, waardoor de behandeling goed vol te houden is. Je zal de warmte van de laser wel voelen, wat vaak als een lichte prikkeling wordt ervaren.

Wanneer de haartjes dunner zijn geworden na een aantal behandelingen kan er, om meer resultaat te behalen, de stilstaande methode van de GentleLase Pro worden toegepast. Deze behandeling kan als iets gevoeliger worden ervaren, maar omdat de haren dunner zijn na de behandelingen met de Soprano ICE Titanium laser is dit goed vol te houden.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Resultaat gecombineerde behandelingen

Dankzij het combineren van beide lasers kunnen behandelingen goed afgestemd worden op de vorderingen in het behandeltraject. Zo weet je bij Smooth Laser Clinic zeker dat je altijd een behandeling krijgt die past bij het verloop van jouw traject. Hierdoor worden optimale resultaten bereikt van jouw laserbehandelingen en ben je definitief af van jouw ongewenste haren.
Wil jij ook afscheid nemen van ongewenste haargroei? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek met één van onze specialisten.

Dankzij het combineren van beide lasers kunnen behandelingen goed afgestemd worden op de vorderingen in het behandeltraject.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy
Afspraak maken
whatsapp-logo