Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid die vaak erfelijk is. Eczeem kan voorkomen op je handen en voeten, maar ook in het gezicht of elders op het lichaam.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Ontstaan eczeem
Behandelmethode
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien

Eczeem verwijderen bij Smooth Laser Clinic

Wat is eczeem?

Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid die gepaard gaat met roodheid, schilfering, korstjes, rode bultjes en jeuk. De huid kan minder vocht vasthouden doordat de huidbarrière is verstoord en wordt minder goed beschermd tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Eczeem kan voorkomen op verschillende plekken op het lichaam: in je gezicht, op je handen en voeten, benen of ellebogen.

Ontstaan eczeem

Er zijn verschillende oorzaken van eczeem, maar de erfelijke aanleg blijkt de belangrijkste. Tevens spelen interne en externe factoren, zoals leefgewoonten, kou en warmte, een rol.

Eczeem behandelen

Eczeem behandelen

Je kan eczeem behandelen door middel van Dermalux LED therapie. Het licht van deze eczeem behandeling stimuleert de collageen- en elastineproductie in de huid. Ook verbetert het de bloedsomloop. Zo wordt er afgerekend met de roodheid, irritatie en bacteriën die onzuiverheden veroorzaken. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en samen met jou stellen we een passend behandelplan op.

Producten van IMAGE Skincare zijn ook zeer geschikt om te gebruiken bij eczeem. Vraag onze huidspecialisten welke producten het beste passen bij jouw huid.

Afspraak maken
eczeem behandelen door middel van Dermalux LED therapie

Behandelen van eczeem kunnen we doen met gebruik van de Dermalux LED lamp. Om goede resultaten te boeken, adviseren we om te starten met een power plan.

Dit plan bestaat in eerste instantie uit twaalf behandelingen. De eerste vier weken behandelen we je twee keer per week. Daarna volgen vier weken waarin we je één keer per week behandelen.

Wat doen we dan precies tijdens een behandeling voor eczeem? We starten met het reinigen van de huid. Dit doen we met gezichtsreiniger die de eczeemhuid in balans brengt. Dit doen we met Ormedic of Vital C cleanser

De volgende stap is het gebruiken van de Dermalux LED. Een huidtherapeut stelt deze in op de juiste klinische golflengte en behandelt daarmee de huid waar eczeem optreedt. Daarna behandelen we de huid met Prevention 30 hydratatie om de huid goed te hydrateren.

De complete behandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Heb je last van eczeem en heb je nog vragen, onze therapeuten helpen je graag en kunnen je voorzien van een passend advies.

 

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars

zilveren-kruis-logo
unive-logo
menzis-logo
logo-ohra
VGZ-logo
fbto-logo
CZ-logo

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo