Laserontharing in Zwolle

Bent u de ongewenste beharing op uw lichaam ook zo zat? Bij Smooth Laser Clinic in Zwolle hebben we de ultieme oplossing om van ongewenste haargroei af te komen! Bij ons heeft u de mogelijkheid om binnen 6 tot 10 behandelingen door middel van laserontharing met de Soprano ICE Platinum ontharingslaser geheel pijnloos van die vervelende haartjes op uw lichaam af te komen. Deze revolutionaire ontharingslaser kan gebruikt worden op diverse plekken op uw lichaam om hier de haargroei te verwijderen. Hierdoor hoeft u zich nooit meer te scheren, te waxen of te epileren. Ideaal toch?

Voor laserontharing in Zwolle kunt u terecht bij Smooth Laser Clinic. U kunt permanent af komen van ongewenste beharing. Laser ontharen met de Soprano ICE Platinum is geheel pijnloos. Neem direct contact met ons op of maak direct online een afspraak voor een proefbehandeling bij de oksels.

Laser ontharen bij Smooth Laser Clinic

Door te kiezen voor laser ontharen bij Smooth Laser Clinic in Zwolle hoeft u in de nabije toekomst nooit meer tijd vrij te maken of ongewenste beharing weg te scheren. Na 6 tot 10 behandelingen met de Soprano ICE Platinum bent u permanent af van de ongewenste beharing. Bij onze laser ontharingskliniek in Zwolle wordt u uitsluitend behandeld door gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten. Wij hechten veel waarde aan patiëntveiligheid en zullen u voor de behandeling goed inlichten hoe wij te werk gaan. U kunt eerst een proefbehandeling ondergaan zodat u weet hoe een behandeling met de Soprano ICE Platinum ontharingslaser werkt. Maak nu een afspraak bij onze kliniek in Zwolle of Enschede.

100% Pijnloos ontharen met de Soprano ICE Platinum ontharingslaser

De Soprano ICE Platinum is het meest veilige laserapparaat dat gebruikt kan worden voor laserontharing behandelingen. Deze ontharingslaser kan toegepast worden bij alle huidtypen en haarkleuren die er zijn. Een groot voordeel van een behandeling met dit laserapparaat is dat het gebied dat behandeld wordt niet hoef te herstellen. U kunt uw dagelijkse activiteiten dus direct weer oppakken. Voor laserontharing in Zwolle kunt u dus terecht bij de pas geopende Smooth Laser Clinic in Zwolle. U wil toch ook af van ongewenste beharing op diverse plekken van uw lichaam? Door te kiezen voor laser ontharen hoeft u zich nooit meer te scheren, te waxen of te epileren!

Heeft u interesse? Plan dan direct een online een afspraak in voor een intakegesprek en een proefbehandeling bij onze kliniek. Wij verwelkomen u graag in onze ontharingskliniek in Zwolle!

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak