Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano ICE Titanium en de Soprano Platinum, de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is er ook geen kans op huidbeschadigingen.

Algemene informatie Fill 1
Over de Soprano ICE
Werkwijze
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Revolutionair laser ontharen met Soprano

Revolutionair laser ontharen met Soprano. Geschikt voor alle huidtypen.
Geschikt voor alle huidtypen

De Soprano lasers van Smooth Laser Clinic zijn geschikt voor alle huid- en haartypen. Met andere lasers is het niet altijd mogelijk om bij donkere huidtypen haar definitief weg te laseren. De Soprano ICE Platinum en Soprano Titanium zijn geschikt voor huidtype I-VI.

Daarnaast hebben de Soprano lasers het voordeel dat je slechts één week voor en na een laserontharingsbehandeling met het behandelde gebied uit de zon/zonnebank dient te blijven. Bij andere lasers gaat het al snel om om 6 weken dat je uit de zon/zonnebank moet blijven (voor én na een behandeling).

De Soprano ICE Titanium laser is een hoogwaardige laser, geschikt voor alle huidtypes en haartypes. In 2015 is deze laser uitgeroepen tot de beste medische ontharingslaser. De Soprano ICE Titanium is uitermate geschikt voor het effectief ontharen van je gezicht of andere gebieden van het lichaam. Deze laser beschikt over een gepatenteerde lasertechniek, die wordt ‘in motion’ genoemd. In tegenstelling tot andere apparaten wordt bij deze laser niet in één keer een hele hoge energie op een plaats afgegeven. Deze laser werkt met meerdere pulsen met een lagere energie.

Verder is deze laser erg innovatief en maakt het mogelijk om ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes te behandelen. Dit komt omdat de Soprano ICE Titanium niet alleen op pigment werkt maar ook de eiwitten onderin het haarzakje vernietigt. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje geen voeding meer kan krijgen en de haar niet meer kan groeien. Wat voor jou zorgt voor een effectieve en permanent haarloos resultaat. Dus voorgoed af van epileren, waxen en scheren na een behandeling met de Soprano ICE Titanium laser.

Hoe werkt de Soprano ICE laser?
Hoe werkt de Soprano ICE laser?

We schreven er al kort even over maar de Soprano ICE Titanium laser maakt gebruik van ‘in motion’ techniek. De pulsen van de laser worden met lagere energie in meerdere keren afgegeven. Dit zorgt ervoor dat warmte geleidelijk wordt opgebouwd in het te behandelen gebied. Dit maakt dat het gebied minder wordt belast. Misschien denk je dat het hierdoor minder effectief is, maar dat is zeker niet waar. De opbouw van warmte is lager maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt. Het haarzakje wordt door de laser beschadigt en sterft uiteindelijk af. Dit is anders dan bij een traditionele IPL behandeling, hier worden brede lichtbundels gebruikt en deze werken minder specifiek. Bij de Soprano gebruiken we een laser, dus een veel smallere bundel die een stuk effectiever werkt.

Door de unieke eigenschappen van de laser heeft de Soprano ICE de Aesthetics Award gewonnen. Aan dit event nemen veel gerenommeerde organisaties uit de medische en cosmetische wereld deel. En zoals gezegd is hier de Soprano laser verkozen tot het beste ontharingsplatform.

Hoe ziet een laserbehandeling eruit?

Bij Smooth Laser Clinic wordt je altijd behandeld door medisch geschoold personeel. Onze huidtherapeuten hechten ontzettend veel waarde aan veiligheid en een hoge kwaliteit van de behandelingen. Het begint altijd met een intakegesprek, hierin bespreken we de mogelijkheden en bekijken we jouw specifieke situatie. Onze therapeuten kunnen eventuele vragen die je hebt behandelen en ze geven een indicatie van het aantal behandelingen wat nodig is voor het beste resultaat.

Uit onze ervaring weten we dat er gemiddeld tussen de 6 en 10 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat met de Soprano ICE Titanium laser. Tijdens de eerste afspraak zullen we een korte proefbehandeling doen onder een van je oksels. Zo kun je direct zelf ervaren hoe de behandeling werkt.

