Voor laserontharing in Zwolle kan je terecht bij Smooth Laser Clinic. Zo kan je permanent afkomen van ongewenste beharing.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Marlin

Laser ontharen in Zwolle

Bij Smooth Laser Clinic in Zwolle hebben we de ultieme oplossing om van ongewenste haargroei af te komen

Ben je de ongewenste beharing op jouw lichaam ook zo zat? Bij Smooth Laser Clinic in Zwolle hebben we de ultieme oplossing om van ongewenste haargroei af te komen! Bij ons heb je de mogelijkheid om binnen 8 tot 10 behandelingen door middel van laserontharing met de Soprano ICE Platinum of Titanium ontharingslaser of GentleLase Pro geheel pijnloos van die vervelende haartjes op uw lichaam af te komen. Deze revolutionaire ontharingslaser kan gebruikt worden op diverse plekken op je lichaam om hier de haargroei te verwijderen. Hierdoor hoef je jezelf nooit meer te scheren, te waxen of te epileren. Ideaal toch?

Voor laserontharing in Zwolle kan je terecht bij Smooth Laser Clinic. Je kan permanent afkomen van ongewenste beharing. Laser ontharen met de Soprano ICE Platinum, Soprano ICE Titanium of GentleLase Pro is geheel pijnloos. Neem direct contact met ons op of maak direct online een afspraak voor een proefbehandeling bij één van je oksels.

Laser ontharen bij Smooth Laser Clinic

Door te kiezen voor laser ontharen bij Smooth Laser Clinic in Zwolle hoef je in de nabije toekomst nooit meer tijd vrij te maken om ongewenste beharing weg te scheren. Na 8 tot 10 behandelingen met de Soprano ICE Platinum of Titanium of de GentleLase Pro ben je permanent af van de ongewenste beharing. Bij onze laser ontharingskliniek in Zwolle wordt je uitsluitend behandeld door gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten. Wij hechten veel waarde aan patiëntveiligheid en zullen je voor de behandeling goed inlichten over hoe wij te werk gaan. Je kan eerst een proefbehandeling ondergaan zodat je weet hoe een behandeling met onze ontharingslaser werkt. Maak nu een afspraak bij onze kliniek in Zwolle of Enschede.

Laser ontharen bij Smooth Laser Clinic in Zwolle
Pijnloos ontharen met de Soprano ICE ontharingslaser
Pijnloos ontharen met de Soprano ICE Titanium ontharingslaser

De Soprano ICE Platinum en Titanium zijn de meest veilige laserapparaten die gebruikt kunnen worden voor laserontharing behandelingen. Deze ontharingslaser kan toegepast worden bij alle huidtypen en haarkleuren die er zijn. Een groot voordeel van een behandeling met dit laserapparaat is dat het gebied dat behandeld wordt niet hoeft te herstellen. Je kan je dagelijkse activiteiten dus direct weer oppakken. Voor laserontharing in Zwolle kan je dus terecht bij Smooth Laser Clinic in Zwolle. Je wilt toch ook af van ongewenste beharing op diverse plekken van jouw lichaam? Door te kiezen voor laser ontharen hoef je jezelf nooit meer te scheren, te waxen of te epileren!

Heb je interesse? Plan dan direct een online een afspraak in voor een intakegesprek en een proefbehandeling bij onze kliniek. Wij verwelkomen je graag in onze ontharingskliniek in Zwolle!

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Afspraak maken
whatsapp-logo