Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, een peeling is één hiervan. Er bestaan veel verschillende soorten peelings; elk bedoeld om een ander huidprobleem aan te pakken.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Resultaten
Aanbod
IMAGE Skincare
Afspraak maken

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Peelings van Smooth Laser Clinic

wat-is-een-peeling
Wat is een peeling?

Een peeling is een behandeling waarbij er een vloeistof met actieve werkzame stoffen op de huid wordt aangebracht. Hiermee wordt een dun laagje huid op een gecontroleerde wijze verwijderd, waardoor er een verbeterde huidstructuur ontstaat. Tevens zorgen de werkzame stoffen in peelings ervoor dat de cellen in de dieper gelegen huid worden gestimuleerd, waardoor de huid minder snel veroudert. Zo wordt er collageen en elastine gestimuleerd en wordt de huid geëgaliseerd en worden oneffenheden verminderd. Daarnaast zullen fijne lijntjes, littekens, acne of pigment zichtbaar minder worden of verdwijnen.

Resultaat peeling

Verschillende huidproblemen kunnen door middel van een gezichtspeeling worden verholpen. Een peeling kan ingezet worden bij de volgende huidproblemen: acne/acne littekens, rosacea, zwangerschapsmasker, lichte- en donkere pigmentvlekken, rokershuid, fijne lijnen en rimpels, roodheid, oneffenheden, littekens, grove poriën, droge huid, zonbeschadigde huid, vermoeide huid, doffe huid en huidveroudering.

Het resultaat van een peeling is een gladdere huid, gezondere huidskleur, betere en fijnere huidstructuur en een verbeterde hydratatie van de huid. Hierdoor zal de huid de werkstoffen uit verzorgingsproducten (crèmes, serums, maskers etc.) beter kunnen opnemen.

resultaat-huidverbeterende-peeling

Aanbod peelings

Ontdek het aanbod IMAGE peelings van Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic biedt verschillende soorten peelings aan, ingedeeld naar hun dieptewerking in de verschillende huidlagen. Kijk bij de betreffende peeling voor het resultaat per peeling!

Ben je geïnteresseerd in één van onze peelings? Maak dan gebruik van ons gratis huidadvies met één van onze huidspecialisten.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare peelings

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werkt Smooth Laser Clinic met peelings van het merk IMAGE Skincare. Deze hebben een groot onderscheidend vermogen ten opzichte van andere merken, waardoor wij intensieve huidverbetering kunnen realiseren. Zo wordt de behandeling als comfortabeler ervaren en is de hersteltijd van kortere duur.

Smooth Laser Clinic biedt ook producten aan van IMAGE Skincare zodat je deze aanvullend op jouw peeling behandeling ook thuis kan gebruiken. Bekijk hier een overzicht van de productlijnen.

Meer over IMAGE Skincare
Smooth Laser Clinic werkt met de kwalitatief hoogstaande peelings van IMAGE Skincare.

Tarieven peelings

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Afspraak maken
whatsapp-logo