De voordelen van Soprano ICE Titanium op een rij

Waarom je zou moeten kiezen voor een behandeling met de Soprano ICE Titanium? Er zijn tal van voordelen te noemen wanneer je kiest voor ontharing met deze laser. We zetten ze graag nog even voor je op een rij. Het is een stuk effectiever dan bijvoorbeeld IPL. De Soprano ICE Titanium is geschikt voor zowel donkere als lichte haren. Het is het meest veilige apparaat op de markt en er is geen kans op verbrandingen.

Ook het behandelen van de huid in de zomer is mogelijk, zo kun je dus het hele jaar rond starten met de behandelingen. Na een behandeling met Soprano ICE Titanium is er geen hersteltijd, je kunt dus direct weer je normale activiteiten oppakken. De behandelingen zijn snel in vergelijking met andere technieken. De Titanium laser is geschikt voor alle huidtypes en de behandelingen in onze kliniek zullen altijd uitgevoerd worden door medisch geschoold personeel.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Effectief ontharen met de Soprano ICE Titanium laser

De Soprano ICE beschikt over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek die ervoor zorgt dat de behandeling veilig en pijnloos verloopt.

De Soprano ICE Titanium beschikt namelijk over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek die ervoor zorgt dat de behandeling veilig verloopt. Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een hele hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere pulsen. De warmte wordt daarmee geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmte opbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt.

Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE Titanium kunnen we nu ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes behandelen. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onderin het haarzakje vernietigt. Zo zorgt de laser dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien.

De revolutionaire Soprano ICE heeft door haar unieke eigenschappen de Aesthetics Awards gewonnen. Veel gerenommeerde organisaties uit de medische/cosmetische sector nemen deel aan dit evenement en de Soprano ICE is hierbij verkozen tot het beste ontharingsplatform.

Bij Smooth Laser Clinic wordt je uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel. Onze huidtherapeuten en laserspecialisten hechten een grote waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen.

Uit ervaring is gebleken dat er gemiddeld tussen de 8 en 10 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat met de Soprano ICE Platinum of Titanium.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Winnaar Aesthetic Awards

Winnaar Aesthetic Awards
De revolutionaire Soprano ICE Platinum heeft door haar unieke eigenschappen de Aesthetics Awards gewonnen. Veel gerenommeerde organisaties uit de medische/cosmetische sector nemen deel aan dit evenement en de Soprano ICE Platinum is hierbij tot het beste ontharingsplatform verkozen.

Kies voor Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic werkt naast de Soprano ICE Titanium laser met de GentleLase Pro. Beide lasers zijn zeer huidvriendelijke lasers voor een effectieve laserbehandeling. We zullen uiteraard nooit zomaar starten met een behandeling. Als je een afspraak maakt in een van onze klinieken krijg je zoals we al even kort benoemden eerst een intakegesprek.

Tijdens dit intakegesprek maken we graag kennis met je en kun je ons alle vragen die je hebt stellen. Heb je na het lezen van deze informatie nu al vragen? Je kunt alle vragen ook al eerder aan ons stellen, hiervoor neem je contact met ons op.

Tijdens het gesprek bieden we je ook een gratis proefbehandeling aan op een van je oksels. Aan de ene kant betekent de proefbehandeling dat jij de Soprano ICE Titanium laser kunt ervaren. Op die manier ervaar je dat het weg laten laseren van je haar echt effectief is met deze laser. Aan de andere kant weten wij hoe jouw haar reageert op de behandeling. Daarna kunnen we bepalen hoeveel behandelingen je waarschijnlijk nodig hebt.

Onze huidspecialisten zijn ervaren professionals die je alle informatie over de behandelingen en de lasers kunnen geven. Maak vandaag nog een afspraak in Enschede of Zwolle en ervaar zelf het gemak van Smooth Laser Clinic en de Soprano ICE Titanium laser.

Unieke combinatie
met verschillende
soorten lasers

Naast de Soprano laser maakt Smooth Laser Clinic ook gebruik van de GentleLase Pro. Lees hier meer over deze unieke combinatie en waarom deze zo effectief is.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Uiteraard staan onze specialisten in onze klinieken in Zwolle en Enschede je ook graag te woord over alles wat met permanente ontharing te maken heeft.

Hoe verloopt een laserbehandeling met de Soprano of GentleLase laser?

Om te beginnen controleert één van onze specialisten het gebied dat je wilt laten behandelen. Er wordt gekeken of er huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haren aanwezig zijn.
Vervolgens worden er vakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.

Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.

Ieder vak wordt in een korte periode met een bewegende methode gelaserd.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende gel.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo